Ὁμολογία γενοκτονίας!

Η περίπτωση αυτή που θα διαβάσετε πιο κάτω,μου άφησε πολλές και μεγάλες απορίες,σχετικά με την διανοητική κατάσταση αυτών που επειδή ελέγχουν το παγκόσμιο χρήμα,νομίζουν πως για κάποιο απροσδιόριστο λόγο,είναι «διορισμένοι» να ελέγχουν  ότι ζει κι αναπνέει πάνω στον πλανήτη!

Τους ανήκει η ζωή μας;; Κι αν ναι,ποιός τους έδωσε την εξουσία αυτή και θεωρούν εαυτούς Θεούς ;;

Θα ακούσετε τον Bill Gates,τον ιδιοκτήτη της Microsoft (που το σπίτι του μόνο κοστίζει 200 εκ. δολάρια ) να μας λέει ευθαρσώς πως πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της γης και ήδη γίνεται προσπάθεια για τον έλεγχο του πληθυσμού μέσω των εμβολίων! (πἐφτω από τα σύννεφα!! ) 

Οχι να ελεγχθούν οι γεννήσεις,αλλά να μειωθεί ο υπάρχων πληθυσμός!

Με λίγα λόγια μας λέει κατάμουτρα πως  μας δολοφονούν εν ψυχρώ και η ανθρωπότητα συνεχίζει να κυττάζει το δάχτυλο κι όχι το φεγγάρι!!!

( Αυτό ήθελα να ήξερα, ισχύει για τους ιδίους και τις οικογένειές τους άραγε;; ) 

Και να τα εμβόλια στα μωρά,να τα εμβόλια στα κορίτσια μας από την εφηβεία για τον ιό HPV ,να τα αντιγριπικά κάθε χρόνο,να όλο και κάποιον θανατηφόρο ιό θα εξαπολύσουν,για να πλασάρουν και το αντίδοτο-εμβόλιο για να σωθούμε!

Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως είναι, πως ο ίδιος είναι ο ιδρυτής του μεγαλύτερου ίσως ιδρύματος στην Αφρική,που ασχολείται με το να κάνει την ζωή των παιδιών που υποφέρουν καλλίτερη!….Ἠ μήπως όχι;;

Σεμέλη

Video ΣΟΚ : Ο Bill Gates εξηγεί γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης

 Σε βιντεοσκοπημένη διάλεξη του ο Bill Gates εξηγεί γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης.
 Παραδέχεται μάλιστα ότι χρησιμοποιούνται εμβόλια για τον έλεγχο του πληθυσμού στην προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού της  γης που θα πρέπει να φτάσει το 90% του σημερινού πληθυσμού της ειδικά σε σχέση με τις εκπομπές  CO2 (διοξειδίου του άνθρακα)
  Δείτε παρακάτω δύο σοκαρίστηκα βίντεο.
 Έχει τρομερό ενδιαφέρον να αντιληφθείτε τον τρόπο σκέψης του και ότι δεν μιλάει για έλεγχο των γεννήσεων αλλά για  μείωση του ήδη υπάρχοντος πληθυσμού ……

ΠΗΓΗ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ὁμολογία γενοκτονίας!

  1. Ἀφελῆ τὰ ἐρωτήματά σου Σεμέλη! Δὰ νὰ εἶναι ἐδῶ ὅπου εἶναι σημαίνει ὅτι γνωρίζουν πολὺ καλὰ τὶ κάμουν πρᾶγμα τὸ ὁποῖον δὲν γνωρίζομεν ἐμεῖς μὲ τὰς ἀφελεῖς διαπιστώσεις καὶ ἐρωτήματά μας. Καὶ δὲν δικαιολογούμεθα διότι ἡ ἱστορία εἶναι παλαιά, πάρα πολὺ παλαιά ,ὁπότε ὀφείλομεν νὰ γνωρίζωμεν.

Leave a Reply