Μεγάλη παραγωγὴ σὲ πουτᾶνες κάνουμε…

Μεγάλη παραγωγὴ σὲ πουτᾶνες κάνουμε...Τί; Δέν τό γνωρίζατε; Ἤ μήπως θέλετε νά κάνετε πώς δέν τό γνωρίζατε;
Κρίμα διότι τὰ γεγονότα μᾶς διαψεύδουν καθημερινῶς.
Ὁπωσδήποτε μέσα στὸ πλῆθος ἀντιμάχονται δύο τάσεις. Ἡ μία ἀφορᾷ στὴν διατήρησι τῶν ἠθῶν καὶ τῆς ἠθικῆς μας καὶ ἡ ἄλλη ἀφορᾷ στὴν ἐξακολούθησι τοῦ βολέματος.
Αὐτὴ λοιπὸν ἡ τάσις εἶναι ὅλο καὶ περισσότερο ἐμφανής, ἰδίως τώρα ποὺ μεγαλώνουν τὰ χάσματα, μεταξὺ τοῦ χθὲς καὶ τοῦ αὔριο. Δῆλα δὴ τώρα ποὺ μεγαλώνουν τὰ χάσματα ἀνάμεσα σὲ αὐτοὺς ποὺ παλεύουν, μὲ κάθε μέσον, γιὰ νὰ ἐπιβιώσουν ἀπροσκύνητοι, κι αὐτοὺς ποὺ προσκυνοῦν μὲ ὅλους τοὺς τρόπους….
Τί; Πάλι δέν μέ πιστεύετε;
Γιὰ διαβᾶστε αὐτό:

Παρά την κρίση, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού

Ποια είναι η τελευταία «μόδα» στην Πάτρα, κυρίως μεταξύ νεαρών κοριτσιών; Η λεύκανση πρωκτού! Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» ολοένα και περισσότερες νεαρές μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι αυτές αισθητικό αποτέλεσμα. Οι περισσότερες θεωρούν «αντιαισθητικό» το χρώμα που έχει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους και με γνώμονα ότι ίσως ενοχλείται και ο σύντροφός τους… προχωρούν στην επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό. Μάλιστα σε «κύκλους» της πόλης το νέο διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς και κουβέντα στην κουβέντα πολλές γυναίκες νεαρής κυρίως ηλικίας πείθονται από τις φίλες τους να «ενδώσουν» και να δοκιμάσουν την ολιγόλεπτη αλλά «θαυματουργή» επέμβαση.   Το κόστος Κάποιες γυναίκες προχωρούν και σε λεύκανση του αιδοίου τους, όμως η συγκεκριμένη επέμβαση είναι πιο ακριβή σε κόστος. Ο πόνος μετά την επέμβαση είναι ήπιος σαν από κάψιμο και διαρκεί για 2-3 μέρες. Θα χρειαστεί κάποια αλοιφή την οποία σας δίνει ο ιατρός για μετά την επέμβαση. Το σκούρο χρώμα στα μεγάλα (εξωτερικά) χείλη ή στο περίνεο θα γίνει ροζ, ενώ και αυτή η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί και με λεύκανση πρωκτού. Το κόστος εξαρτάται από την έκταση της επιφάνειας π.χ. για την περιοχή του αιδοίου στα μεγάλα χείλη το κόστος είναι 1.200 Ευρώ. Εάν συνδυαστεί με το περίνεο το κόστος είναι 1.500 Ευρώ. Ο συνδυασμός λεύκανσης αιδοίου και πρωκτού (στο ιατρείο) είναι 2.000 Ευρώ. Για τη λεύκανση πρωκτού (μόνο) το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 500 ευρώ.   Πως επιτυγχάνεται H λεύκανση του πρωκτού αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή του πρωκτού, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν έχει προέλθει εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα  ορμονικών αλλαγών, της παρόδου της ηλικίας ή άλλων παθολογικών αιτίων. Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της. Η επέμβαση συνήθως βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε μία και μόνο συνεδρία που δεν ξεπερνάει τα 30-45 λεπτά. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται σε ιατρείο κατόπιν ραντεβού και γίνεται με τοπική αναισθησία. Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η λεύκανση του πρωκτού, μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την λεύκανση της περιοχής του αιδοίου αλλά και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, προσδίδοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην αγορά πάντως κυκλοφορούν και διάφορες κρέμες για λεύκανση, ωστόσο είναι βέβαιο πως το καλύτερο αποτέλεσμα έχει κάποιος όταν επισκεφθεί ειδικό γιατρό.

πηγή

Τί εἴπατε; Ἀθῶα ἡ εἴδησις; Θέλουν λέει νά ἀρέσουν τά κοριτσάκια στά ἀγοράκια; Χμμμμ…. Σαφῶς κι ἔτσι εἶναι! Ἔτσι θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι, ἐὰν ὅλα θὰ εἶχαν καλῶς. Ἀλλὰ δὲν ἔχουν καλῶς ὅλα καὶ κατ’  ἐπέκτασιν ἐδῶ ἔχουμε ἕνα ἀκόμη ἀποδεικτικὸ στοιχεῖο γιὰ τὸ ποιοὶ εἴμαστε…
Καμμία σχέσις φυσικὰ μὲ αὐτὸ ποὺ ἔπρεπε νὰ εἴμαστε…

Φιλονόη.

Υ.Γ. Βέβαια, ὅσο αὐξάνουμε τὴν παραγωγὴ πουτανῶν, τόσο περισσότερο, στὸν ἀντίποδα, ἐμφανίζονται αὐτοὶ ποὺ πράγματι χρειαζόμαστε… Αὐτοὶ ποὺ θὰ τὴν φτιάξουν τὴν Ἑλλάδα ὅπως τῆς πρέπει.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Leave a Reply