Νὰ γιατὶ δὲν χρειάζονται ὅπλα στὴν Ἑλλάδα.

Να γιατί δεν χρειάζονται όπλα στην Ελλάδα…
Αυτοί έχουν την τηλεόραση κι εμείς το facebook!
Ανηλεής ο πόλεμος και αμφίρροπο το αποτέλεσμα… 
Αλλά αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους μέχρι τελικής πτώσεως! 
Με σύνεση αδέλφια… τα βίντεο και οι φωτογραφίες θα τελειώσουν κάποια στιγμή!
Αναλωθείτε σε αγωνιστικά στάτους καλλίτερα… Ξέρετε… Αυτά που τους χτυπούν κάτω από την μέση και δεν μπορούν να τα αντικρούσουν! 
“Θα σας γ@μήσουμε”, “Θα σας κρεμάσουμε”, “Αν ήμουν εγώ να δεις τί θα γινόταν!”, “Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες” (μόνο που χάσαμε τον δρόμο…), “Στο Γουδή” (ανάθεμα κι αν ξέρεις πού πέφτει το Γουδή…), “Θα σας πολεμήσουμε μέχρι τέλους!” (πες τους πότε θα ξεκινήσεις όμως, για να κάνουν χωρίστρα…), “ΟΥΚ ΕΛΑΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ” (ξέρεις… αυτό δεν βγαίνει από το έλατο που στόλισες…), “molon labe re!!!”, “ellinas geniesai” (εσύ δεν βλέπω ούτε καν να γεννήθηκες, αλλά ούτε και πρόκειται να γίνεις… ουγκ!)
Και επιτέλους, σταμάτα να βγάζεις φωτογραφίες σου και δη με την Σημαία παραμάσχαλα… Αν δεν σου έχει κάτσει τόσον καιρό καμμία, ε τότε δεν πρόκειται να σου κάτσει όσες φωτογραφίες και να ανεβάζεις, βλάκα!
Και κάτι τελευταίο… Πες μου ποιους ψήφιζες τόσα χρόνια και ποιους ψηφίζεις τώρα, για να σου πω πόσο βλάκας ήσουν και πόσο ηλίθιος κατέληξες!

Ἀνδρέας Ἀντωνίου

φωτογραφία

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply