I love Syriza….❤ ❤

Πιο ….Στρατούλης..πεθαίνεις!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πως λατρεύω να γράφω για τον Σύριζα και τα εκεί «συντρόφια»..δεν μπορώ να το περιγράψω!!

Στρατούλης…Θεοδωρίδης…Δούρου…εκείνο το Γκρέμλινς με τα κόκκινα μαλλιά, που έλεγε τα Σκόπια ..Μακεδονία κ.α !!!

Λατρεύω που μου δίνουν ερεθίσματα για να κρατιέται η πίεσή μου σε αρκετά υψηλά επίπεδα,ὠστε  να νιώθω το αίμα να κυλάει δυνατά μέσα μου, να χτυπάει στα μηνίγγια κι έτσι  αισθάνομαι πιο ζωντανή από ποτέ!

Μου κρατούν ολοζώντανο τον Άρη στο ζώδιό μου και σε όλες τις πορείες..ανάδρομη…απέναντι..πάνω, κάτω .. πλαγίως..

Είναι να μην τους ευγνωμωνώ μόνο και μόνο γι’αυτό;; 

Είναι;;

Tους αγαπώ...❤..❤

ΥΓ. Αχχ και κάτι ακόμα μη ξεχάσω..

Το ΚΙΣΕ,( Ισραηλινό Συμβούλιο Ελλάδος), εξέδωσε ανακοίνωση, όπου καταφέρεται εναντίον του Τζίμη Πανούση, για την διαφημιστική του αφίσσα που έχει κολληθεί σε πολλές κολώνες της Αθήνας και δείχνει το Αστέρι του Δαβίδ σε συνδυασμό με την σβάστικα του Χίτλερ!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του ΚΙΣΕ: «Η απεικόνιση επί της εν λόγω αφίσας προσβάλλει βάναυσα τόσο την ίδια τη θρησκεία μας όσο και τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας θυμάτων του Ολοκαυτώματος». 

Ε, τώρα πείτε μου..δεν είναι ευτυχία να περιμένεις ….και να περιμένεις,την ανακοίνωση υποστήριξης του Σύριζα (αλλά και λοιπών «προοδευτικών δυνάμεων»’ ) στον Τζίμη Πανούση και ΕΝΑΝΤΙΟΝ  του ΚΙΣ, για την ανάγκη ελευθερίας της έκφρασης στην τέχνη…και την σάτυρα…μπλα..μπλα….μπλα….όπως έγινε στο θέατρο Χυτήριο;;
Χμμμ…μάλλον κατά πώς τα βλέπω, θα  πρέπει να παραγγείλω τάπες από τον Tennessee….για να περάσει η ώρα…

Σεμέλη

Συριζαίος δικηγόρος του Βλαστού: ”Άνανδρη η συμπεριφορά των φρουρών που τον πυροβόλησαν, ενώ έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει…!!!”

Σε καταγγελίες προχώρησε ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος δικηγόρος του Παναγιώτη Βλαστού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Βλαστός, από εγκληματική αδιαφορία των αρχών, δεν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά σε ένα τύπου ιατρείο.

Επίσης, έκανε λόγο για… άνανδρη συμπεριφορά των φρουρών που τον πυροβόλησαν, ενώ έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει!

Φυσικά ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου ασχολείται με σοβαρότερα θέματα και δεν θα τον καλέσει να του πει ότι ξεφτιλίζει τον κλάδο… Είμαι περίεργος αν οι δικηγόροι έχουν κώδικα δεοντολογίας και αν προβλέπονται τέτοιες νοοτροπίες .

 πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply