Ἕνα παιδὶ θὰ μπορῇ νὰ φτιάχνῃ αὔριο ἐνέργεια.

(Έχω την αίσθηση ότι είναι κάτι πολύ απλό, ότι είναι μπρος στα μάτια μας, μόνο δεν έχουμε αντίληψη ικανή να το δούμε.)

 Η αέναη ενέργεια (που υπάρχει παντού, είναι τεράστια και δεν τελειώνει ποτέ) δεν γίνεται να πεις ότι είναι μύθος.. δες έναν κεραυνό!

Να δεχτώ (επειδή δεν έχω καμία γνώση) αυτό που επιστήμονες λένε, ότι δεν μπορώ να αποθηκεύσω την ενέργεια από έναν κεραυνό, δεν μπορώ να απορροφήσω κάπου συγκεκριμένα για να τη χρησιμοποιήσω την ενέργεια ενός σεισμού. Μπορώ όμως να τα προκαλέσω! Μπορώ να φτιάξω έναν μικρό κεραυνό, την ενέργεια του οποίου θα μπορώ να χρησιμοποιήσω.

Οι άνθρωποι ΕΙΜΑΣΤΕ φύση, μπορούμε να κάνουμε κτήμα μας ό,τι είναι δικό της.

Υ.Γ. Επιβεβλημένη η επανάληψη: Όλοι κατά εκεί πρέπει να είμαστε στραμμένοι, να βρούμε τρόπο να μην χρειαζόμαστε τα χρήματα και την ενέργειά ΤΟΥΣ.

Α, και ο τρόπος πρέπει να ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ… αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Αν το κρατήσεις για πάρτη σου, οι δυνάστες θα συνεχίσουν να υποδουλώνουν τους λαούς. Αυτό το μαγικό έχει η εποχή, αν δεν σωθούν όλοι, δεν σώνεσαι ούτε εσύ.

(Ωραία που δουλεύει το σύμπαν ε; Με το ζόρι με το στανιό ανθρώπους θα μας κάνει.)

Στεφανία Λυγεροῦ

Συμφωνῶ σὲ μεγάλον βαθμὸ μὲ τὴν Στεφανία, μὲ μίαν σημείωσιν.
Γιὰ νὰ μπορῇ τὸ παιδὶ νὰ παράξῃ ἐνέργεια πρέπει νὰ γνωρίζῃ βασικὲς φυσικὲς ἀρχές. Δίχως αὐτὲς οὔτε …φασολάδα δὲν φτιάχνεις!!! (κυριολεκτικῶς αὐτό!!!)
Σαφῶς καὶ θὰ τὸ φθάσουμε…
Μόνον ποὺ γιὰ νὰ τὸ φθάσουμε πρέπει νὰ ἀναθεωρήσουμε τὰ πάντα!
Καὶ κυρίως νὰ ἀναθεωρήσουμε τὴν ἀπαιδεῖα μας, ποὺ οὐσιαστικῶς καταστρέφει καὶ δὲν προάγει τὴν ἀντίληψιν.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply