Τελικά, εἴμαστε ὅλοι Πακιστανοί;;

Είμαστε;;;;;;

Έπεσα που λέτε το πρωΐ σε κάποιο άρθρο ,όπου αναφερόταν σε έναν 20χρονο ημεδαπό ό οποίος ἐπετίθετο σε Πακιστανούς. Κακώς βέβαια,αλλά στην προκειμένη δεν θα ασχοληθώ με αυτό.

Ο «μπαχτσές» του άρθρου λοιπόν, είχε απ’όλα!!!

Φωτογραφίες,ανφάς και προφίλ,ονοματεπώνυμο,όνομα πατρός και μητρός,διεύθυνση και έτος γεννήσεως!

Κανονικότατα, πριν ακόμα δικαστεί, πριν ομολογήσει ,πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη, ..η δικαιοσύνη της «αντιρατσιστικής» αντιλήψεως στην Ελλάδα,τον είχε δώσει «στεγνά»βορά στο φιλοθεάμον κοινό!!

Kαι μοιραία,δεν μπορώ παρά να σκεφτώ  μια άλλη περίπτωση,που είχε όμως εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση!

Το πρόσωπο  του Πακιστανού που σκόρπισε τον τρόμο και τον όλεθρο στην ζωή της μικρής Μυρτούς και της οικογένειάς της, το είχαν επτασφράγιστο μυστικό και στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση για να μην εμφανιστεί στην δημοσιότητα…έτσι δεν είναι;;

Το « πρόσωπο» του Πακιστανού!!

Έβαλαν αστυνομικό να παραστήσει τον εγκληματία της Πάρου, ώστε οι φωτογραφίες να διοχετευτούν στην δημοσιότητα και έτσι το αληθινό του πρόσωπο, να μείνει προστατευμένο!

Του παρείχαν άμεσα δικηγόρο,όπου τον συμβούλευσε να δηλώσει ανήλικος, για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρησης, μέχρι να βγάλουμε άκρη με την αληθινή ταυτότητά του και μάθουμε ποιός διάολος είναι κι από που βρέθηκε στην χώρα μας!!

Αλλά εκείνος ήταν «οικονομικός μετανάστης»,προστατεύομενος από όλες τις Νεοταξικές δυνάμεις της χώρας,δεν ήταν Έλληνας άρα εξ’ορισμού φασίστας,οπότε το δικό του πρόσωπο μπορεί όπως είπαμε να γίνει βορά στο φιλοθεάμον κοινό και μπορεί να διοργανωθεί στο άψε σβήσε και καμιά αντιρατσιστική πορεία,από εκείνες που ΠΟΤΕ δεν διοργανώθηκαν,για τα χιλιάδες θύματα Ελλήνων, από τους προστατεύομενους του Συριζα, ΚΚΕ Ανταcia και λοιπών «ανθρωπιστών»!!!

 Αλλά ξέχασα το αμίμητο που μου είπε αριστεριστής ,για το γεγονός ότι δεν διοργανώθηκαν πορείες συμπαράστασης υπέρ των Ελλήνων!

Διότι οι Έλληνες,δεν είναι θύματα ρατσιστικών επιθέσεων, αλλά  εγκληματικών επιθέσεων!

Άρα μόνο σε Πακιστανούς και λοιπούς αλλοδαπούς συμπαρίστανται,διότι βιώνουν τον ρατσισμό από πλευράς Ελλήνων!!

Τώρα θα ήθελα με έναν συγκεκριμένο λόγο να κλείσω τον σχολιασμό μου,αλλά δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται δημόσια !!

Σεμέλη

 

Αυτός είναι ο 20χρονος που σκόρπιζε τον τρόμο στους Πακιστανούς

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ,ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΛΟΓΟΥΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 20χρονου που συνελήφθη για επιθέσεις σε Πακιστανούς.

Πρόκειται για τον…… του …. και της ….., που γεννήθηκε το ….., στο …….. Αττικής.

Ο 20χρονος μαζί με συνεργούς του, που αναζητούνται, τον περασμένο Σεπτέμβριο πέταξαν πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ σε ένα κουρείο που διατηρούσε Πακιστανός στη Μεταμόρφωση Αττικής, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Επιτέθηκαν ακόμη και στον πελάτη του κουρείου, έναν οδηγό ταξί, που είχε σταματήσει για να κουρευτεί. Ο οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει και οι δράστες δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν! 

Στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με δύο άλλους άγνωστους προς το παρόν δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε δύο Πακιστανούς σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο Αττικής, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν στη θωρακική χώρα και αφαιρώντας του χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Την ίδια ημέρα περίπου μισή ώρα αργότερα στη Λυκόβρυση, ο 20χρονος βρισκόταν μαζί με άλλους δύο σε αυτοκίνητο και ανέκοψαν την πορεία μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαιναν δύο Πακιστανοί με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί. Στην συνέχεια, αφαίρεσαν την μοτοσικλέτα, η οποία τελικά βρέθηκε στις 27-9-2012, ολοσχερώς καμένη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Μία ώρα μετά από μία ώρα στην οδό Ερμού στη Μεταμόρφωση, μαζί με άλλους άγνωστους δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε τρεις πακιστανούς, που κινούνταν πεζή και τραυμάτισαν δύο από αυτούς (τον έναν σοβαρά στη θωρακική χώρα), ενώ τους αφαίρεσαν και προσωπικά τους αντικείμενα.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική διάταξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply