Ἕνας ἐπαναστάτης μὲ αἰτία…


Ο νεαρός που βλέπετε στην φωτογραφία, λέγεται Jack Andraka και είναι  επαναστάτης..!

Όχι σαν αυτούς τους εγκληματίες με τα Καλάσνικωφ που έχουμε συνηθίσει να μας πλασάρουν για «επαναστάτες» ..

Γιατί λοιπόν τον λέμε έτσι;;

Γιατί στα 15 του μόλις χρόνια, έγινε ο ίδιος  η αλλαγή που ήθελε να δει στον κόσμο.

Πως;;

Πάλεψε ενάντια στο ανθρωποδιωκτικό σύστημα που ζει, ώστε  να προσφέρει στην ανθρωπότητα έργο, από αυτό που θα σώζει κι όχι θα καταστρέφει ζωές..

Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ένας φυσιολογικός 15χρονος, στην πραγματικότητα διεξάγει  έρευνες για το καρκίνο, σε ένα από τα πιό φημισμένα ερευνητικά κέντρα του κόσμου.

Το τέστ καρκίνου το οποίο δημιούργησε, είναι 168 φορές ταχύτερο 26,000 φορές φθηνότερο και 400 φορές πιό ευαίσθητο από το καλύτερο τέστ που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Κοστίζει 3 σέντ και χρειάζεται 5 λεπτά. Ο Jack συνεχίζει τώρα την έρευνά του στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη.

Και όλα αυτά τα κατάφερε χρησιμοποιώντας το ίντερνετ.

Ο νεαρός, ο οποίος κέρδισε βραβείο 75,000 δολλαρίων για την έρευνά του, δηλώνει ότι τα κατάφερε χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης και δωρεάν άρθρα ιατρικής που έβρισκε στο ίντερνετ. 

Κι ενώ οι  γονείς του έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για το παιδί τους, όσο και να έψαξα δεν βρήκα δηλώσεις τους να βροντοφωνάζουν πόσο  υπερήφανοι είναι για το παιδί τους…σαν κάτι άλλους, που είναι να απορεί κανείς με το (ανύπαρκτο) ήθος και το απύθμενο θράσος τους!

Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου». 

Γ.Μπουρζούκος«ο γιός μου είναι αναρχικός, όπως και όλοι στην οικογένεια.Ξέρει πολεμικές τέχνες και δέρνει, αν είχαν εμπλακεί οι αστυνομικοί μαζί του, τρεις θα ήταν τώρα στην εντατική ή στο νεκροτομείο..» 

Ο tempora o mores..

Σεμέλη

πηγή

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply