Εὐτυχῶς, ἀποκτήσαμε παράρτημα σκληροπυρηνικῶν ἰσλαμιστῶν!!!

Εὐτυχῶς, ἀποκτήσαμε παράρτημα σκληροπυρηνικῶν ἰσλαμιστῶν!!!Εὐτυχῶς!
Νὰ μὴν ὑστεροῦμε βρὲ παιδιά!
Δὲν γίνεται νὰ ἔχουν ὅλες οἱ εὐπρεπεῖς χῶρες τὸν σκληροπυρηνικὸ ἰσλαμικό τους πυρήνα κι ἐμεῖς νὰ μένουμε πίσω. Αὐτό δέν θέλαμε; Αὐτό δέν ἐπιδιώκαμε; Εὐρώπη καί Ἀμερική δέν θέλαμε νά γίνουμε;
Τὸ ὅ,τι γίναμε Μπαγκλαντὲς δὲν ἔχει καμμία ἀπολύτως σημασία. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς σὲ λίγον καιρὸ ἡ παγκόσμια κυβέρνησις θὰ καταργήσῃ διὰ παντὸς σύνορα, ταὐτότητες, ἐθνικότητες. Ἐμεῖς γιατί λοιπόν ἀνησυχοῦμε;
Στὸ Ἑλλαδοκαφριστὰν πλέον ὑπάρχουν οἱ κατάλληλες συνθῆκες γιὰ νὰ ὁλοκληρωθοῦν οἱ διαδικασίες.
Ἀνθελληνικὴ κι ἀντεθνικὴ κυβέρνησις.
Βασιλεύουν οἱ ἀναρχοαριστεροπολυπολιτισμικοί.
Οἱ Ἕλληνες πλέον θὰ πηγαίνουν νὰ δουλεύουν, ὥς δοῦλοι ποὺ κατήντησαν, μόνον γιὰ τὸ φαγητό τους.
Οἱ νόμοι ὑπάρχουν γιὰ νὰ ὑπερασπίζονται μόνον τοὺς κρατοῦντες.
Οἱ ἴδιοι νόμοι σταδιακῶς μᾶς ἀποκόβουν καὶ μᾶς ἀπαγορεύουν τὴν αὐτονομία καὶ τὴν αὐτάρκεια.
Ὁ ἀποπληθυσμός μας εἶναι γεγονὸς καὶ μόνον οἱ καλοὶ καὶ ὑπάκουοι δοῦλοι θὰ ἐπιβιώσουν…

Ἔχει κι ἄλλα…
Ἀλλὰ ἄς μὴν τὸ κάνουμε θέμα γιὰ τὴν ὥρα.
Ἄς περιοριστοῦμε στὰ ὅσα συμβαίνουν. Ὄχι αὐτὰ ποὺ ἔπονται ἤ ποὺ κρύβονται ἀπὸ πίσω.

Φιλονόη.

Οι “ελληνικές” ισλαμιστικές οργανώσεις – Ποια οργάνωση παρέλασε (!) στη Μανωλάδα!

Ο ισλαμικός κίνδυνος χτυπάει την “πόρτα” της Ελλάδας. Αφού γεμίσαμε την χώρα με ανθρώπους από “ιδιόρυθμες” περιοχές τώρα θα υποστούμε τις συνέπειες.

Με πρόσχημα το έγκλημα κατά των εργατών στην Μανωλάδα, στην πορεία αλληλεγγύης που ακολουθησε, πρωτοστάτησε ακραία ισλαμιστική οργάνωση γνωστή για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει στο Μπανγκλαντές κατά “απίστων”!

Πρόκειται για την οργάνωση “Hefazate Islam Bangladesh”¨που όπως μας ενημέρωνε το πανώ στην κεφαλή της πορείας, έχει πλέον και ελληνικό βραχίονα.

Η οργάνωση αυτή συγκλόνισε την διεθνή κοινή γνώμη πριν από λίγες εβδομάδες, όταν χιλιάδες μέλη της βγήκαν στους δρόμους του Μπανγκλαντες και αξίωναν την δολοφονία Bloggers που αντιδρούσαν στην επιβολή του σκοταδισμού στην χώρα. Ένας από αυτούς μάλιστα, ο 26χρονος Ahmed Rajib Haider δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο έξω από το σπίτι του.

Μία ματιά στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης οργάνωσης προκαλεί φρίκη αφού δεν κρύβουν τις προθέσεις τους για την δημιουργία “παγκόσμιου χαλιφάτου”, για το “έθνος του Ισλάμ” και την παγκόσμια κυριαρχία.

Δυστυχώς δεν μένουν μόνο στα λόγια αφού στο Μπανγκλαντές δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταστρέψει λατρευτικούς τόπους, αγάλματα αλλά έχουν επιτεθεί και σε πιστούς άλλων δογμάτων.

Όσο για την ευαισθησία για τα δικαιώματα των εργατών, μόνο υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Στην Ελλάδα, τελικά “καταφέραμε” να ανθίσουν οι μουσουλμανικές οργανώσεις. Ιδού ποιες δίνουν οι υπηρεσίες ασφαλείας ως ενεργές αυτή την στιγμή:

>Al Salam τζαμί, Γαλαξία 9, Νέος Κόσμος.

>Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, Γαλαξία 9 Νέος Κόσμος, ιδρύθηκε το 2003, Τηλ. 6972838164, Φαξ 2109216639

«Muslim Association of Greece», διατηρεί σελίδα και στο Facebook.

>Έλληνο-Αραβικό μορφωτικό κέντρο (Arab-Hellenic center for culture & civilization member of Federation of Islamic Organization in Europe), Κύπρου 2 Μοσχάτο, http://www.islam.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=Greek, τηλ. 2106910492, ε-mail: [email protected]

>Al Farouk τζαμί, Ζαγορίων 40, Αθήνα, Τηλ. 2106910460, www.ahccc.gr

>Αl-Andalus τζαμί, Φίλωνος 98, Πειραιάς, Τηλ. 6972008214, E mail: [email protected], ιδρύθηκε το 1981

>Greeks Rethink, E mail: [email protected] (Ανενεργή προς το παρόν ομάδα απευθυνόμενη σε προσήλυτους στο Ισλάμ).

Το Μπανγκλαντες θεωρείται βασίλειο της παιδικής δουλείας ενώ τα εργατικά ατυχήματα με χιλιάδες νεκρούς είναι πλέον είδηση που δεν συγκινεί κανέναν. Πρόσφατα κατέρρευσε εργοστάσιο με τους νεκρούς εργάτες (γυναίκες και ανήλικους στην πλειοψηφία τους) να ξεπερνούν τους 350.

Οι “προοδευτικοί” τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Καλό θα είναι να ενημερωθούν λίγο καλύτερα για το ποιοί μαζεύονται στην χώρα αυτή με την δική τους ανοχή.

πηγή

(Visited 23 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Εὐτυχῶς, ἀποκτήσαμε παράρτημα σκληροπυρηνικῶν ἰσλαμιστῶν!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Εὐτυχῶς, ἀποκτήσαμε παράρτημα σκληροπυρηνικῶν ἰσλαμιστῶν!!! | Φιλονόη καὶ φίλοι......

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Εὐτυχῶς, ἀποκτήσαμε παράρτημα σκληροπυρηνικῶν ἰσλαμιστῶν!!! | Ἡ Φιλονόη καὶ οἱ φίλοι της

Leave a Reply