Βγάλαμε τό κράνος ἀπό ἄτομο πού φορᾶ μαῦρο μπλουζάκι καί κτυπᾶ λαθρομετανάστες

 
 
Ἡ προπαγάνδα τῶν καθεστωτικῶν ΜΜΕ δέν ἔχει ὅρια. Μή τούς ἀκοῦτε. Ψεύδονται ἀσυστόλως διότι τά παίρνουν. Δύσκολοι καιροί. Πολλοί θά ἔκαναν τό ἴδιο ἄν τούς ἐδίδετο ἡ εὐκαιρία.
.
Μας τα κάνανε τσουρέκια, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με τις δήθεν καταγγελίες ακροαριστερών, φασιστών αριστεριστών και λαθρομεταναστών για ξυλοδαρμούς και βασανισμούς λαθρομεταναστών από κρανοφόρους με μαύρα μπλουζάκια που γράφουν Χρυσή Αυγή.
 
Ιδού λοιπόν:
Χρυσαυγίτης Failed…

Φυσικά όλοι στη χώρα μας γνωρίζουμε ότι αυτά είναι μπούρδες, οι όποιοι τραυματισμοί γίνονται μεταξύ των συμμοριών των λαθρομεταναστών και ότι οι ακροαριστεροί φασίστες προσπαθούν να επιβάλλουν στην κοινωνία την παρουσία τους και να νομιμοποιήσουν τις έκνομες ενέργειες που συντελούνται καθημερινά από τα Τάγματα Εφόδου της παρακρατικής Άκρας Αριστεράς.

Ωστόσο μπαίνουμε σε περιπέτειες, διότι οι ακροαριστεροί φασίστες, πλέον διασύρουν τη χώρα μας και διεθνώς με άρθρα-προβοκάτσιες σε Reuters κλπ και γι’ αυτό θα πρέπει η κυβέρνηση να σπάσει το Αυγό του Φιδιού, γιατί θα έχουμε (πολύ) άσχημα ξεμπερδέματα.

Η χώρα δεν χωρά άλλους λαθρομετανάστες. Δυόμιση εκατομμύρια νομιμοφανείς και άλλο ενάμιση ξέμπαρκοι, μας κάνουνε ποσοστό 40% επί του ντόπιου πληθυσμού σε διάστημα 20 ετών! Δεν μπορούν να ενσωματωθούνε στην κοινωνία και μεγάλωσαν με διαφορετικές πολιτισμικές αξίες, που φαντάζουν αδιανόητες για τον Δυτικό κόσμο. Εάν δεν μεριμνήσει η πολιτεία να φύγουν με το καλό, ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

Βρισκόμαστε στο τσακ να γίνει μακελειό λόγω:

-Aτιμωρησίας στη διοίκηση και το δημόσιο.

-Aποεπένδυσης, λόγω της Αριστερή πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα

-Ανεργίας Ελλήνων, λόγω πληθώρας φθηνών χεριών από λαθρομετανάστε και φυσικά…

-Εγκληματικότητας λόγω των παρανοϊκών λαθρομεταναστών.

Στο 30% έφτασε η μαύρη εργασία 

Στο 30% υπολογίζει τη μαύρη εργασία στην Ελλάδα το 2011 το ΙΟΒΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που διενήργησαν μεικτά κλιμάκια του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και της ΕΥΠΕΑ σε 20.000 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Οι έρευνες έδειξαν ότι από τους 63.000 εργαζόμενους, οι 20.000 δεν ήταν δηλωμένοι και από αυτούς το 41% είναι λαθρομετανάστες.

Το ΙΟΒΕ τονίζει ότι η αδήλωτη εργασία συνδέεται με την παραοικονομία, η οποία εκτιμάται σε περίπου 25% του ΑΕΠ και συνεπάγεται μεγάλες απώλειες για τα ασφαλιστικά ταμεία, λόγω της εισφοροδιαφυγής. Παράλληλα αποτελεί μορφή αθέμιτου ανταγωνισμού.

πηγή

(Visited 136 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Βγάλαμε τό κράνος ἀπό ἄτομο πού φορᾶ μαῦρο μπλουζάκι καί κτυπᾶ λαθρομετανάστες

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Βγάλαμε τό κράνος ἀπό ἄτομο πού φορᾶ μαῦρο μπλουζάκι καί χτυπᾶ λαθρομετανάστες « Φιλονόη καὶ φίλοι……

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἐμφύλιος; » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply