Σκλήρυνσις κατὰ πλάκας, νευρολογικὲς παθήσεις, μυκόπλασμα καὶ Brucella, βρουκέλλωσις.

Κρυσταλλική  Brucella και η σκλήρυνση κατά πλάκας

Το 1998 στο Ρότσεστερ, της Νέας Υόρκης , γνώρισα έναν πρώην στρατιωτικό , τον PFC Donald Bentley , ο οποίος μου έδωσε ένα έγγραφο και μου είπε:

“Ήμουν στον αμερικανικό στρατό , και είχα ειδικευτεί στον βακρηριολογικό  πολέμο.’’

Χειριζόμασταν μια βόμβα γεμάτη με  βρουκέλλωση , μόνο που δεν ήταν βρουκέλλωση,  ήταν μια τοξική Βρουκέλλα  σε κρυσταλλική μορφή.

Ψεκάζαμε με αυτή τους  Κινέζους και τους Βορειοκορεάτες ” . .

Εκείνος μου έδειξε το πιστοποιητικό εκπαίδευσης του που τον κατέτασσε στον χημικό, βιολογικό και ραδιολογικό πὀλεμο .

Τότε μου έδειξε 16 σελίδες  εγγράφων που του δόθηκαν από τον στρατό των ΗΠΑ , όταν απολύθηκε από την υπηρεσία .

Είχαν συνδέσει την βρουκέλλωση με την σκλήρυνση κατά πλάκας , και δήλωναν σε ένα τμήμα: « Οι Βετεράνοι με σκλήρυνση κατά πλάκας , ένα είδος αργής παράλυσης που αναπτύσσει ανικανότητα, αναπηρία, σε ένα βαθμό 10 % ή περισσότερου  εντός δύο ετών μετά την αποχώρηση, μπορούν να αποζημιωθούν για ανικανότητα που σχετίζεται με την θητεία τους.

Η αποζημίωση πληρώνεται σε δικαιούχους βετεράνους, των οποίων η ανικανότητα ωφείλεται στην στρατιωτική τους υπηρεσία.

Με άλλα λόγια: «…Εάν αρρωστήσετε με σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι γιατί χειριζόσασταν την Brucella, και εμείς θα σας δώσουμε  μια σύνταξη.
Δεν χρειάζεται να κάνετε φασαρία για αυτό.»
Στα έγγραφα αυτά, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αποκάλυψε στοιχεία για την αιτία της σκλήρυνσης κατά πλάκας , αλλά δεν το έκανε γνωστό στο κοινό ή με το γιατρό σας.
Σε μια έκθεση του 1949, Δρ Kyger και Haden πρότεινε «την πιθανότητα ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας μπορεί να είναι μια εκδήλωση του κεντρικού νευρικού συστήματος της χρόνιας βρουκέλλωσης.»

Eξετάζοντας περίπου 113 ασθενείς  με σκλήρυνση κατά πλάκας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι σχεδόν το 95 % και ήταν θετικοί για Brucella ( 5 )

5. Kyger, E. R. and Russell L. Haden, “Brucellosis and Multiple Sclerosis”, The American journal of Medical Sciences 1949:689-693.

Έχουμε  έγγραφα από  ιατρικές έρευνες δημοσιευμένες σε περιοδικά , οι οποίες καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ένας από τους 500 ανθρώπους που είχαν βρουκέλλωση θα αναπτύξει αυτό που αποκαλούν νευροβρουκέλλωση . Με άλλες λόγια, βρουκέλλωση στον εγκέφαλο , όπου η Bρουκέλλα εποικίζει στις   πλευρικές κοιλότητες του εγκεφάλου, εκέι όπου και η ασθένεια σκλήρυνση κατά πλάκας  βασικά εντοπίζεται.6

6. Colmonero et al., “Complications Associated with Brucella melitensis Infection: A Study of 530 Cases”, Medicine 1996;75(4).

Μόλυνση των εργατών του εργαστηρίου Κάμπ Ντιτριγκ.

Το 1948 στο περιοδικό New England Journal of Medicine στο πρωτοσέλιδο της αναγράφει.

” Οξεία Βρουκέλλωση παρουσιάστηκε ανάμεσα σε εργαζομένους  Εργαστήριου “  δειχνοντάς μας πόσο ενεργά επικίνδυνη είναι  αυτή

Η ασθένεια .7

7. Howell, Miller, Kelly and Bookman, “Acute Brucellosis Among Laboratory Workers”, New England Journal of Medicine 1948;236:741.

Οι εργαζόμενοι του εργαστηρίου  ήταν από το στρατόπεδο Detrick , στο Frederick , της Maryland , όπου εκεί ανέπρυσσαν βιολογικά όπλα.

Παρόλο που   οι εργαζόμενοι είχαν εμβολιαστεί , φορούσαν στολές επιστρωμένες με καουτσούκ στολές και  μάσκες και εργαζόντουσαν

μέσα από  τρύπες στους θαλάμους, πολλοί από αυτούς αρρώστησαν  με αυτή την απαίσια ασθένεια, επειδή είναι τόσο απόλυτα και τρομακτικά μολυσματική.

Το παραπάνω άρθρο γράφτηκε από τον Lt Calderone Howell , του Σώματος των Πεζοναυτών, τον  Captain Edward Miller , του Σώματος των Πεζοναυτών , τον Lt Emily Kelly , της Ναυτικής βάσης των Ηνωμένων Πολιτειών και τον καπετάνιο Henry Bookman .

Ηταν  όλοι  στρατιωτικό προσωπικό που ασχολούνται με την υλοποίηση του παθογόνου  παράγοντα Brucella  σε ένα πιο αποτελεσματικό βιολογικό όπλο.

Μυστικές δοκιμές του μυκοπλάσματος.

Δοκιμές με την μέθοδο της διασποράς.

Τεκμηριωμένα στοιχεία αποδεικνύουν ότι τα βιολογικά όπλα που ανέπτυσσαν δικιμάζονταν στον κόσμο  σε διάφορες κοινωνίες χωρίς τη γνώση ή την συγκατάθεσή τους .

Η κυβέρνηση γνώριζε ότι η κρυσταλλική Brucella θα μπορούσε να προκαλέσει ασθένειες στον άνθρωπο.

Τώρα θα έπρεπε να καθοριστεί πώς θα εξαπλωθεί και να βρούν τν καλύτερο  τρόπο για να το διαδόσουν .

Ετσι  δοκίμασαν τις  μεθόδους διασποράς για την Brucella suis και τη Brucella melitensis στο Dugway Proving Ground , στην Utah , τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 1952.

Πιθανότατα, 100 % από εμάς έχουμε  μολυνθεί από την Brucella suis και την Brucella melitensis . ( 8 )

8. “Special Virus Cancer Program: Progress Report No. 8″, ibid., table 4, p. 135.

Ένα άλλο έγγραφο  συστήνει  την έναρξη   υπαίθριων δοκιμών τρωτότητας και μυστικών προγραμμάτων έρευνας και αναπτυξιακών

προγραμμάτων που θα πραγματοποιούνται και θα διευθύνονται  από το στρατό και θα υποστηρίζονται από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Εκείνη την εποχή , η κυβέρνηση του Καναδά ζήτησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνεργαστούν στις δοκιμές που γίνονταν για την οπλοποίηση της  Brucella , και ο  Καναδάς συνεργάστηκε πλήρως με τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλησε να διαπιστώσει αν τα κουνούπια μεταφέρουν την ασθένεια και επίσης αν θα μπορούσε να μεταφερθεί με τον αέρα.

Structural-analysis-of-Brucella-abortus-RicA-substitutions

Μια έκθεση της κυβέρνησης ανακοίνωσε  ότι « ο υπαίθριος έλεγχος των μολυσματικών βιολογικών παραγόντων θεωρείται απαραίτητος  για την στοιχειώδη  κατανόηση των βιολογικών δυνατοτήτων πολέμου λόγω του ότι  πολλοί άγνωστοι παράγοντες επηρεάζουν και προκαλούν εκφυλισμό  των μικροοργανισμών στην ατμόσφαιρα “

9. US Senate, Hearings before the Subcommittee on Health and Scientific Research of the Committee on Human Resources, March 8 and May 23, 1977, ibid.

Δοκιμές  μέσω του φορέα των κουνουπιών στην  Punta Gorda , στη Φλόριντα.

Μια έκθεση στην  The New England Journal of Medicine αποκαλύπτει ότι ένα από τα πρώτα κρούσματα του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης εντοπίστηκε στην   Punta Gorda , το 1957 στην Φλόριντα  . ( 10 )

Υπήρξε  μια περίεργη σύμπτωση,  μια εβδομάδα πριν σημειώθηκε μια μεγάλη μαζική άφιξη κουνουπιών και κατόπιν  οι άνθρωποι

άρχισαν να καταρρέουν .

10. New England journal of Medicine, August 22, 1957, p. 362.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας ισχυρίστηκε ότι τα κουνούπια είχαν έρθει από μια δασική πυρκαγιά 30 μίλια μακριά .

Η αλήθεια είναι ότι τα κουνούπια είχαν μολυνθεί στον Καναδά από τον Δρ Guilford B. Reed στο Πανεπιστήμιο του Queen’s .

Είχαν εκτραφεί στην  Belleville, του Ontario , και από εκεί μεταφέρθηκαν στην  Punta Gorda όπου τα άφησαν ελεύθερα.

Μέσα σε μια εβδομάδα , οι πρώτες πέντε περιπτώσεις του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης αναφέρθηκαν στην τοπική κλινική στο Punta Gorda .

Οι περιπτώσεις  συνέχισαν να αυξάνονται  μέχρι που τελικά έφτασαν τα 450 άρρωστα άτομα.

 Δοκιμές  μέσω κουνουπιών-φορέων στο Οντάριο

 Η κυβέρνηση του Καναδά είχε ιδρύσει ένα εργαστήριο με το όνομα  Dominion Parasite Εργαστήριο στο Μπελβίλ , του Οντάριο,όπου εκεί ανάθρεφε  100 εκατομμύρια κουνούπια τον  μήνα .

Αυτά μεταφέρονταν  στο Πανεπιστήμιο Queens και σε ορισμένες άλλες εγκαταστάσεις για να έχουν προσβληθούν με την κρυσταλλική μορφή της ασθένειας.

Τα κουνούπια στη συνέχεια να ελευθερώνονταν σε συγκεκριμένες κοινότητες, στο μέσο της νύχτας , έτσι ώστε οι ερευνητές να μπορέσαν να καθορίσουν πόσοι άνθρωποι θα αρρωστήσουν με σύνδρομο χρόνιας κόπωσης ή ινομυαλγία , που  ήταν οι πρώτες

ασθένειες που έκαναν την εμφάνιση τους.

Μία από τις κοινότητες που  είχαν  δοκιμαστεί  ήταν η κοιλάδα στο St Lawrence Seaway , το 1984.

Είχαν εξαπολύσει εκεί εκατοντάδες εκατομμύρια από μολυσμένα κουνούπια, σε όλη τη διαδρομή από το  Kingston έως την Κορνουάλη..

Πάνω από 700 άτομα μέσα στις επόμενες τέσσερεις με πέντε εβδομάδες ανέπτυξαν  μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα ή σύνδρομο χρόνιας κόπωσης .

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

φύτρο

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχονται ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply