Τό σχέδιο γιά τήν διάλυσι τῶν ἐθνῶν εὑρίσκεται σέ πλήρη ἐξέλιξι

Στήν πατρίδα μας τά πράγματα – λόγω τῆς μειοδοτικῆς πολιτικῆς τῶν «κυβερνόντων» καί τῆς ἀντεθνικῆς δραστηριότητος τῶν ἀναρχοφασιστοπροοδευτικούληδων ἀλλά καί λόγω τῆς γεωφυσικῆς θέσεως τῆς Ἐλλάδος – θά εἶναι πολύ χειρότερα. Δέν εἶναι τυχαῖο πού, κόμματα σάν τήν Χρυσῆ Αὐγή θά γίνουν ἀξιωματική ἀντιπολίτευσις σέ λίγα χρόνια. Ἡ δρᾶσις φέρνει τήν ἀντίδρασι. 

Εἶναι πολύ λυπηρόν τό φανόμενο τῆς καταστροφῆς τῶν ἐθνῶν. Τῆς ὁμοιογένειας τῶν κοινωνιῶν πού ἀποτελοῦν τά κράτη. 

Τά σχέδια τῶν σφετεριστῶν τῆς ἐξουσίας τοῦ πλανήτου, γιά διάλυσι τῶν ἐθνῶν, εὑρίσκονται σέ πλήρη ἐξέλιξι. Διαῖρει καί βασίλευε. 

Οἰκογένειες δέν ὑπάρχουν, φρόντισαν νά τίς διαλύσουν. Ἔθνη δέν θά ὑπάρχουν σέ λίγα χρόνια. Κράτη ὁμοίως. Ὁ πλανήτης, μετά ἀπό αὐτά, θά συνεχίσῃ νά ὑπάρχῃ;

Μινώταυρος

Μειοψηφία πλέον οι λευκοί στο Λονδίνο

Έφτασε ο καιρός που η Μεγάλη Βρετανία θα πλήρωνε την “χαλαρή” της μεταναστευτική πολιτική, οπότε μπορεί κάποιος να καταλάβει τι θα συμβεί και στη χώρα μας.

Το 45% του πληθυσμού του Λονδίνου είναι πλέον λευκοί ενώ το 2001 το ποσοστό αυτό άγγιζε το 60%.

Αύξηση πληθυσμού στο Λονδίνου κατά 3,7 εκ., εκ των οποίων το 60% είναι μετανάστες.

1 στους 3 κατοίκους έχει γεννηθεί εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ πλέον οι Βρετανοί είναι περισσότερο μορφωμένοι και λιγότερο θρησκευόμενοι…!

Αυτό είναι το προφίλ της πολυπολιτισμικότητας. Απολαύστε το.

Γράφει η Norma Cohen

Οι λευκοί Βρετανοί δεν αποτελούν πλέον την πλειονότητα των ανθρώπων στο Λονδίνο, για πρώτη φορά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της απογραφής κάτι που μας οδηγεί σε μια κοσμοπολίτικη πλέον πρωτεύουσα ολοένα και πιο αποκλίνουσα από την εθνική οικονομία γύρω από αυτό.

Τα στοιχεία για το 2011 αποκάλυψαν επίσης έναν πληθυσμό της Αγγλίας και της Ουαλίας, που είναι γενικά περισσότερο μορφωμένος αλλά λιγότερο θρησκευόμενος από ό, τι ήταν πριν από μια δεκαετία – και με μικρότερη πιθανότητα να ζουν σε ένα σπίτι που κατέχουν οι ίδοι.

Ο συνολικός πληθυσμός αυξήθηκε κατά 3,7 εκ. , σημειώνοντας μια αύξηση της τάξης του 7% από την προηγούμενη απογραφή του 2001. Η μετανάστευση ήταν υπεύθυνη για το 60% της ανάπτυξης – 2,1 εκατ. άνθρωποι.

Από το 13% του πληθυσμού που γεννήθηκαν εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, οι 7,5 εκατ. Κάτοικοι, μόλις πάνω από το μισό έχουν έρθει τα τελευταία 10 χρόνια στη χώρα. Αυτό μπορεί να συγκριθεί με την απογραφή του 2001, όταν 9 τοις εκατό του πληθυσμού είχε γεννηθεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το κύμα της μετανάστευσης υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο Λονδίνο, όπου περισσότεροι από ένας στους τρεις ανθρώπους, ποσοστό 37%, γεννήθηκαν εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.Μόνο το 45% του πληθυσμού του Λονδίνου ήταν λευκοί άνθρωποι που προέρχονταν από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πολύ κάτω από το σχεδόν 60% το 2001.

Το γεγονός αυτό καθιστά το Λονδίνο την πρώτη περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου το εθνικό στοιχείο, οι λευκοί Βρετανοί, έχουν γίνει πλέον μειονότητα.

Η κορυφαία πηγή των νέων μεταναστών στην Αγγλία και την Ουαλία συνολικά για τη δεκαετία ήταν η Ινδία, υποσκελίζοντας την Ιρλανδία στη δεκαετία έως το 2001, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή ήταν η Πολωνία.

Σε μια άλλη σημαντική δημογραφική αλλαγή, η ιδιοκατοίκηση έχει μειωθεί κατά τα τελευταία 10 χρόνια, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.

Τα στοιχεία δείχνουν πως η αύξηση του πληθυσμού του Λονδίνου τους δυσκολεύει στο να πραγματοποιήσουν αγορά ακινήτων κάτι που συνεπικουρείται και από τις υψηλές τιμές και την έλλειψη πιστώσεων. Το ποσοστό των κατοίκων που μένουν σε σπίτι που τους ανήκει ή έχουν υποθηκεύσει έπεσε στο 64% το 2011, από 68% που ήταν το 2001, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Τα επίπεδα της εκπαίδευσης στο Λονδίνο είναι πολύ υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο, με το 27,2% του πληθυσμού της χώρας να έχει αποκτήσει πανεπιστημιακό πτυχίο ή καλύτερα, σε σύγκριση με το 44,7% των ατόμων που ζουν στο Λονδίνο.

Μάλιστα, σε πέντε από 14 εσωτερικές συνοικίες του Λονδίνου, περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο ή διαθέτει ίσο επίπεδο προσόντων.

Τέλος ο πληθυσμός της Βρετανίας είναι εμφανώς όλο και λιγότερο θρησκευόμενος. Το ερώτημα για το θρήσκευμα ήταν προαιρετικό στην έρευνα, έτσι δεν έχουν ανταποκριθεί όλοι στο να απαντήσουν. Ωστόσο, το ποσοστό που αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί έπεσε στο 59%, από 72% το 2001. Ο Χριστιανισμός ήταν η μόνη θρησκευτική ομάδα που σημείωσε αριθμητική πτώση, παρά την αύξηση του πληθυσμού γενικά.

Η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκευτική ταυτότητα ήταν το «καθόλου». Το 2011, το ένα τέταρτο του πληθυσμού δήλωσε ότι δεν είχε κανένα θρήσκευμα, από 15% εκατό το 2001, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, την Τρίτη.

Μήπως σας θυμίζει εργαστήριο Παγκοσμιοποίησης με “αχταρμά” φυλών, και πιστεύω μόνο “στην φριτέζα μου, και στο καινούργιο λαμπατέρ”;

defencenet.gr

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply