Ἀποκάλυψις. Ἄρθρο τοῦ «βήματος» στίς 29-7-1943

Ἀποκάλυψις. Ἄρθρο τοῦ «βήματος» στίς 29-7-19431

  Ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Β΄ παγκοσμίου πολέμου οἱ γερμανοί ἀνεφέροντο στό ἐνιαῖο νόμισμα! Ποιοί γερμανοί, ὅμως; 

Ἡ Γερμανία ἐχρησιμοποιεῖτο πάντοτε ἀπό τούς ἐξουσιαστές τοῦ πλανήτου γιά τήν ἐγκαθίδρυσι τῆς παγκοσμιοποιήσεως. Ἦταν τό ἐργαλεῖο τους. Ἦταν τό κορόϊδο τῆς παρέας γιά νά ἐπιτύχουν τά σχέδιά τους.

Αὐτοί πού κινοῦν τά νήματα, λοιπόν, χρησιμοποιοῦν καί πάλι τούς γερμανούς. 

Τό κορόϊδα-γερμανοί ξανάρχονται. 

Ἐμεῖς εἴμαστε τά κορόϊδα τῶν κορόϊδων. 

Διαβᾶστε παρακάτω ἕνα ἀποκαλυπτικότατο ἄρθρο τοῦ «βήματος» στίς 29-7-1943, στό ὁποῖο ἀναφέρεται καί τό μάρκο ὡς ἐνιαῖο νόμισμα γιά τήν Εὐρώπη! 

Μινώταυρος

ΤΟ ΡΑΙΧΣΜΑΡΚ ΚΑΙ ΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ὁ γερμανός εἰδικός οἰκονομικός ἀρθρογράφος κ. Ἔγκον Μπάντμαν δημοσιεύει τό κατωτέρω ἄρθρον: Ἀποκάλυψις. Ἄρθρο τοῦ «βήματος» στίς 29-7-19432

Ἀποκάλυψις. Ἄρθρο τοῦ «βήματος» στίς 29-7-19433

Εὐχαριστῶ πολύ τόν φίλο Νικόλαο πού μέ ἄφησε νά δημοσιεύσω αὐτόν τόν…«ἀδάμαντα»!

.

.

.

(Visited 98 times, 1 visits today)
5 thoughts on “Ἀποκάλυψις. Ἄρθρο τοῦ «βήματος» στίς 29-7-1943

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀποκάλυψις. Ἄρθρο τοῦ «βήματος» στίς 29-7-1943 « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Ποιοι ξένοι ελέγχουν το σύνολο της γερμανικής οικονομίας και της πολιτικής σκηνής στη Γερμανία; Εβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ, δεν είναι όλοι αυτοί; Τα πραγματικά αφεντικά, που έφυγαν από την έρημο της Ασίας και κατέκτησαν τον κάμπο πίσω από τις Άλπεις. Άρα; Οι Εβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την κατακτημένη Γερμανία, για να κατακτήσουν και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη . Οι Γερμανοί αποδεικνύεται ότι δεν διδάσκονται από το παρελθόν τους . Δεν μπορούν να διδαχθούν . Κάποιοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον γερμανικό λαό και τον δουλεύουν . Τον δουλεύουν εύκολα, γιατί τον έχουν ξαναδουλέψει .Οι Εβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται υπέρ των δικών τους συμφερόντων τα χρέη ή τις υποχρεώσεις των άλλων . Έχουν μια Ελλάδα υπερχρεωμένη, που δεν της επιτρέπεται να αντιδρά στις μεθοδεύσεις τους και έχουν μια Γερμανία, η οποία τρομάζει από το ενδεχόμενο να καταλήξει σαν την Ελλάδα . Αυτοί, οι οποίοι κλέβουν τη Γερμανία και τους Γερμανούς για περισσότερο από έναν αιώνα, μπορούν τζάμπα να κάνουν τους ευεργέτες τους. Αντί οι κλέφτες Εβραίοι τραπεζίτες των ΗΠΑ να γίνουν κοινός στόχος των Ελλήνων και των Γερμανών, τους οποίους αδίκησαν από κοινού, έπεσαν στην παγίδα τους . Από τότε μέχρι σήμερα (εδώ και έναν αιώνα) είναι στην κυριολεξία υποδουλωμένοι στους Εβραίους τραπεζίτες των ΗΠΑ και όχι μόνον δεν τους απειλούν, αλλά σήμερα εμφανίζονται να παίρνουν το σύνολο του ρίσκου να έρθουν σε σύγκρουση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, για να τους κάνουν πλουσιότερους .Ο γιατρός προτείνει να μην διαφωνούμε με τον ασθενή τραπεζίτη. Με τον πιο άπληστο και αμετανόητο ασθενή τραπεζίτη της ανθρώπινης ιστορίας. Φυσική κατάσταση να έχει καλή ο ασθενής τραπεζίτης και οι ομοϊδεάτες του και εμείς σαν Λαός θα τους βρούμε άπειρους αμμόλοφους να τρέχουν.

  3. Συμγωνῶ Θεοφάνη μὲ τὴν διαφορὰ ὅμως ὅτι δὲν πρέπει νὰ τὰ ρίχνουμε ὅλα εἰς τοὺς Ἑβραίους, τραπεζίτες ἤ μή. Αὐτοὶ εἶναι άκόμη μεγαλύτερα κορόϊδα ἀφ’ ἐνός, ὑπάρχουν ὅμως καὶ ἄλλοι χειρότεροι αύτῶν ἀφ’ ἐτέρου, οἱ Ἀγγλοσάξωνες διαμαρτυρόμενοι. Ὑπάρχουν ὅμως καὶ ἄλλοι ἀκόμη χειρότεροι:Οἱ δικοίμας κακοὶ ἑαυτοί. Ἐλπίζω νὰ ἔγινα ἀντιληπτός.

  4. Αγαπητέ Νικόλαε (θα μου επιτρέψετε την προσφώνηση) , δεν υπήρξα μέχρι τώρα οπαδός θεωριών συνομωσίας , ούτε πιστεύω ότι για όλα τα σημερινά δεινά της πατρίδας μας ευθύνονται μόνον οι εβραίοι και οι αγγλοσάξωνες . Πρώτα απ’όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι , γιατί ποτέ δεν μάθαμε τι ήταν πραγματικά το μεγάλο δώρο που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας . Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Όταν δεν γνωρίζεις με σαφήνεια τον εχθρό σου, και αυτός το ξέρει το πιο πιθανό είναι να άγεσαι και να φέρεσαι από τον ίδιο .Το πιο πιθανό είναι να σε βάζει ο ίδιος ο εχθρός σου να κυνηγάς τα είδωλα που τον βολεύουν και που σε τελική ανάλυση δεν είναι και τόσο αθώα .Τα είδωλα, τα οποία σε απομακρύνουν από την τρυφερή του σάρκα . Η τύχη της Ελλάδας θα είναι όμοια μ’ αυτήν της Ανατολικής Γερμανίας και βέβαια αρκετά χειρότερη, αν συνυπολογίσουμε και τις σημερινές θυσίες που πληρώνουμε σαν Λαός . Νομίσαμε σαν Λαός ότι θα εισπράτταμε Ευρώ και θα ζούσαμε σαν τους Δυτικοευρωπαίους του ανεπτυγμένου οικονομικά Βορρά . Μας είπανε ότι θα πληρωνόμαστε σε Ευρώ , αλλά δεν μας είπαν αν θα έχουμε εργασία . Ευρώ εισπράττουν μόνον οι πολιτικοί σήμερα , και οι υπόλοιποι Έλληνες μόνον όταν εργαζόμαστε ή θα εργαζόμαστε . Είναι θέμα χρόνου ν’ αρπάξουν οι πλούσιοι Δανειστές μας οτιδήποτε έχει αξία στην Ελλάδα μας , για ένα κομμάτι ψωμί . Τα πάντα σήμερα είναι φθηνά , γιατί τίποτε δεν λειτουργεί και δυστυχώς δεν παράγουμε πια τίποτα . Το εγκεφαλικό επεισόδιο που περνάει τώρα η Ελλάδα την έχει εξασθενήσει , αλλά δεν την έχει σκοτώσει ακόμα . Η μέχρι τώρα υγεία και σφριγιλότητα της Γερμανίας είναι αυτές που την απειλούν όχι με εγκεφαλικό αλλά με καρδιακό επεισόδιο .

Leave a Reply