Οἱ «ἅγιοι» βιαστές.

Μικρὰ παδιὰ κακοποιοῦνται ἀπὸ ἱερεῖς ὅλων τῶν θρησκειῶν, ποὺ στὴ δουλειὰ τους εἶναι κήρυκες τοῦ ἤθους … καὶ στὴν προσωπικὴ ζωὴ ἀνώμαλοι ποὺ χρήζουν ἐγκλεισμὸ σὲ ψυχιατρεῖο.
Κατὰ ἕναν περίεργο τρόπο αὐτὲς οἱ κατηγορίες ἐγκληματιῶν-σχιζοφρενῶν .. χαίρουν ἀσυλίας ἀπὸ τὸ σύστημα.
Ἐνῶ μία 24χρονη δασκάλα ποὺ μπορεῖ νὰ ἐρωτευτεῖ τὸν 17χρονο μαθητή της … θὰ γίνει ἀρνητικὸ πρωτοσέλιδο παγκοσμίως. Ἂν ὑπῆρχε ὁμοφυλοφιλικὸς χαρακτήρας … τότε ἡ προβολὴ θὰ ἦταν θετικὴ.
Ὑπόδειγμα θάρρους κι ἀντίστασης στὴν «συντηρητική» κι «ὀπισθοδρομική» κοινωνία.

Στὸ παρακάτω ἄρθρο ἀποκαλύπτουν ὅτι στὰ τελετουργικὰ λουτρὰ κάθαρσης ἀπὸ τὰ ἁμαρτήματα … κακοποιοῦνται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ μικρὰ παιδιά.

«Σίγμα»

Εβραίος ραββίνος αποκαλύπτει σκάνδαλο παιδεραστίας στις κοινότητες των Ιουδαίων- Φρικιαστικές οι περιγραφές του

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχωρά ένας Εβραίος ραββίνος από την Νέα Υόρκη ο Νούχεμ Ροζενμπέργκ, ο οποίος μιλώντας στο Vice ξεσκεπάζει πολλά σκάνδαλα παιδεραστίας τα οποία έχουν λάβει μέρος στις τάξεις των Εβραίων πιστών του Ιουδαϊσμού κυρίως από συναδέλφους του ραββίνους.

Ο Ρόζενμπεργκ, ο οποίος είναι μέλος των Ιουδαίων του Μπρούκλιν και ραββίνος είναι υπεύθυνος για την διακόσμηση και την επιδιόρθωση των λουτρών γνωστά και ως «mikvah» σύμφωνα με τον Μωσαϊκό Νόμο, στα οποία η Ιουδαίοι λούζονται προκειμένου να ξεπλυθούν από διάφορα «αμαρτήματα». Τότε ήταν που ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τα κρούσματα παιδεραστίας τα οποία περιγράφει στο Vice.

Σε μια επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ το 2005, ο ραββίνος Ρόζενμπεργκ μπήκε σε ένα λουτρό σε μια από τις πιο ιερές γειτονιές τις πόλεις, την Mea She’arim και αφηγείται τις σκηνές που αντίκρυσε: «Ανοιξα μια πόρτα και μπήκα σε ένα λουτρό. Υδρατμοί παντού, με το ζόρι μπορώ να δω. Τα μάτια μου προσαρμόζονται και βλέπω έναν ηλικιωμένο άνδρα στην ηλικία μου, με μακριά άσπρη γενειάδα ο οποίος έμοιαζε ευσεβής να κάθεται στους υδρατμούς. Στα πόδια του χωρίς να τον κοιτά κάθεται ένα αγόρι, ηλικίας περίπου 7 ετών. Και ο ηλικιωμένος άνδρας κάνει σεξ με το αγόρι. Αυτό το αγόρι το μεταχειριζόταν αυτός ο άνδρας σαν ζώο, σαν γουρούνι και δεν έλεγε τίποτα. Αλλά στο πρόσωπο του υπήρχε τρόμος. Ο ηλικιωμένος με κοίταξε χωρίς φόβος σαν να ήταν συνήθης πρακτική. Δεν σταμάτησε. Ημουν τόσο θυμωμένος και τον έφερα αντιμέτωπο με εμένα. Απομάκρυνε το αγόρι από πάνω του και εγώ το πήρα δίπλα μου. ”Είναι έγκλημα μπροστά στον Θεό αυτό που κάνεις. Τι κάνεις στην ψυχή αυτού του αγοριού. Το καταστρέφεις”, του είπα. Εκείνος είχε ένα σφουγγάρι δεμένο σε ένα ξύλο για να καθαρίσει την πλάτη του και με χτύπησε στο πρόσωπο με αυτό. ”Πως τολμάς να με διακόπτεις!”, είπε. Είχα ακούσει εδώ και καιρό τέτοια γεγονότα, αλλά τώρα τα είχα δει», περιγράφει ο ραββίνος Ρόζενμπεργκ στο Vice.

Ωστόσο, ο ραββίνος Ρόζενμπεργκ αναφέρει πως αυτές οι καταγγελίες σπάνια φτάνουν στη δικαιοσύνη, καθώς όσοι ασελγούν πάνω σε μικρά παιδιά, συνήθως ενεργοποιούν τις γνωριμίες τους και γλυτώνουν την καταδίκη, ενώ όσοι καταγγέλλουν τα περιστατικά συνήθως απομονώνονται από τις τοπικές κοινωνίες των Εβραίων- όπως ο ραββίνος Ρόζενμπεργκ. Ο ίδιος αναφέρει πως τα μισά ανήλικα αγόρια της κοινότητας των Ιουδαίων του Μπρούκλιν έχουν πέσει θύματα βιασμού από ενήλικες. «Ερχονται ανήλικα αγόρια με τους γονείς τους και αίμα τρέχει από τον πρωκτό. Αυτά τα αγόρια θα είναι ζόμπι για πάντα. Τι θα κάνουμε;», λέει στο αμερικανικό περιοδικό.

Οσον αφορά ωστόσο την υπόθεση με τον ηλικιωμένο άνδρα, ο ραββίνος Ρόζενμπεργκ αναφέρει ότι το κατήγγειλε στην ιουδαϊκή κοινότητα και η υπερσυντηρητική «ομάδα σεμνότητας» του Ισραήλ, όχι μόνο δεν τον άκουσε, αλλά αντίθετα τον κατηγόρησε πως περπατούσε μαζί με μια νυμφευμένη γυναίκα. Το παράδοξο; Μέσα στους κατήγορους του είναι και ο άνδρας τον οποίο καταγγέλλει ως βιαστή του ανήλικου αγοριού.

Συνεχίζοντας το Vice αναφέρει: «Η κρίση με την κακοποίηση ανηλίκων στους φανατικούς Ορθόδοξους Ιουδαίους, όπως και αυτή στην Καθολική Εκκλησία, έχει παράξει με την σειρά της αρκετά σοκαριστικά πρωτοσέλιδα τα τελευταία χρόνια. Στην Νέα Υόρκη και στις κυρίαρχες κοινότητες στο Λονδίνο και το Ισραήλ, κατηγορίες για κακοποίηση και βιασμούς ανηλίκων είναι πάμπολλες. Οι φερόμενοι ως βιαστές είναι δάσκαλοι, ραββίνοι, πατέρες και θείοι. Τα θύματα είναι συνήθως ανήλικα αγόρια».

Τέλος, την πιο φρικιαστική λεπτομέρεια αναφέρει εκ νέου ο ραββίνος Ρόζενμπεργκ, ο οποίος υποστηρίζει πως σε αρκετές περιπτώσεις όπου οι πατέρες των ανηλίκων συλλαμβάνονται από τις μητέρες να ασελγούν στα ίδια τους τα παιδιά, χρησιμοποιούν τις γνωριμίες τους με την ανδροκρατούμενη θρησκευτική κοινότητα των Ιουδαίων προκειμένου να κερδίσουν την επιμέλεια των ανηλίκων, με φρικιαστικές συνέπειες γι’ αυτά. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας μητέρας από το Μπρούκλιν, η οποία σύμφωνα με τον Ρόζενμπεργκ έχασε την επιμέλεια και των έξι παιδιών της, συμπεριλαμβανομένου ενός βρέφους, από τον σύζυγο της ο οποίος ασελγούσε σε αυτά.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply