Ὁ ἀντιρατσιστής Βενιζέλος μέ τούς πακιστανούς του

Ὁ ἀντιρατσιστής  Βενιζέλος μέ τούς πακιστανούς τουΘα περίμενε κάποιος λογικός την ημέρα που οι Τούρκοι δουλέμποροι πνίγουν με την ανοχή βέβαια των τουρκικών αρχών τους 28 λαθρομετανάστες στην Λέσβο, ο Βενιζέλος μαζί με τους πακιστανούς που ψηφίζουν ακόμη ΠΑΣΟΚ να έκαναν διαδήλωση έξω από την τούρκικη πρεσβεία καταγγέλλοντας το τουρκικό Κράτος για υπόθαλψη ή για ανοχή αν όχι συμμετοχή και σε αυτόν τον πνιγμό των….λαθρομεταναστών. 

Αντί όμως αυτού, ο Βενιζέλος μαζί με τους εναπομείναντες στο ΠΑΣΟΚ πακιστανούς, ψηφοφόρους διαδηλώνουν εναντίων των Ελλήνων κατηγορώντας μας ως ρατσιστές.
Το μόνο που δεν έχει ακόμη σκεφτεί ο Βενιζέλος είναι να ιδρύσει κέντρο Ελληνοπακιστανικής φιλίας στην Πάρο.
Όπως διάβασα η Άννα Νταλάρα έχει προτείνει αλλαγή του ονόματος του ΠΑΣΟΚ, αντί του ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα, θα λέγεται ΠΑκιστανική ΣΟσιαλισκή Κίνηση, είναι πολύ έξυπνη αυτή η αλλαγή ονόματος αφού δεν θα καταργηθεί η συντομογραφία ΠΑΣΟΚ.
Όπως είδα στα ρεπορτάζ, στην αντιρατσιστική συγκέντρωση των πακιστανών του ΠΑΣΟΚ, σε πρώτο πλάνο ήταν ο πρόεδρος των πακιστανών ο οποίος πριν λίγους μήνες σχεδόν απειλούσε την ελληνική κοινωνία με τζιχάτ.
Κάποτε κάποιος πρέπει να βγει και ξεκάθαρα με νούμερα και ονόματα να μας πει πόσους μετανάστες έχουν σκοτώσει τα δέκα εκατομμύρια Ελλήνων ρατσιστών και πόσους Έλληνες έχουν σκοτώσει οι τα δύο εκατομμύρια των φιλήσυχων αντιρατσιστών μεταναστών, αυτό είναι υπεύθυνη πολιτική κύριε Βενιζέλε.
Πολύ θα μου άρεσε να ακούσω τον Πρόεδρο της ένωσης πακιστανών Ελλάδος να υπερασπίζεται την ελευθερία της τέχνης ακόμη και όταν πρόκειται για κάποιο σκίτσο του Μωάμεθ.
Δεν ξέρω, υπάρχουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ πρόσωπα που υπερασπίζονται την ελευθερία της έκφρασης και της τέχνης, ή το έχουν πάρει πίσω λόγω πακιστανών ψηφοφόρων;;;

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

πηγή

(Visited 14 times, 1 visits today)
One thought on “Ὁ ἀντιρατσιστής Βενιζέλος μέ τούς πακιστανούς του

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ ἀντιρατσιστής Βενιζέλος μέ τούς πακιστανούς του « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply