«Μέσα ὅλοι»…!!!

Μέσα, μὴ τολμήσετε νὰ βγεῖτε ἔξω ἀπὸ τὸ σπίτι σας!!!
Χιονιάς, βοριάς, ὁ κακός σας ὁ καιρός…
Μέσα ὅλοι…
Μέσα…
Κι ἐπεὶ δὴ κάποιοι ἴσως νὰ μὴ κατάλαβαν, ἄς τὸ …ἁπλοποιήσουμε κάπως!!!

Στὶς ΗΠΑ ἔπεσε ἤ πέφτει μία ἀπὸ τὶς ἰσχυρότερες χιονοθύελλες ὅλων τῶν ἐποχῶν. 
Οἱ ἀρχὲς προειδοποιοῦν γιὰ τοὺς κινδύνους μὲ ἔκτακτες εἰδήσεις. Γενικῶς εἶναι τέτοια ἡ ἔντασις τῆς καταιγίδος, ποὺ ὅλοι ἔχουν τρομοκρατηθῇ. 
Καὶ ἰσχύει…  Τὰ χειρότερα ἔρχονται….

Για «δυνητικά ιστορική χιονοθύελλα» οχυρώνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες

Χιλιάδες πτήσεις ακυρώνονται, σιδηροδρομικές συγκοινωνίες διακόπτονται, σχολεία κλείνουν και οι κάτοικοι αποθηκεύουν τρόφιμα. Οι βορειοανατολικές ΗΠΑ προετοιμάζονται για μία ενδεχομένως πρωτοφανή χιονοθύελλα, με ανέμους που θα φθάνουν έως και τα 120 χιλιόμετρα την ώρα και χιόνι που εκτιμάται ότι θα φτάσει μέχρι και τα 91 εκατοστά σε ορισμένες περιοχές. 

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ  αναφέρει ότι ο συνδυασμός δύο μετεωρολογικών συστημάτων μπορεί να προκαλέσουν μία δυνητικά ιστορική χιονοθύελλα. 

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς αναμένεται ότι η χιονοθύελλα θα προκαλέσει εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και κυκλοφοριακό χάος.

Χιλιάδες πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί και οι πολίτες συρρέουν στα καταστήματα για να αγοράσουν και να αποθηκεύσουν τρόφιμα και άλλου είδους προμήθειες.

Προειδοποιήσεις για μεγάλη χιονόπτωση έχουν εκδοθεί για τμήματα του Νιου Τζέρσεϊ, της Νέας Υόρκης, της Μασαχουσέτης, του Ρόουντ Άιλαντ και του Κονέκτικατ, καθώς και για το Νιου Χαμσάιρ και το Μέιν.

Οι μετακινήσεις στη διάρκεια της νύχτας θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, αν όχι αδύνατες, αναφέρουν οι μετεωρολόγοι.

Τουλάχιστον 3.700 πτήσεις έχουν ακυρωθεί αν αναμονή της χιονοθύελλας, ενώ διακόπτονται και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια από τη Νέα Υόρκη στη Βοστόνη.

Τα σχολεία παρέμειναν προληπτικά κλειστά την Παρασκευή και ο δήμαρχος Τόμας Μενίνο κάλεσε τις επιχειρήσεις να επιτρέψουν στο προσωπικό τους να παραμείνει στο σπίτι για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να «παγιδευτούν» στη χιονοθύελλα.

Ο δήμαρχος τόνισε πως πρέπει να επικρατήσει η κοινή λογική και οι πολίτες να μην κυκλοφορήσουν στους δρόμους. «Μείνετε σπίτι» δήλωσε.

Ίδια εικόνα στη Μασαχουσέτη, όπου ο κυβερνήτης Ντιβάλ Πάτρικ έδωσε εντολή να μην εργαστεί το μη απαραίτητο προσωπικό των υπηρεσιών της πολιτείας, καλώντας τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να πράξουν το ίδιο για τους υπαλλήλους τους.

Το χιόνι στη Βοστόνη αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ των 70 εκατοστών που είχε σημειωθεί το 2003.

Ελλείψεις στα καύσιμα έχουν αναφερθεί ήδη στο Κονέκτικατ και την Νέα Υόρκη, καθώς οι οδηγοί σχηματίζουν ουρές στα πρατήρια για να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους, γεννήτριες και μηχανήματα απομάκρυνσης του χιονιού.

Στη Νέας Υόρκη 250.000 τόνοι αλατιού και εκχιονιστικά βρίσκονται σε «ετοιμότητα». «Ελπίζουμε ότι οι προβλέψεις υπερβάλουν για την ποσότητα χιονιού, όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος» δήλωσε ο δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Ορισμένες γειτονιές της Νέας Υόρκης ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από το πέρασμα του κυκλώνα Σάντι τον Οκτώβριο, που προκάλεσε σαρωτικές πλημμύρες στην Ανατολική Ακτή.

τὰ νέα

Ἡ Φύσις ἔχει κάποιον ἄλλον προγραμματισμό. Τέτοιον ποὺ ἐμεῖς οὔτε νὰ ἀντιληφθοῦμε μποροῦμε ἀλλὰ οὔτε καὶ νὰ κατανοήσουμε. Ἡ Φύσις μιλᾶ πλέον…. Ἀξιώνει νὰ τὴν σεβαστοῦμε… Νὰ τὴν ἀκούσουμε. Νὰ μάθουμε νὰ λειτουργοῦμε μὲ τοὺς κανόνες ποὺ ἐκείνη ὁρίζει… Ἀλλὰ ἐμεῖς κωφεύουμε…. Ἐν τελῶς… Ἀκόμη!!!

Σὲ ὅλον τὸν πλανήτη συμβαίνουν πολλά!
Πάρα πολλά!
Θὰ συμβοῦν ἀκόμη περισσότερα…
Ὅσο περισσότερο βιάζουν κάποιοι τοὺς Φυσικοὺς Νόμους, τόσο μεγαλύτερες «ἀντιδράσεις» κι «ἀντιστάσεις» θὰ ἐμφανίζονται ἀπὸ τοὺς «μηχανισμοὺς» τοῦ πλανήτου. Ὀρατόν, ἀλλὰ ὄχι ἀπὸ ὅλους ἀκόμη…
Ὅσοι ἀντιλαμβάνονται ἔχουν ἤδη ἀρχίσῃ τὴν ἀντίστροφο μέτρησιν… Περιμένουν. Ἡ Φύσις εἶναι σύμμαχος τοῦ Ὡραίου, τῆς Ἀρμονίας καὶ τῆς Ἀνάγκης. 
Μὰ ἀκόμη εἴμαστε στὴν ἀρχή…
Τώρα ξεκινοῦν τὰ θαυμαστά…
Τώρα!

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply