Γιὰ νὰ μὴν λυσσάξουμε!

Γιὰ νὰ μὴν λυσσάξουμε!Ὄχι, δὲν λυσσάξαμε… Ὄχι ἀκόμη τοὐλάχιστον…
Ἀλλὰ γιὰ νὰ μὴν λυσσάξουμε ἀπεφάσισαν νὰ μᾶς ψεκάσουν μὲ ὁλίγον ἀντιλυσσικό, πρὸ κειμένου νὰ μὴν χάσουμε τὴν …ζαλάδα μας!

Βέβαια, ἐδῶ καὶ κάτι μῆνες διαβάζω γιὰ ἀλεποῦδες, γιὰ σκυλιὰ ποὺ λύσσαξαν… Ἀλλὰ φαντάζομαι πὼς αὐτὸ τὸ φαινόμενον εἶναι σύνηθες στὴν ἐπαρχία. Δὲν συζητᾶμε γιὰ ἐπιδημία λύσσας ἀλλὰ γιὰ ἐλάχιστα συμπτώματα. 
Συνεπῶς;
Τί εἶναι αὐτό πού χρειάζονται νά μᾶς στρώσουν διά τῶν ψεκασμῶν πού ἑτοιμάζουν

Εἴπαμε. Τὴν σύστασι τῶν συστατικῶν ποὺ χρησιμοποιοῦν στοὺς ψεκασμούς τους δὲν τὴν γνωρίζω. Ἀλλὰ δὲν γίνεται νὰ μᾶς δουλεύουν κανονικότατα, διότι δύο ἀλεποῦδες καὶ δύο σκυλιὰ λύσσαξαν… Ἔλεος πία!

Φιλονόη.

 

Αεροψεκασμοί για λύσσα στο Κιλκίς.

Κάποιοι ούννοι που ζουν ακόμα στην εποχή του Μαρξ και μάλιστα θεωρούνται “προοδευτικοί”, αμφισβητούν τις αυταπόδεικτες επιστημονικές δράσεις όπως τους αεροψεκασμούς, την δορυφορική παρακολούθηση (όχι ρε παιδιά, δεν υπήρχε τότε GPS για να το γράψει ο Κάρολος στο Κεφάλαιο) κλπ κλπ.
Όπως έχουμε πει (αφού έχουμε παρουσιάσει βίντεο, εταιρείες, δράσεις), το θέμα δεν είναι εάν μας “ψεκάζουν”, αλλά το κατά πόσον η χημική σύνθεση των υλικών είναι επικίνδυνη για την υγεία. Το ίδιο γινόταν παλαιότερα με τα εντομοκτόνα, το DDT, τα φάρμακα και τόσα άλλα που αποδείχτηκαν φονικά. Όπως αναρωτιόνται όλες οι πολιτισμένες χώρες εκτός του Πακιστάν και του Αφγανιστάν που πιστεύουν ότι τα αεροπλάνα είναι τελώνια του Σαλμάν
Ρουσντί.
Αυτοί που έχουν …λυσσάξει να αμφισβητούν, ας πάνε μια βόλτα από το Κιλκίς. Ίσως θεραπευτούν.

Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τους χημικούς αεροψεκασμούς και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται απλά για ένα… «ανέκδοτο» αφού την Πέμπτη ανακοινώθηκε επίσημα ότι το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις «αντιλυσσικών εμβολίων» από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία!

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δημήτρη Ευθυμιάδη, οι ψεκασμοί θα γίνουν με αφορμή την εκδήλωση ενός ακόμη κρούσματος λύσσας σε κυνηγόσκυλο που δάγκωσε παιδάκι πριν από λίγες μέρες στο νομό Πέλλας.

Προηγήθηκαν δύο κρούσματα λύσσας σε κόκκινες αλεπούδες σε περιοχές του νομού Κιλκίς.

Όπως ο ίδιος, πρόσθεσε, έχει ζητηθεί η προμήθεια αντιλυσσικού ορού καθώς, όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ελάχιστοι στα νοσοκομεία, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας έχουν ληφθεί τα μέτρα που προβλέπονται ενώ έγιναν ενημερωτικές συσκέψεις με τους αρμόδιους από τις επιμέρους περιφερειακές ενότητες αλλά και τους δήμους.

ὀλυμπία

 

Υ.Γ. Εἶδες πόσο μᾶς φροντίζουν; Καὶ μετὰ μοῦ λές…

(Visited 26 times, 1 visits today)
One thought on “Γιὰ νὰ μὴν λυσσάξουμε!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιὰ νὰ μὴν λυσσάξουμε! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

Leave a Reply