Ὁ SARS καὶ ἡ βιταμίνη C

Είναι παράξενο κάθε φορά η Παγκόσμια κοινότητα να θορυβείται για κάθε νέα έκφραση ενός νέου ιού. Τελευταία πληθαίνουν οι ειδήσεις για τον νέο κορονοϊό NCoV  συγγενής του SARS που είχε θορυβήσει τον κόσμο δέκα χρόνια πρίν. Και δώστου ανακοινώσεις ο ΠΟΥ για προσοχή στον νέο ιό.Ας θυμηθούμε όμως την ανοικτή επιστολή του Δρ Ματίας Ραθ , συνεχιστή της εργασίας του μεγάλου (δις) Νομπελίστα  Δρ Linus Pauling.

Βιταμίνη C κατά του SARS

Τι ο καθένας μας  πρέπει να ξέρει – αλλά ο ΠΟΥ δεν θα σας πεί – για τη φυσική προστασία από τη νέα επιδημία
Οι άνθρωποι του Χονγκ Κονγκ, της Ασίας και σε όλο τον κόσμο φοβούνται το ιϊκό Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS) . Αλλά αυτός ο φόβος είναι πραγματικά δικαιολογημένος;
Είναι επιστημονικό γεγονός ότι όλοι οι ιοί που έχουν διερευνηθεί μπορεί να μπλοκαριστούν από συγκεκριμένες βασικές θρεπτικές ουσίες.
Οι  Ιογενείς ασθένειες είναι ουσιαστικά άγνωστες στον κόσμο των ζώων, επειδή τα περισσότερα ζώα – σε αντίθεση με τον άνθρωπο – παράγουν μεγάλες ποσότητες της βιταμίνης C στο σώμα τους.
Επιπλέον, όλοι οι ιοί διαδίδονται στο σώμα, χρησιμοποιώντας τα ίδια ένζυμα (κολλαγενάσες) τα οποία μπορούν  μερικώς ή ολικώς να μπλοκαριστούν  με τη βοήθεια του φυσικού βασικού αμινοξέος λυσίνη.
Αρκετές κλινικές έρευνες τεκμηριώνουν επίσης τον ευεργετικό ρόλο της βιταμίνης Α και άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το γεγονός ότι υπάρχουν φυσικές ουσίες που διατίθενται για την προστασία των εκατομμυρίων ανθρώπων από το SARS πρέπει να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο αμέσως. Αυτές οι φυσικές ουσίες δεν είναι μόνο αποτελεσματικές, αλλά και χωρίς παρενέργειες και – το πιο σημαντικό – διαθέσιμες οπουδήποτε στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Οι άνθρωποι του κόσμου στρέφονται προς τους οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τα παγκόσμια ζητήματα υγείας για βοήθεια και συμβουλές. Αλλά απογοητεύονται.
Το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει αποτύχει τόσο σοβαρά στη διάδοση πληροφοριών που σώζουν ζωές σχετικά με τις φυσικές, μη πατενταρισμένες αγωγές για την υγεία δεν είναι τυχαίο.
Αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι ο ΠΟΥ δεν εξυπηρετεί πρωτίστως τα συμφέροντα της υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, αλλά προφανώς επηρεάζεται από τα συμφέροντα των μεγαλύτερων εταιρικών χορηγών του – τη φαρμακευτική βιομηχανία . Αυτή η βιομηχανία των επενδύσεων βασίζεται στις πωλήσεις των συνθετικών φαρμάκων κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας .
Το γεγονός ότι οι σωτήριες πληροφορίες σχετικά με τα φυσικά μέτρα για την υγεία για την καταπολέμηση της επιδημίας SARS παρακρατείται από τους ανθρώπους όλου του κόσμου, είναι ανεύθυνο και πρέπει να σταματήσει αμέσως.
Οι άνθρωποι σόλο τον κόσμο δεν πρέπει να ανεχθούν το γεγονός ότι η υγεία και η ζωή τους θυσιάζονται στην τρισεκατομμύριων δολλαρίων φαρμακευτική συνταγή “κέρδος από την αρρώστεια” που βασίζεται στα φάρμακα πατέντας.
Καλώ κάθε άτομο, κάθε επαγγελματική οργάνωση υγείας και κάθε επίσημη κυβέρνηση  να εξοικειωθούν με τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τη χρήση των βιταμινών για την καταπολέμηση των ασθενειών από ιούς, συμπεριλαμβανομένου και του SARS.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Dr. Matthias Rath

Πηγές

http://episthmi.blogspot.ch/2013/02/sars-vitamin-c.html
1)http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=499159
2)http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=16725&la=1
3)http://www4.dr-rath-foundation.org/NHC/infectious_disease/sars/index.htm
4)http://www4.dr-rath-foundation.org/open_letters/open_letter_2003_04_11.htm

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply