Βιβλίο Δημοτικοῦ προτρέπει τὰ Ἑλληνόπουλα νὰ επισκεφθοῦν τὸ… τζαμὶ τῆς περιοχῆς τους!!

Eίπαμε..πάνω απ’όλα ο πολυπολιτισμός!

Κι όταν εννοούμε πολυπολιτισμό,εννοούμε να ξεχάσουμε εμείς τα δικά μας και να μάθουμε τα….Βιβλίο Δημοτικοῦ προτρέπει τὰ Ἑλληνόπουλα νὰ επισκεφθοῦν τὸ... τζαμὶ τῆς περιοχῆς τους!

« καλά» του Ισλαμισμού! Γιατί,δεν έχω ακούσει ποτέ και πουθενά,εκτός κι αν  κάνω λάθος,σε κανένα σχολείο μουσουλμανικής χώρας ,σε κανένα σχολικό τους  βιβλίο ,να προτρέπουν τα μουσουλμανόπαιδα να επισκεφτούν την εκκλησία της γειτονιάς  τους ,για να συλλέξουν πληροφορίες για τον Χριστιανισμό!

 

Γιατί άραγε,πολυπολιτισμός σημαίνει, να γίνει για τον Χριστιανικό κόσμο αποδεκτό το Ισλάμ ,ενώ για τους Ισλαμιστές δεν ισχύει το αντίστροφο;

Σεμέλη

Σοκ!! Βιβλίο Δημοτικού προτρέπει τα Ελληνόπουλα να επισκεφθούν το… τζαμί της περιοχής τους!!

Η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί απόσπασμα από το ανθολόγιο της δ’ τάξης του δημοτικού, σύμφωνα με τον αναγνώστη που μας έστειλε το θέμα.

Προσπαθούν να μυήσουν στον ισλαμισμό 9χρονα παιδιά…; Ναι, καλά διαβάζετε, το ψευτοπροοδευτικό σύστημα «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» παιδείας προτρέπει τα…. 9χρονα ελληνόπουλα να επισκεφθούν το τζαμί της περιοχής τους για να αντλήσουν πληροφορίες για αυτό…

Υπό μορφή σχολικής δραστηριότητας λοιπόν εισάγουν τα παιδιά μας σε ένα ανθελληνικό παιχνίδι…! Το παιχνίδι της ισλαμοποίησης του έθνους μας και του γενικότερου αφελληνισμού των παιδιών μας. Και χτυπούν σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία των 8-9 ετών, καθώς γνωρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος να απεθνικοποιήσεις ένα έθνος είναι να χτυπήσεις τις εξαιρετικά μικρές ηλικίες. Αν μπορούσαν οι προδότες του έθνους θα στοχοποιούσαν ακόμα και τα βρέφη….!

Το μόνο παρήγορο όπως μας πληροφορεί ο αναγνώστης, είναι πως υπάρχουν και δάσκαλοι που δεν ζητούν την πραγματοποίηση της συγγεκριμένης δραστηριότητας, αλλά είναι εξαιρετικά λίγοι! Οι μόνοι που μπορούν να αντιδράσουν είναι οι γονείς! Ξυπνήστε Έλληνες! Αν ζούσαν ένδοξοι Έλληνες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος ή ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πως θα αντιδρούσαν αντικρίζοντας αυτά; 

 http://www.pentapostagma.gr/2012/11/blog-post_26.html#ixzz2DLU7c7Yt

σχετικά θέματα :

Μαθητής ἐγκατέλειψε τήν χορωδία τοῦ σχολείου του, γιατί ἔπρεπε νά τραγουδήσῃ: «Δέν ὑπάρχει ἄλλη ἀλήθεια ἐκτός ἀπό τόν Ἀλλάχ»

(Visited 27 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Βιβλίο Δημοτικοῦ προτρέπει τὰ Ἑλληνόπουλα νὰ επισκεφθοῦν τὸ… τζαμὶ τῆς περιοχῆς τους!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Βιβλίο Δημοτικοῦ προτρέπει τὰ Ἑλληνόπουλα νὰ επισκεφθοῦν τὸ… τζαμὶ τῆς περιοχῆς τους!! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Για να απαντήσω στο γιατί έκανα αναζήτηση στο όνομα Έλσα Χίου. Σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και βραβείο Ιπεκτσί. Με άλλα λόγια πληρωμένος κοντυλοφόρος. Ενδεχόμενα και σταλινοτσολιάς.

Leave a Reply