Κορυδαλλὸς Gym.

Καὶ μὴ χειρότερα!
Τὰ λουλούδια θέλουν πότισμα!
Γαβαλᾶς καὶ Σταμάτη γυμνάζονται μέσα στὸν Κορυδαλλὸ ἀπὸ γνωστὴ γυμνάστρια, γιὰ νὰ μὴν χάνουν τὴν φόρμα τους!
Μία ἡ πισίνα, δύο ἡ γυμνάστρια…
Μία σάουνα θά τούς φτιάξουμε βρέ παιδιά;
Νὰ μὴν ζορίζονται…
Τί λέτε;

Φιλονόη.  

 Υ.Γ. Σὰν δὲν ντρεπόμαστε λέω ἐγώ! Ἀν τὶ τὰ σούργελα νὰ κάτσουν καὶ νὰ ἀναθεωρήσουν ἐξακολουθοῦν τὶς παλαιές τους συμπεριφορὲς σὰν νὰ μὴν τρέχῃ τίποτα. Καὶ μετὰ μοῦ λένε νὰ μὴν πάῃ στὸν ἀγύριστο τὸ Ἑλλαδοκαφριστάν… Ἄμ δέ…

Φανή Χαλκιά: Γυμνάζει τη Βίκυ Σταμάτη και τη Νότα Γαβαλά στη φυλακή!

Τη δική τους γυμνάστρια έχουν η Βίκυ Σταμάτη και η Νότα Γαβαλά οι οποίες εδώ και λίγο καιρό έχουν περάσει την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.

Και δεν είναι άλλη από την Ολυμπιονίκη μας στα 400 μέτρα Φανή Χαλκιάη οποία δύο φορές την εβδομάδα περνά αρκετή ώρα με τις δύο γυναίκες που για διαφορετικούς λόγους είναι κρατούμενες στον Κορυδαλλό. Έχει αναλάβει το πρόγραμμα εκγύμνασης και απασχόλησης που απευθύνεται σε οροθετικές γυναίκες.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της αθλήτριας δηλώνει στο Πρώτο Θέμα: «Είναι αξιοθαύμαστο το ότι κάνουν μόνοι τους τις ασκήσεις αλλά και πώς περιμένουν τη συγκεκριμένη μέρα κατά την οποία η Φανή επισκέπτεται με την ιδιότητα της καθηγήτριας στις φυλακές».

Πέρα από αυτό όμως η Φανή Χαλκιά ανέλαβε να γυμνάζει όλες τις κρατούμενες μια φορά την εβδομάδα. Ανάμεσά τους η Βίκυ Σταμάτη και η αδελφή του Λάκη Γαβαλά, Νότα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι δυο τους επιδίδονται με πάθος, ακριβώς όπως έκαναν πριν περάσουν το κατώφλι των φυλακών. Οι δυο διάσημες κρατούμενες, πέρα από το ότι είναι απόλυτα εξοικειωμένες με το σπορ της γυμναστικής έχουν έναν ακόμη λόγο να παρακολουθούν τα μαθήματα της Φανής Χαλκιά αφού γνωρίζονται εδώ και χρόνια σε προσωπικό επίπεδο.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply