Περισσότερο νερὸ γιὰ καλλίτερη ὑγεία καὶ περισσότερη νεότητα!!!

Κι ὅμως, τὸ γνωρίζουμε.
Τοὐλάχιστον τρία λίτρα ὕδατος ἡμερησίως προλαμβάνουν πολλὲς ἀσθένειες καὶ βελτιώνουν τὴν κλινικὴ εἰκόνα τοῦ ὀργανισμοῦ.
Ἀφῆστε δὲ τὴν ἀνανέωσι…
Ποῦ τήν βάζετε αὐτήν;

Διὰ τοῦ λόγου τὸ ἀληθὲς μπορεῖτε νὰ δεῖτε αὐτὲς τὶς δύο φωτογραφίες, παρακάτω.
Πρόκειται γιὰ μίαν γυναίκα, ποὺ ἐξ ἀνάγκης ξεκίνησε ἕνα πείραμα καὶ κατέληξε νὰ …ἀνανεωθῇ!!!

Νερό, νερό, νερὸ λοιπόν…
Ἄλλως τὲ… Σχεδὸν μόνον νερὸ εἴμαστε!

Φιλονόη

Ομορφιά: Το νερό «κόβει» 10 χρόνια από το πρόσωπο!

 Η Σάρα Σμιθ, 42 ετών, πίνει έως και τρία λίτρα νερό την ημέρα. Αυτή ήταν η συμβουλή που της έδωσαν ο νευρολόγος και ο διατροφολόγος της ώστε να καταπολεμήσει τους συχνούς πονοκεφάλους και τη δυσπεψία που την ταλαιπωρούσαν. Παρατήρησε όμως ότι το νερό είχε μια εκπληκτική επίδραση και στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 1 στις 5 γυναίκες καταναλώνει λιγότερο νερό απ’ όσο προτείνουν οι γιατροί σε ημερήσια βάση.

Η Σάρα ξεκίνησε να πίνει 3 λίτρα νερό κάθε μέρα για ένα μήνα. Έβγαλε μια φωτογραφία τον εαυτό της πριν και μετά και η σύγκριση είναι συγκλονιστική.

«Είμαι 42 ετών, όμως στην πρώτη φωτογραφία μοιάζω 52. Έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, δείχνω εξαντλημένη, έχω ρυτίδες και κόκκινες κηλίδες σε όλο το πρόσωπο, ενώ το δέρμα μου έχει χάσει εντελώς τη λάμψη του.»Όλα τα παραπάνω είναι τα σημάδια της αφυδάτωσης στο πρόσωπό μας.
Κάθε σύστημα και λειτουργία του οργανισμού μας εξαρτάται από το νερό. Το νερό απομακρύνει τις τοξίνες, μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα και απομακρύνει παθογόνους οργανισμούς.
 
Όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό, όλος ο οργανισμός υπολειτουργεί. Δεν πρέπει λοιπόν να αμελούμε να καταναλώνουμε τις απαραίτητες ποσότητες για καλύτερη υγεία και περισσότερη λάμψη.

Leave a Reply