Ἡ τρομακτικὴ ἀλήθεια γιὰ τὸ Roundup

• Δύο βασικά προβλήματα που προκαλούνται από το glyphosate  στην διατροφή είναι οι διατροφικές ανεπάρκειες, κυρίως σε μέταλλα, καθώς και η τοξικότητα του οργανισμού
• Το glyphosate είναι ενδεχομένως «ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη πολλών χρόνιων ασθενειών και καταστάσεων που έχουν επικρατήσει στην δυτικές κοινωνίες», σύμφωνα με τους ερευνητές .
[Όσο περισσότερο ακούμε για την Monsanto τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι είναι βασικά μια κρατικοδίαιτη φονική μηχανή.
Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι πραγματικά εννοούν με τον όρο “Roundup” – ακούγεται ακριβώς σαν και αυτό που κάνουν όταν εξοντώνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είναι σίγουρο ότι το κάνουν με κάθε δυνατό τρόπο.
Και αν η γενετική μηχανική δεν είναι αρκετό κακό, για δεκαετίες φορτώνουν τα φυτά με αυτό το τρομερό ζιζανιοκτόνο (και τώρα και με άλλα αφού τα φυτά αναπτύσσουν αντίσταση σε αυτό) επιδεινώνοντας τις καταστροφικές συνέπειες για το ανθρώπινο σώμα.
Τώρα προσθέστε την αδιάκριτη οικιστική χρήση στη μαζική εμπορική χρήση του Roundup – όλα από τη δεκαετία του 1970! – και αρχίζουμε να βλέπουμε την κλίμακα του τρόμου που αυτοί οι κακοί, άπληστοι μπάσταρδοι έχουν επιβάλλει στην ανθρωπότητα. Και όλα αυτά καθησυχάζοντας τους πάντες ότι ήταν ασφαλές. Φυσικά. – Zen]
Το ζιζανιοκτόνο Roundup της Monsanto μπορεί να είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη του αυτισμού και άλλες χρόνιες ασθένειες.
 
Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε μάθει μερικές πολύ ενοχλητικές αλήθειες για το glyphosate, την δραστική ουσία του ευρέος φάσματος ζιζανιοκτόνου Roundup της Monsanto, το οποίο ψεκάζεται αφειδώς στις γενετικά τροποποιημένες (GE) καλλιέργειες Roundup Ready.
Οι μεταλλαγμένες καλλιέργειες συνήθως είναι πολύ πιο μολυσμένες με glyphosate από τις συμβατικές καλλιέργειες, εξ αιτίας του γεγονότος ότι είναι σχεδιασμένες να αντέχουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα Roundup χωρίς να θανατώνονται μαζί με το ζιζάνιο. Μια νέα (αναθεωρημένη από ομότιμους εμπειρογνώμονες) έκθεση που έχει συγγράψει ο Anthony Samsel, επιστημονικός σύμβουλος και για μεγάλο διάστημα συνεργάτης στο Vital Votes Forum στο Mercola.com, και η Δρ Στέφανι Seneff, μια ερευνητής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), αποκαλύπτει πως το glyphosate καταστρέφει την ανθρώπινη υγεία.Στη συνέντευξη, η Δρ Seneff συνοψίζει τα δύο βασικά προβλήματα που προκαλούνται από το glyphosate στη διατροφή:
• Διατροφικές ανεπάρκειες
• Τοξικότητα του οργανισμού Τα ευρήματά τους καθιστούν την ανάγκη για σήμανση ακόμη πιο επιτακτική, και την συμβουλή για την αγορά πιστοποιημένων βιολογικών όλο και πιο καίρια.

Monsanto’s Roundup Herbicide—Featuring the Darth Vader Chemic

Η τρομακτική αλήθεια για το Roundup 
Το 2009, ένα γαλλικό δικαστήριο έκρινε ένοχη την Monsanto για ψεύδη.
Διαφήμιζε ψευδώς το ζιζανιοκτόνο της Roundup ως «βιοδιασπώμενο», «φιλικό προς το περιβάλλον» και υποστήριζε ότι «άφηνε το έδαφος καθαρό».
Πολλαπλές αποδείξεις μας λένε τώρα πόσο ψεύτικες είναι τέτοιες δηλώσεις.
Δεν πιστεύω ότι η Monsanto είναι μία από τις πιο κακές εταιρείες στον πλανήτη για το τίποτα.
Η εταιρεία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να βελτιώσει την παγκόσμια επιρροή της στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον.
Στο παραπάνω βίντεο, ο Jeffrey Smith, συγγραφέας του μπεστ-σέλερ Σπόροι της Απάτης, λέει ότι η Monsanto, σε κάποια στιγμή περισυλλογής, πρέπει να ρώτησε «Τι θα έκανε ο Darth Vader;»
Γιατί σε αυτό που έχει καταλήξει είναι ένας τρόπος να προσποιείται ότι είναι επωφελής και στη συνέχεια, να παρεισφρύει  στη βιομηχανία τροφίμων και στη γεωργία, και τώρα αποδεικνύεται ότι αυτό που έχει είναι πολύ, πολύ επικίνδυνο.
Πράγματι, σύμφωνα με την Δρ Seneff, το glyphosate είναι ενδεχομένως «ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ανάπτυξη πολλών χρόνιων ασθενειών και καταστάσεων που έχουν επικρατήσει στην δυτικές κοινωνίες,» που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:
αυτισμό
αλλεργίες
καρκίνο
καρδιαγγειακή νόσο
παχυσαρκία
κατάθλιψη
στειρότητα
νόσο του Parkinson
νόσο του Alzheimer
αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση
σκλήρυνση κατά πλάκας
γαστρεντερικές παθήσεις όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, χρόνια διάρροια, κολίτιδα και νόσος του Crohn και πολλά άλλα.

Πώς το Glyphosate επιδεινώνει τις σύγχρονες ασθένειες 

Ενώ η Monsanto επιμένει ότι το Roundup είναι ασφαλές για τον άνθρωπο όπως η ασπιρίνη, η έρευνα των Seneff και Samsel λέει εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Η έκθεσή τους, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Entropy(1), υποστηρίζει ότι τα υπολείμματα glyphosate, που βρίσκονται στα πιο συχνά καταναλώνομενα τρόφιμα στη δυτική διατροφή μέσω της ΓΤ ζάχαρης, του καλαμποκιού, της σόγιας και του σταριού, «ενισχύουν τις βλαβερές συνέπειες των άλλων τροφικών χημικών καταλοίπων και των τοξινών στο περιβάλλον στο να διαταράξουν τις κανονικές λειτουργίες του σώματος και να προκαλούν ασθένεια.»Είναι ενδιαφέρον ότι τα βακτήρια στο έντερό μας είναι ένα βασικό συστατικό του μηχανισμού που το glyphosate προξενεί βλάβη.
Η Monsanto σταθερά ισχυρίζεται ότι το Roundup είναι αβλαβές για ζώα και ανθρώπους, επειδή ο μηχανισμός δράσης που χρησιμοποιεί (ο οποίος του επιτρέπει να σκοτώνει τα ζιζάνια), ο οποίος ονομάζεται σικιμική οδός (shikimate pathway)*, απουσιάζει σε όλα τα ζώα.
Ωστόσο, η σικιμική οδός υπάρχει στα βακτήρια, και αυτό είναι το κλειδί για την κατανόηση του πως προκαλεί τόσο ευρεία βλάβη του οργανισμού τόσο στον άνθρωπο όσο και στα ζώα.
Τα βακτήρια στο σώμα ξεπερνούν τα κύτταρα σε αναλογία 10 προς 1.
Για κάθε κύτταρο στο σώμα σας, έχετε 10 μικρόβια διαφόρων ειδών, και όλα τους ακολουθούν την σικιμική οδό, έτσι όλα ανταποκρίνονται στην παρουσία του glyphosate!Το glyphosate προκαλεί ακραία διακοπή της λειτουργίας και του κύκλου ζωής του μικροβίου.

Ακόμη χειρότερα, το glyphosate κατά προτίμηση επιδρά στα ευεργετικά βακτήρια, επιτρέποντας στα παθογόνα να αυξηθούν υπερβολικά και να υπερισχύσουν. Σ’ αυτό το σημείο, το σώμα σας πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τις τοξίνες που παράγονται από τα παθογόνα.

Μόλις η χρόνια φλεγμονή ξεκινήσει, μπαίνετε σε μια πορεία προς την χρόνια και δυνητικά εκφυλιστική ασθένεια.
Στη συνέντευξη παραπάνω, η Δρ Seneff εξετάζει μια ποικιλία χρόνιων παθήσεων, εξηγώντας πως το glyphosate προκαλεί κάθε κατάσταση. Για να μάθετε λοιπόν περισσότερα, σας προτείνω να την ακούσετε ολόκληρη. Είναι άκρως διαφωτιστική.

* Η σικιμική οδός είναι μια μεταβολική οδός επτά βήματων που χρησιμοποιείται από βακτήρια, μύκητες, άλγη, παράσιτα και φυτά για τη βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων (φαινυλαλανίνη, τυροσίνη, και τρυπτοφάνη). Αυτή η οδός δεν βρίσκεται σε ζώα, ως εκ τούτου, τα προϊόντα αυτής της οδού αντιπροσωπεύουν απαραίτητα αμινοξέα που πρέπει να λαμβάνονται από τη διατροφή του ζώου.

πηγή
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply