Τώρα ἀμφισβητοῦν καί οἱ Γερμανοί τόν ἐναέριο χῶρο μας;

Τώρα ἀμφισβητοῦν καί οἱ Γερμανοί τόν ἐναέριο χῶρο μας;Μωρὲ «σύμμαχοι» νὰ μᾶς πετύχουν…

Ἀπὸ τὴν ἄλλην, πάντα μὲ τὴν Τουρκία ἦταν…
Καὶ στὸν Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καὶ στὴν γενοκτονία τῶν παππούδων μας, ἀλλὰ καὶ στὸ Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο θαυμάσια τὰ συμφωνοῦσαν μεταξύ τους…
Γιατί νά ἀλλάξῃ κάτι τώρα;
Τελικῶς θά τήν σώσουν τήν Τουρκία;
Ἤ μήπως ἀπεφάσισαν νά κάνουν τήν Τουρκία ἐπαρχία τους, τώρα πού ἀνέβασε τόν ἀετό ΤΟΥΣ ὑψηλά; Τόσο πού νά φαίνεται κι ἀπό τό διάστημα;

Φιλονόη.

Γερμανικές παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Αιγαίο σε συνεργασία με το τουρκικό Ναυτικό

Η Γερμανία πέρα από το βρώμικο ή και «άτιμο» – όπως ομολογούν πλέον και οι φιλοκυβερνητικές πένες- παιχνίδι που παίζει με το μνημόνιο και το χρεος της χώρας προχώρησε και σε και ωμή πρόκληση αμφισβητώντας τα εναέρια σύνορά  μας στο Αιγαίο με ένα γερμανικό ελικόπτερο ναυτικής συνεργασίας LYNX.

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο  ορμώμενο από φρεγάτα του γερμανικού Ναυτικού η οποία συνασκείτο με τουρκικά πολεμικά σκάφη παραβίασε τον Εθνικό Εναέριο Χώρο (ΕΕΧ) αλλά και τους κανόνες του FIR Αθηνών  σε αγαστή συνεργασία με τα τουρκικά ελικόπτερα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και μαχητικά!

Το γερμανικό ελικόπτερο όχι μόνο αρνήθηκε να παραδώσει σχέδια πτήσεως στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας αλλά και υιοθετώντας στην πράξη τις τουρκικές θέσεις περί μη ύπαρξης Ελληνικού εναέριου Χώρου μεταξύ των 6 και 10 ν.μ. προχώρησε σε εναέρια  «εισβολή».

Πιο συγκεκριμένα τα τουρκικά και γερμανικά εναέρια μέσα πραγματοποίησαν σήμερα 11 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και 2 παραβιάσεις του ΕΕΧ από ένα σύνολο 18 αεροσκαφών εκ των οποίων: Τα 10 μαχητικά της τουρκικής Αεροπορίας, τα 5 ελικόπτερα του Ναυτικού, το 1 γερμανικό ελικόπτερο και τέλος τα 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 της τουρκικού Ναυτικού.

Όλη η δραστηριότητα των ανωτέρω αεροναυτικών δυνάμεων εκτυλίχθητε στο βόρειο και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

πηγή

(Visited 17 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Τώρα ἀμφισβητοῦν καί οἱ Γερμανοί τόν ἐναέριο χῶρο μας;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τώρα ἀμφισβητοῦν καί οἱ Γερμανοί τόν ἐναέριο χῶρο μας; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Τους Τούρκους και τους λεονταρισμούς τους (με την βοήθεια των εδώ Νενέκων) τους γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες,οι Γερμανοί όμως,που σήμερα έχουν μεθύσει από τα ιμπεριαλιστικά κατορθώματα και την τεχνητή οικονομική άνθηση της σύγχρονης Γερμανίας, κάνουν ένα πολύ απλό λάθος.Ξεχνάνε ότι το ζητούμενο είναι η ευφορία και όχι η μέθη.Γενναίος είναι ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει τον εαυτό του και όχι αυτός ο οποίος ταλαιπωρεί τους γύρω του,ιδίως όταν αυτοί είναι πιο αδύναμοι από τον ίδιο.Γενναίος είναι ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει τους εφιάλτες του και όχι αυτός που γίνεται εφιάλτης για τους άλλους.Τώρα οι Γερμανοί απλά επαναλάμβουν τους εαυτούς τους.Ένα έργο, το οποίο το είδαμε και με την εισβολή τους στην Ελλάδα το 40.Σκληροί και ανελέητοι σαν υπερβόρειοι Θεοί,όταν βρίσκονταν προστατευμένοι πίσω από τα πάντσερ και εκτελούσαν χωρίς έλεος όποιον άοπλο στεκόταν μπροστά τους.Κότες της υπερβόρειας λάσπης,όταν έχασαν τα πάντσερ και έπρεπε να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.Με παρακάλια και ικεσίες έφυγαν από την Ελλάδα.Θεοί, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονταν τον ανθρώπινο πόνο,όταν η σκληρότητα αφορούσε τους άλλους και ικέτες,όταν η σκληρότητα πλησίαζε τα δικά τους ταπεινά σαρκία.Ο Ελληνισμός έχει τη γνώση να σώσει όχι μόνον τον εαυτό του,αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν και μπορεί να το επιχειρήσει ξανά και στο άμεσο μέλλον.Είναι λάθος τους που πιέζουν την Ελλάδα σε αυτόν τον βαθμό και με αυτούς τους τρόπους.

    • Ἐκτὸς ἐὰν πιέζουν τὴν Ἑλλάδα διότι κάτι χρειάζονται ἀπὸ αὐτήν. Καὶ σαφῶς δὲν ἀναφέρομαι στὰ τῶν ὀρυκτῶν, τῶν ὑδρογονανθράκων καὶ τῶν πολυτίμων μετάλλων. Γενικῶς δὲν ἀναφέρομαι στὰ περιουσιακά μας στοιχεῖα…

Leave a Reply