Τσιμέντο νὰ γίνῃ…

Τσιμενταρισμένος βουλευτὴς στὴν Ῥωσσία, ποὺ εἶχε ἀπαχθῇ ἀπὸ τὶς 12 Φεβρουαρίου.
Τσιμενταρισμένο πτῶμα στὴν Αὐλίδα, ἀγνώστων λοιπῶν στοιχείων…
Τί νέα μόδα εἶναι αὐτή καλέ;
Αὐτὲς εἶναι μέθοδοι Μαφίας. Καὶ μάλιστα ἰταλικῆς ἤ ῥωσσικῆς.
Στὴν Ῥωσσία τὸ ἀντιλαμβάνομαι… Εἶναι τῆς ἰδιοσυγκρασίας τους.
Ἐδῶ; Ἀκόμη καί σέ αὐτό λαθροεισαγωγή κάναμε;

Ρωσσία: Σε βαρέλι γεμάτο τσιμέντο το πτώμα τοπικού βουλευτή

Σε βαρέλι και μέσα σε τσιμέντο βρέθηκε τελικώς το πτώμα του βουλευτή στο τοπικό συμβούλιο της πόλης Λίπετσκ στη Ρωσσία, Μιχαήλ Παχόμοφ.

Εκπρόσωποι ερευνητικής επιτροπής της Ρωσσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσαν ότι το άψυχο σώμα του απαχθέντος και δολοφονηθέντος τοπικού βουλευτή ανακαλύφθηκε στο υπόγειο ιδιωτικού γκαράζ στο χωριό Ομπούκοβο, στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας.

Το βαρέλι στο οποίο βρέθηκε το σώμα του Παχόμοφ ήταν γεμάτο με τσιμέντο, δήλωσαν στον ιστότοπο της εφημερίδας Πράβντα Ρώσσοι αξιωματούχοι.

Η εξαφάνιση του Μιχαήλ Παχόμοφ είχε δηλωθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσσίας, από την έρευνα είχαν ήδη προκύψει στοιχεία ότι ο Ρώσσος τοπικός βουλευτής είχε απαχθεί και πιθανότατα είχε χάσει τη ζωή του.

Πέντε άτομα της ομάδας η οποία προχώρησε στην απαγωγή έχουν εντοπιστεί και συλληφθεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τις ρωσικές αρχές.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 24 έως 30 ετών, στους οποίους θα απαγγελθούν κατηγορίες για απαγωγή.

Εντολέας της απαγωγής φέρεται ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Στέγασης της τοπικής κυβέρνησης της Μόσχας, Γεβγκένι Χαριτόνοφ, γεννημένος το 1972.

Ο Χαριτόνοφ έχει ήδη συλληφθεί.

Εικάζεται ότι ο Παχόμοφ έχασε τη ζωή του λόγω των αρμοδιοτήτων του των σχετικών με τις κατασκευές και τις επισκευές στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

πηγή

Πάντως ὅλες αὐτὲς οἱ εἰδήσεις βάζουν ἰδέες… Κακὲς ἰδέες…
Ἀν καὶ ἀκριβαίνῃ τὸ τσιμέντο, καθῶς καὶ ὅλα τὰ ὑλικὰ οἰκοδομῶν, ὀφείλω νὰ διαπιστώσω πὼς μᾶλλον κάποιοι κρατοῦν ἀποθέματα… 

Αυλίδα: Βρήκαν πτώμα τσιμενταρισμένο!

Μπροστά σε μία μακάβρια εικόνα βρέθηκε ένας πολίτης στο Φάρο Αυλίδας το απόγευμα της Πέμπτης. Περπατούσε αμέριμνος έξω από το εργοστάσιο της Μαλαματίνα και αντίκρυσε ένα πτώμα καλυμμένο με τσιμέντο!

Το άψυχο σώμα ήταν δεμένο πισθάγκωνα με σύρμα, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης. Προφανώς τα κύματα της θάλασσας που χτύπαγαν τον αιγιαλό ξέθαψαν το πτώμα. Ο πολίτης ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και στο σημείο έσπευσαν άντρες από το τμήμα Ασφάλειας, οι οποίοι και διεξάγουν προανάκριση για την υπόθεση.

Το πτώμα θα φυλαχτεί όλο το βράδυ από ένστολους του Λιμεναρχείου και αύριο το πρωί αναμένεται φτάσει ιατροδικαστής για να διεξάγει ανθρωπολογική εξέταση.

Να σημειωθεί ότι λόγω της ολοκληρωτικής σχεδόν σήψης δεν μπορεί να αναγνωριστεί αν πρόκειται για άντρα ή για γυναίκα. 

πρῶτο θέμα

Καὶ μεταξὺ τόσων τσιμεντοποιήσεων, θυμήθηκα τὸ δισκάκι μὲ τὰ ὀνόματα τῆς λίστας Λαγκᾶρντ, ποὺ ἐπίσης παρ’ ὁλίγον νὰ πάῃ τσιμεντωμένο σὲ κάποιον βυθό…
Γιὰ νὰ δοῦμε…
Θά καταφέρουμε νά κάνουμε ὀρθή χρήσι τσιμέντου ἀπό ἐδῶ καί πέρα ἤ ὄχι;

Φιλονόη. 
φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply