Ἡ Ἑλληνική γῆ καταλήγει στά χέρια τῶν ἐποίκων

Και όποιος μας πει πως όλο αυτό γίνεται τυχαία ή είναι μέρος του συστήματος που συνετέλεσε σε όλον αυτό τον ευτελισμό της αξίας των ακινήτων με σκοπό να καταλήξουν στα χέρια ΕΠΟΙΚΩΝ ή είναι ένας από τους εποίκους που συρρέουν κατά χιλιάδες με σκοπό «μία καλύτερη ζωή» και ξαφνικά βρίσκονται με κάποιες χιλιάδες ευρώ στην τσέπη και έτοιμοι να αγοράσουν Ελληνική Γη! Ελληνική Γη που απελευθερώθηκε από τους προγόνους μας με ΘΥΣΙΕΣ και ΑΙΜΑ για να την παραλάβουμε εμείς!
Με ποιο δικαίωμα λοιπόν δίνουμε αυτήν την γη σε μη Έλληνες;;;
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του ’21 ακόμη δεν τελείωσε, γιατί η απελευθέρωση ακόμη δεν ολοκληρώθηκε (βλέπε Πόλη, Θράκη, Κύπρος και Παράλια) και ΕΜΕΙΣ τους δίνουμε πίσω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ;;;

Ἀνδρέας Ἀχαιός

Σπίτια με… 10.000 ευρώ στις γειτονιές της Αττικής..Πλήρης…. απαξίωση!!!

Σε πλήρη απαξίωση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας οδηγεί η παρατεταμένη κρίση. Η δραματική υποχώρηση των τιμών των ακινήτων έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, κυρίως για τα παλιά διαμερίσματα, που ουσιαστικά χάθηκε ένα μεγάλο μέρος των αποταμιεύσεων των Ελλήνων.
Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής» η κατάσταση είναι τέτοια στην κτηματαγορά που υπάρχουν σήμερα εκατοντάδες πωλητήρια σε τιμές ακόμη και κάτω από 100 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Και δεν πρόκειται για ερείπια που χρήζουν μεγάλης ανακατασκευής, αλλά για διαμερίσματα 30-40 ετών που μπορούν να κατοικηθούν άμεσα.Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες τους τα βγάζουν στο σφυρί προκειμένου να απαλλαγούν από τα φορολογικά βάρη αλλά και τα έξοδα συντήρησης. Η αδυναμία εύρεσης ενοικιαστών, οι οποίοι θα πληρώνουν στην ώρα τους και δεν θα δημιουργήσουν μεγάλα «φέσια» έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο απόθεμα απούλητων κατοικιών που υπολογίζεται συνολικά από 200 έως 270 χιλιάδες.
Ειδικοί της αγοράς επισημαίνουν ότι κυρίως για τις παλιές κατασκευές που δεν μισθώνονται, η απαξίωση είναι τόσο μεγάλη που ουσιαστικά δεν υπάρχει αγορά για τα συγκεκριμένα ακίνητα. Ούτε 5.000 ευρώ δεν διαθέτει κάποιος για να αποκτήσει ένα σπίτι που πιθανότατα αγοράστηκε με κόπους μιας ζωής.
Παράλληλα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης έχουν φύγει χιλιάδες ξένοι, κυρίως μετανάστες αλβανικής καταγωγής, που είχαν εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Τα διαμερίσματα στα οποία έμεναν δεν κοστίζουν σήμερα μια δεκάρα αφού σε όποια τιμή κι αν δοθούν δεν υπάρχει ζήτηση. 

ἐπιχειρηματίας

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply