Τί ἑτοιμάζουν τά παγκόσμια κοράκια γιά τήν Τουρκία;

Ἔχουμε καὶ λέμε…
Σερβία, Λιβύη, Συρία…
Ποιός ἔχει σειρά;
Μὰ ἡ Τουρκία καλέ… Δέν τό ἔχουμε ἀντιληφθῇ;
Ἤδη δημιουργοῦνται οἱ κατάλληλες ἐκεῖνες συνθῆκες ποὺ θὰ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ τὴν παρέμβασι τῆς «δικαίας καὶ ἠθικῆς» νέας (καὶ παλαιᾶς) τάξεως πραγμάτων, πρὸ κειμένου νὰ «διασωθοῦν» ἀπὸ τὰ χέρια τοῦ κακοῦ Ἐρντογᾶν τὰ ἐπαναστατημένα παλληκάρια, μαζὺ μὲ τὶς κοπελιές, τῆς Τουρκίας.

Τί; Δέν μέ πιστεύετε;

Μετά το BBC, ο δήμαρχος Άγκυρας τα βάζει και με το CNN

Τα πυρά του προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για «διαστέβλωση» των γεγονότων στην Τουρκία, με αφορμή τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις, εξαπέλησε ο δήμαρχος της Άγκυρας Ιμπραχίμ. Σειρά σήμερα είχε το CNN.
 
Δύο ημέρες μετά την έναρξη καμπάνιας μέσω Twitter κατά της ανταποκρίτριας του BBC στην Κωνσταντινούλη, που είχε ως αποτέλεσμα στο βρετανικό δίκτυο να τον κατηγορήσει για εκφοβισμό, ο δήμαρχος της Άγκυρας και φαν του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης έστρεψε τα βέλη του στο αμερικανικό δίκτυο CNN, κατηγορώντας το για ηθελημένη στρέβλωση της πραγματικότητας αναφορικά με τις συνεχιζόμενες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τουρκία.
Ο Γκοκτσέκ, ο οποίος είναι επίσης μέλος του κυβερνώντος κόμματος, κάλεσε μέσω Twitter τους «ακολούθους» του να στείλουν μηνύματα στο hashtag #stoplyingCNN ώστε να το αναδείξουν ως το πιο δημοφιλές ανάμεσα στα θέματα συζήτησης στο Twitter.
 
«Είναι μια ιστορική στιγμή… Θα δείξετε σε όλον τον κόσμο ότι το CNN λέει ψέματα κάνοντάς το ΤΤ (δημοφιλές θέμα) με τα tweets σας», έγραψε στο λογαριασμό του.

Δὲν τὰ γράφω  ἐγώ…
Ἐκείνοι τὰ γράφουν.
Ἔχουν βλέπετε ἀρχίσῃ ἐπὶ τέλους νὰ ἀντιλαμβάνονται τὴν παγίδα ποὺ τοὺς ἔχουν στήσῃ…

Θά τά καταφέρουν;
Ναί, ὅσο τὰ κατάφεραν καὶ οἱ Σέρβοι, οἱ Λίβυοι, οἱ Αἰγύπτιοι, οἱ Τυνήσιοι, οἱ Ἀφγανοὶ καὶ τώρα οἱ Σύριοι.

Φιλονόη.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply