Τὸ πρόσωπο τῆς Ἑλλάδος ποὺ ἀντιστέκεται!

 

Τὸ πρόσωπο τῆς Ἑλλάδος ποὺ ἀντιστέκεται!Κάτι καλό…
Κάτι θαυμάσιο κι ἀνθρώπινο….
Εἰλικρινῶς δὲν τὸ περίμενα, μετὰ ἀπὸ τὶς τόσες πιέσεις ποὺ ἔχουν ἀσκηθεῖ, ἰδίως πρὸς τοὺς δημοσίους ὑπαλλήλους.
Οἱ ἰατροί, ἴσως ὄχι ὅλοι, ἀλλὰ σίγουρα μία σεβαστή τους μερίδα, ἀνοίγουν τὰ νοσοκομεῖα πρὸς κάθε ἕναν ποὺ χρειάζεται βοήθεια.
Αὐτὴ ἡ πράξις τους εἶναι πράγματι πράξις Ἑλλήνων!
Τὸ μόνον ποὺ ἀπαιτεῖται τώρα εἶναι ἡ ὑπεράσπισις αὐτῆς τῆς ἀποφάσεώς τους ἀπὸ ἐμάς.

Νομίζω πὼς ἀπαιτεῖται!

Φιλονόη.

Η ανθρωπιά: το πρόσωπο της Ελλάδας που αντιστέκεται!

Οι γιατροί ανοίγουν τα νοσοκομεία στους ανασφάλιστους. Καταργούν το μνημόνιο 3 στην πράξη. «Δεν θα αφήσουμε κανένα να πεθάνει» λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας. Ας τους μιμηθούμε όλοι. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. Όπου μπορούμε. Δεν θα περάσουν
Τάσος Κουράκης
Ανοικτά σε απόρους και ανασφάλιστους πολίτες θα είναι τα δημόσια νοσοκομεία κάθε Τετάρτη, αλλά και άλλες μέρες στη συνέχεια, κάτι που θα ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο, σύμφωνα με απόφαση

της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), που αντιδρά έντονα στην επιβολή «εισιτηρίου» 25 ευρώ για κάθε ασθενή που πρόκειται να εισαχθεί για νοσηλεία στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Δημήτρης Βαρνάβας, αναφέρει ότι «μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συγγράψει τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, και επιδιώκουν να καταστήσουν τα νοσοκομεία απροσπέλαστα στους φτωχούς και αδύναμους συνανθρώπους μας, τους οποίους θα αναγκάζουν σε αυτοσχέδιες κατ’ οίκον θεραπείες και οδυνηρό τέλος από τα εγκόσμια». 
Ο κ.Βαρνάνας ανακοίνωσε ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν να ανοίξουν τα νοσοκομεία στους άπορους και ανασφάλιστους κάθε Τετάρτη στην αρχή και, στη συνέχεια, περισσότερες μέρες της εβδομάδας και ζητούν τη στήριξη όλων των κοινωνικών φορέων, ώστε, όπως αναφέρουν, να υλοποιήσουν αυτό το δύσκολο, αλλά αναγκαίο εγχείρημα για την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας. «Οι γιατροί δεν θα αφήσουν κανέναν ανασφάλιστο να πεθάνει στην πύλη του νοσοκομείου. Θα νοσηλεύσουν κάθε άνθρωπο που έχει την ανάγκη τους όπως επιβάλλει ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας και ο ιδρυτικός νόμος του ΕΣΥ» δήλωσε.
 
Εύγε σε αυτή την πρωτοβουλία!! Όσοι μπορέσουν ας είναι στο πλευρό τους!
(Visited 24 times, 1 visits today)
Leave a Reply