Ποιός κερδίζει ἀπό ἕνα τυφώνα;

Ποιός κερδίζει ἀπό ἕνα τυφώνα; τυφών

φωτογραφία

Πρὸ μερικῶν ἡμερῶν ἀντιμετώπισαν οἱ Ἀνατολικὲς Πολιτεῖες τῶν ΗΠΑ τὸν τυφώνα Σάντυ. 
Κάτι πρωτόγνωρον, σὲ βία, γιὰ τὴν Βόρειο Ἀμερική.
Στὸ μεταξύ, κάποιες φωνὲς ἄρχισαν νὰ ψιθυρίζουν πὼς πολὺ πιθανὸν αὐτὸς ὁ Τυφώνας, καθῶς ἐπίσης καὶ κάποια ἄλλα ἀκραῖα φαινόμενα, εἶναι ἀποτέλεσμα τεχνολογίας ποὺ ἤδη κατέχουν οἱ …ἔχοντες καὶ κατέχοντες…

Αὐτὸ ὅμως ποὺ μὲ ἀπασχολεῖ, ἰδίως σὲ τέτοια σοβαρὰ γεγονότα, εἶναι τὸ ἐὰν ὑπάρχῃ, ἤ ὄχι, κάποιο ὄφελος, γιὰ τὸν ὑποτιθέμενον ἠθικὸ αὐτουργό.

Στὴν Ἰαπωνία εἶναι πολλοὶ αὐτοὶ ποὺ ὠφελήθηκαν, μετὰ τὸν σεισμό, ἀπὸ τὰ ἀποτελέσματα τοῦ σεισμοῦ.
Οὐσιαστικῶς ὁδήγησε αὐτὸς ὁ σεισμός, μαζὺ μὲ τὶς ἐπιπτώσεις του, τὴν Ἰαπωνία ἀρκετὰ βήματα πίσω, ὑποχρεώνοντάς την νὰ ἐξαρτηθῇ ἀκόμη περισσότερο ἀπὸ τοὺς δυνάστες της.
Ἄλλως τέ, ἡ Ἰαπωνία ἀπὸ τὸν Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο καὶ μετά, παραμένει ἐπαρχία τῶν ΗΠΑ. Ἀλοίμονό της ἐὰν τολμήσῃ νὰ σηκώσῃ κεφάλι… 

Στήν Ἀμερική ὅμως; Εἶχαν λόγους νά τό κάνουν κάποιοι; Κι ἐάν ναί, ποιούς;,
Διότι ἐξ ὅσων γνωρίζω, ἡ Νέα Ὑόρκη, καθῶς ἐπίσης καὶ ἡ Οὐάσιγκτον, παραμένουν τὰ κέντρα ἐλέγχου τοῦ πλανήτου.
Ποιός λοιπόν ὠφελήθηκε; Μήπως δέν ὠφελήθηκε κάποιος; Μήπως αὐτό ἦταν μία …κατακεφαλιά πού ἄλλαξε πολλά δεδομένα;

Αὐτὰ ποὺ γράφω σήμερα μὲ προβληματίζουν ἐντόνως.
Ἐὰν πράγματι ἔχουν κάποιοι τὴν δυνατότητα νὰ δημιουργήσουν ἀκραῖες καιρικὲς συνθῆκες, δὲν μπορῶ οὔτε νὰ τὸ ἀμφισβητήσω ἀλλὰ οὔτε καὶ νὰ τὸ ὑποστηρίξω. Οἱ ἐνδείξεις πολλές, οἱ ἀποδείξεις ὅμως;
Στό θέμα ὅμως τοῦ Τυφῶνος; Μήπως ἁπλῶς τό παρακάνουμε;

Φιλονόη.

Τελικά θα επαληθευθούν οι Μάγιας;Ποιός κερδίζει ἀπό ἕνα τυφώνα;

Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογία
Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σαρωτικός τυφώνας, με την Αμερική να μετρά απώλειες και να μαζεύει τα συντρίμμια της, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά: ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens

Ποιός κερδίζει ἀπό ἕνα τυφώνα; Στῆβενς

ισχυρίζεται ότι η Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων…

Σύμφωνα με τον Stevens, η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες, όπως αυτός που έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, ή αλλιώς γεωμηχανική, μπορεί να ακούγεται προϊόν επιστημονικής φαντασίας, είναι ωστόσο πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Και είναι μάλιστα η ίδια πρακτική χειραγώγησης των στροβίλων που κρύβεται πίσω από τον Τυφώνα Sandy, ισχυρίζεται ο μετεωρολόγος. Τέτοιες γεωμηχανικές λοιπόν τεχνικές δημιούργησαν τις κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες για να οδηγεί η Sandy κατευθείαν πάνω στο New Jersey της Νέας Υόρκης και να «βιδωθεί» στην Ανατολική Ακτή. Και μάλιστα σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο του Βορείου Ημισφαιρίου ο καιρός ελέγχεται από τις ίδιες αρχές της γεωμηχανικής, είπε ο Stevens σε ραδιοφωνική εκπομπή την Κυριακή.

«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια δυνατή μηχανική», δήλωσε στον αέρα ο μετεωρολόγος, για να «προφητεύσει» τη στροφή της κατεύθυνσης του τυφώνα και πάλι προς τις ακτές. Η «προφητεία» ωστόσο έμελλε να αποδειχτεί σωστή: στις ειδήσεις του CBS News το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι η διεύθυνση της Sandy είχε αλλάξει, επιστρέφοντας και πάλι προς τις ακτές, με κατεύθυνση το New Jersey.

Ποιός κερδίζει ἀπό ἕνα τυφώνα; ΚολλιάδηςΟ Stevens δεν σταμάτησε ωστόσο μόνο στο μετεωρολογικό του πράγματος: ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονται για να πάρει η οικονομία τα πάνω της, με τα έργα επισκευής να τονώνουν τα λιμνάζοντα ύδατα της οικονομικής δυσπραγίας. «Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση. Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή».

Οι δηλώσεις του Stevens ακολουθήθηκαν από τις κυβερνητικές εξαγγελίες του Κογκρέσου για τις πληγείσες περιοχές: οι πολιτείες που υπέστησαν καταστροφές (Connecticut, New Jersey, Pennsylvania και Massachusetts) μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα ομοσπονδιακά κονδύλια για να καθαρίσουν τα συντρίμμια και να περιορίσουν τη ζημιά.

Ο Stevens είναι πεπεισμένος ότι τα μετεωρολογικά αυτά υπερόπλα χρησιμοποιούνται ήδη από τη δεκαετία του ’60, ως μέσο ανακατανομής του πλούτου: «χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας».

Ο μετεωρολόγος ανέφερε επίσης ότι όλες οι κυβερνήσεις έχουν γνώση της γεωμηχανικής και των τεράστιων δυνατοτήτων της, απλώς δεν το αποκαλύπτουν: «παραδέχονται ότι διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα, είναι απλώς μυστικά».

πηγή

(Visited 15 times, 1 visits today)
One thought on “Ποιός κερδίζει ἀπό ἕνα τυφώνα;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ποιός κερδίζει ἀπό ἕνα τυφώνα;

Leave a Reply