Σχολεῖα ποὺ μετατρέπονται σὲ στρατόπεδα συγκεντρώσεως.

Σχολεῖα ποὺ μετατρέπονται σὲ στρατόπεδα συγκεντρώσεως.1Πάλι ἀπὸ τὸ ἀμέρικα συμβαίνουν τὰ γεγονότα.
Ὅπως Ἀμερική, μᾶς ἔλεγαν κάποτε… Ὅπως Ἀμερικὴ ἐφαρμόζουν διαρκῶς.
Σχολεῖα, ποὺ δὲν δημιουργοῦνται γιὰ νὰ μορφώσουν καὶ νὰ ἐκπαιδεύσουν ἀλλὰ γιὰ νὰ μαντρώσουν καὶ νὰ χειραγωγήσουν. Σιγὰ σιγὰ πέφτουν οἱ μάσκες…
Τὴν μία δὲν ἐπιτρέπεται σὲ μαθήτρια νὰ εἰσέλθῃ σὲ σχολεῖο ἐὰν δὲν βάλῃ τσιπάκι…
Τὴν ἄλλην ΑΠΑΙΤΟΥΝ ἀπὸ κορίτσια 15χρονα νὰ στειρωθοῦν….
Τὴν παρ’  ἄλλην στήνουν βιομετρητὲς σὲ ἐστιατόρια καὶ καφετέριες…

Καλὰ πᾶμε…
Μόνον νὰ τοὺς θυμίσῃ κάποιος πὼς κάθε φορὰ ποὺ οἱ ἐκάστοτε κοσμοεξουσιαστὲς ἔπρατταν τὰ ὅμοια, δῆλα δὴ ἔφθαναν ἕνα βῆμα πρὶν τὴν πραγματοποίησιν τῶν σχεδίων τους, ποὺ ἀφοροῦσαν στὴν ἀπόλυτο καταστολὴ τῶν πληθυσμῶν, κάτι συνέβαινε, κάτι τόσο δά, μὰ πάρα πολὺ μικρό, καὶ διέλυε  τὰ πάντα…

Τα σχολεία στις Η.Π.Α ως “ηλεκτρονικό” στρατόπεδο συγκέντρωσης

                                      Σχολεῖα ποὺ μετατρέπονται σὲ στρατόπεδα συγκεντρώσεως.2

         
γράφει η Εva Cat

To CBS Los Angeles  ανέφερε πρόσφατα ότι  νέοι παλμικοί σαρωτές σε δύο τοπικά σχολεία των Η.Π.Α, θα “επιταχύνουν τις γραμμές “που σχηματίζονται  κατά τη διάρκεια του σχολικού γεύματος. Αυτά τα σχολεία θα ενταχθούν μαζί με άλλα που ήδη έχουν εφαρμόσει παρόμοια  βιομετρικά συστήματα πληρωμών, «διαβάζοντας» τη διάθεση των παιδιών σχετικά με το φαγητό,  καθώς συνδέονται με υπέρυθρο φως.
Οι γονείς στη Λουιζιάνα τάχθηκαν  κατά των νέων βιομετρικών σαρωτών στην καφετέρια του σχολείου των παιδιών τους, αποκαλώντας το πρόγραμμα  «το χάραγμα του θηρίου». Οι υπάλληλοι του σχολείου,έσπευσαν να υπερασπιστούν το σύστημα, λέγοντας ότι οι παλμικοί σαρωτές  είναι απλά μια  “τεχνολογία που θα  χρησιμοποιείται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωή μας, πλέον…. Παντού. ..”
Παντού, πράγματι. Κακό επιχείρημα στην πραγματικότητα, γιατί αν είναι όντως το χάραγμα του θηρίου, τότε δεν θα πρέπει τεχνικά να είναι παντού;
Στη Φλόριντα, μια σχολική περιφέρεια δοκίμασε ένα νέο λογισμικό σάρωσης της ίριδας, χωρίς καν να ενημερώσει τους γονείς. Όταν οι γονείς το ανακάλυψαν και διαμαρτυρήθηκαν, και το πρόγραμμα έκλεισε, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι «έτσι  θα μπορούσαν να κρατήσουν  τα παιδιά ασφαλή, “σαν να υπονοούσαν ότι οι γονείς δεν ανησυχούσαν  για την ασφάλεια των παιδιών τους, όπως το σχολείο και αρνούνταν στα παιδιά τους τη δυνατότητα να ελέγχουν τις  ίριδες των ματιών τους με σάρωση κάθε φορά που έμπαιναν σε ένα σχολικό λεωφορείο.


Άλλα σχολεία αναγκάζουν τους μαθητές να φορούν RFID τσιπ παρακολούθησης, που εντοπίζουν κάθε βήμα τους μέσω υπολογιστή. Ξεκίνησε σε ένα σχολείο στο Σαν Αντόνιο, στο Τέξας. Εκεί μία μαθήτρια που διαμαρτυρήθηκε, επειδή αισθάνθηκε ότι αυτή η πρακτική παραβίαζε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της , διώχτηκε από το σχολείο, επειδή αρνήθηκε να εμφυτεύσει το chip.Το ομοσπονδιακό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της, δημιουργώντας ένα προηγούμενο, ότι τα δικαιώματα των μαθητών – θρησκευτικά  ή οποιοδήποτε άλλο- δεν έχει σημασία όταν τα παιδιά βρίσκονται στο χώρο του σχολείου.
Τα σχολεία στις Η.Π.Α φαίνεται ότι πλέον δεν είναι παρά ένα ακόμη μέρος του  «ολοένα διευρυνόμενου σχεδίου της  Αμερικής ως ηλεκτρονικό στρατόπεδο συγκέντρωσης ». Τα παιδιά διδάσκονται ότι το να παραδώσουν  την ιδιωτική τους  ζωή και τις κυρίαρχες αρχές της ελευθερίας τους, η παρακολούθηση και η ανίχνευσή τους είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Η κυβέρνηση Ομπάμα σκοπεύει να επεκτείνει το σύστημα αυτό σε όλα τα σχολεία, προωθώντας ένα ακόμα σχέδιο.Της μεγαλύτερης παραμονής των εφήβων μαθητών στο σχολείο παρά στο σπίτι των γονιών τους, λιγότερες διακοπές και περισσότερα “μαθήματα”.
Έτσι θα έχει περισσότερο χρόνο να εφαρμόσει τα σχέδια που προωθεί, κάτω από τον έλεγχο..της “φανερής ελίτ” που διοικεί τον κόσμο.
Στις Η.Π.Α γίνεται το πείραμα.

Στους γονείς όλου του κόσμου όμως, έγκειται, να οικοδομήσουν σωστά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης των παιδιών τους, να τα βοηθήσουν να εντρυφίσουν βαθειά στη προπαγάνδα και να βρουν τους κρυμμένους πυρήνες της αλήθειας.
Eva Cat

Πλησιάζουμε;
Ὤ, ναί…
Φθάσαμε…
Καλὴ τύχη νὰ εὐχηθῶ, διότι τὸ «ὅπου φύγει, φύγει» δὲν μετρᾶ στὴν περίπτωσίν μας!

Φιλονόη.

(Visited 13 times, 1 visits today)
One thought on “Σχολεῖα ποὺ μετατρέπονται σὲ στρατόπεδα συγκεντρώσεως.

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Σχολεῖα ποὺ μετατρέπονται σὲ στρατόπεδα συγκεντρώσεως. | Φιλονόη καὶ φίλοι......

Leave a Reply