Στὸ Βέλγιο σὲ 10 χρόνια δημοψήφισμα γιὰ σαρία. Ἐδῶ πότε;

Στην αρχή,τα πολιτισμένα Ευρωπαϊκά κράτη,είδαν με καλό μάτι ή με αδιαφορία,την μαζική εισβολή των Ισλαμιστών στην Ευρώπη!

Φαντάστηκαν πως οι μουσουλμάνοι,με τον τρόπο που έχουν μάθει να ζουν,θα ήταν εύκολο να αφομιωθούν και να προσαρμοστούν στον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και αντίληψης.

Η λέξη κλειδί είναι : Φαντάστηκαν…..!
Σεμέλη

Στο Βέλγιο επί πολλά χρόνια μάζευαν μετανάστες και τώρα πληρώνουν το τίμημα της μη αφομοίωσης τόσο μεγάλων ξένων πληθυσμών, ειδικά όταν αυτοί προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Με τα χρόνια κέρδισαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και φυσικά ήρθε η ώρα να συμμετέχουν στις εκλογές με υποψήφιους, και μάλιστα με επιτυχία.

Το νέο κόμμα Ισλάμ κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek), και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure (1) και La Libre Belgique (2), ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε δημοκρατικά, ήθελε να ησυχάσει τον βέλγικο πληθυσμό: «Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξέλλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο».

Redouane Ahrouch: «Το Ισλάμ πάσχει από κακή εικόνα. Αλλά είμαστε δημοκράτες. Το Ισλάμ σημαίνει να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να είσαι σε διάλογο. Δεν είμαι εγώ ο ίδιος που θα αλλάξω την πολιτική του δήμου».

Redouane Ahrouch: «Θέλουμε να εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού, και αν το θέλει ο λαός,θέλουμε να θεσπίσουμε τον νόμο της Σαρίας μετά από δημοψήφισμα σε 10-15 ή 20 χρόνια. Φυσικά, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ νωρίς. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια».

Όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ισλαμικού κόμματος Noor, το 2009, το πρόγραμμα του, το οποίο κληρονόμησε το Κόμμα Ισλάμ, ήδη προέβλεπε:
– την επιστροφή της θανατικής ποινής για «αποτρόπαια» εγκλήματα
– την απαγόρευση της ανάμιξης των φύλων σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως τα σχολεία ή τις πισίνες,
– την δυνατότητα να παντρευτούν οι έφηβοι.

Redouane Ahrouch: «Έχουμε σήμερα μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική. Ήταν ίσως λίγο υπερβολικά φιλόδοξο.»

Redouane Ahrouch: «Αν ο γάμος (των έφηβων κοριτσιών) γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων είναι μια θετική εξέλιξη. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, αντί για την προώθηση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων από την ηλικία των 12 ετών. Δεν πρόκειται προφανώς να προωθήσουμε τον γάμο των κοριτσιών με ηλικιωμένους άνδρες».

Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο τα λέει όλα: “Καλώς ήρθατε στο ‘Belgistan.”
Στην πραγματικότητα, ορισμένοι την αποκαλουν ηδη τη μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Σε 20 χρόνια περίπου θα έχουν την πλειοψηφία στις Βρυξέλλες!
«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ και Σαρίας»
«Η δημοκρατία είναι ένα λάθος και είναι το αντίθετο του Ισλάμ..»

Καταλαβαίνετε ότι οι ισλαμιστές κάνουν πίσω ακόμα γιατί δεν τους “παίρνει”.

Ομως είδατε τι λένε, μόλις νιώσουν δυνατοί πληθυσμιακά, θα προωθήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα της θεσπίσεως της σαρίας! Και που το στηρίζουν αυτό, μα φυσικά στις πολλές γεννήσεις, ενώ αντίθετα στους γηγενείς πληθυσμούς μέχρι η γυναίκα να κάνει “καριέρα”, και ο άντρας να τακτοποιηθεί οικονομικά, πάει πέταξε το “πουλάκι”.

Αν κάποιος νομίζει ότι το Βέλγιο πέφτει μακριά γελιέστε, αναλογιστείτε ποιούς έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα είναι ήδη εδώ.
Πηγή: defencenet.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply