Χωρίς τόν μικροτιποτένιο Καμίνη γιά τούς συνανθρώπους μας

Σε αντίθεση με την αδιαφορία του δήμαρχου Χαρχούδα-Καμίνη, κάποιοι δούλεψαν σοβαρά σκεπτόμενοι τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο. Η συντονιστική επιτροπή των Ανεξ.Ελ. Νέας Σμύρνης φρόντισε η βοήθεια να φτάσει στον τελικό της αποδέκτη ,χωρίς την μεσολάβηση κανενός .

Σημαντική ήταν η συμβολή των αποχωρησάντων μελών κ.κ.Λαλίλας Πουρνάρα, Γρηγόρη Δεσύπρη και Αλέξανδρου Παυλίδη στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου,τις πρώτες εβδομάδες της δράσης,καθώς και των κ.κ Ρ.Σοφίας Μαθιουδάκη, Χρύσας Κορδαλή , Μαίρης Ζουμπουλόγλου,Γιώργου Μπουγιατάκη και Βαλεντίνας Σιδέρη σε όλη τη διάρκεια της.Καθοριστικά βοήθησε και ο κ.Γιώργης Νικάκης.Τα εύσημα αναμφισβήτητα ανήκουν στην κυρία Μένη Κουμπή που διέθεσε το σπίτι της για την διαλογή που έγινε, για να είναι τα είδη σε καλή κατάσταση, ώστε να μη θίγουν την αξιοπρέπεια είτε αυτών που τα δίνουν είτε αυτών που τα παίρνουν.Διέθεσε επίσης το κλιμακοστάσιο της για την φύλαξη των ειδών έως ότου φτάσουν εκεί που έπρεπε και ήρθε σε προσωπική τηλεφωνική επαφή με τα ιδρύματα που πραγματικά είχαν ανάγκη. 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ
Η Δράση μας Συλλογή Ρούχων ολοκληρώθηκε
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ανθρωπιάς.
Προσπαθήσαμε όλα όσα μας εμπιστεύτηκαν οι συνάνθρωποι μας να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, ώστε να φθάσουν σ’αυτούς που πραγματικά τα χρειάζονται .
Συνολικά μοιράσαμε 59 δέματα στους κάτωθι Συλλόγους και Ιδρύματα.

Γηροκομείο Αθηνών
Ιωσηφόγλειο Ορφανοτροφείο Ν. Σμύρνης.
Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.
Αργέντειος Παιδική Στέγη.
Ονήσιμος Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων.
Άσυλο Ανιάτων Κυψέλη.
Κρίκος Αγάπης Ταύρος.
Χατζηκυριάκειο Ορφανοτρόφειο Πειραιά.
Αγκαλιά Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού Λ. Αθηνών.
Δρομοκαίτειο Θεραπευτήριο Αθηνών.
Κέντρο Απόρων Ζωγράφου.
Γηροκομείο Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου.

Μοιράσαμε επίσης και στους άστεγους της Πλατείας Ν. Σμύρνης.
Κουβέρτες , Μπουφάν ,Παπούτσια, Πουλόβερ, Μπλούζες, Εσώρουχα.

Ελπίζω η Δράση μας αυτή να βοήθησε κάποιους συνανθρώπους μας
που έχουν ανάγκη…

Ευχές για υγεία, ευημερία, η Καινούργια Χρονιά να είναι πλούσια σε ευτυχία και φτωχή σε κακές στιγμές. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ.”” ΜΕΝΗ ΚΟΥΜΠΗ .

Η δική μας ευχή είναι στο προσεχές μέλλον να υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για όλους .

Ροδάνθη Αλεξανδράκη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply