Προσβολὴ μνήμης νεκρῶν.

Καὶ προσπάθεια διασπορᾶς μίσους…
Καὶ προσπάθεια ἀλλοιώσεως γεγονότος…
Καὶ ὤθησις σὲ ῥατσιστικὲς ἐπιθέσεις…
Και ὄξυνσις τῶν ἤδη τεταμένων κοινωνικῶν συνθηκῶν…
Καὶ διατάραξις ἠθικῆς τάξεως…
Καὶ διασπορὰ μίσους…

Εἰσαγγελεύς ἀκούει; Ἤ πῆγε γιά τό Σαββατοκύριακο ἐκδρομή;

Φιλονόη

Τους λες “δεν ήταν ένας απλός νέος άνθρωπος αυτός δολοφονήθηκε. Ήταν ένας νέος νεοναζί μπράβος στα γραφεία της χ.α. αυτός που δολοφονήθηκε”

σου απαντούν “είσαι χειρότερος φασίστας! βάζεις ΤΑΜΠΕΛΕΣ! Υποστηρίζεις την δολοφονία με το να λες ότι ήταν φασίστας και όχι άνθρωπος αυτό που δολοφονήθηκε”

Του βλαμμένους Άριους Αιλυνάρες του έχουμε γραμμένους έτσι κι αλλιώς. Προφανής απάντηση προς νοικοκυραίους, αριστεριστές με έλλειψη αντιληπτικού προσανατολισμού, αναρχοτρέντυ και συγκινησιομανείς αναλόγως με το υλικό συγκίνησης που πλασάρει κάθε φορά η Digea… 3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ!

μὲ παραπομπὴ ἐδῶ, γιὰ τὸ παρακάτω

Πέρα από τα τις λοιπές χοντρομαλακίες που άρχισαν να ξερνάν όλα τα παραρτήματα της Digea, η φράση “δολοφονήθηκαν δύο νέοι άνθρωποι” είναι τουλάχιστον υποκριτική και εξισωτική με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. “Δολοφονήθηκαν δύο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ νέοι άνθρωποι” είναι το πραγματικό γεγονός. Πέρα από τον σκοπό και τους δράστες της δολοφονίας, πέρα από το αν καταδικάζεται η πράξη.

Η ύπουλη τακτική πάλι του καναλιού του Αλαφούζου, του Πορτοσάλτε και του Μανδραβέλη να μας δείχνει τα “συγκινητικά μηνύματα” στο λογαριασμό του δολοφονημένου νεοναζί στο facebook από τους φίλους του που τον αποχαιρετούν, είναι πρόστυχη απόπειρα ηρωοποίησης ενός δολοφονημένου νέου νεοναζί (και όχι ενός δολοφονημένου νέου ανθρώπου).

πηγή

Υ.Γ. Κάποιοι δὲν μποροῦν νὰ ἀρθρώσουν πολιτικὸ λόγο καὶ ἀρθρώνουν σὰν τὶς ὕαινες… Σύνηθες μέν, ὑπάνθρωπον δέ!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply