Ἐμβόλιο κατὰ τοῦ καρκίνου τοῦ τραχήλου τῆς μήτρας, προκαλεῖ στείρωση κι ὄχι μόνον!!!

Το Ανθρώπινο εμβόλιο έναντια σε 4 συγκεκριμένους,  (απο τους 100 που υπάρχουν),  ιούς των θηλωμάτων,   κονδυλωμάτων, των HPV, προκαλεί εκτός από καρκίνο της μήτρας,

Τὸ ἐμβόλιο κατὰ τοῦ καρκίνου τῆς μήτρας ὕποπτο γιὰ καρκίνο τῆς μήτρας!!!

και πρώιμη ωοθηκική ανεπάρκεια : μια άλλη πτυχή του αυτοάνοσου φλεγμονώδους συνδρόμου που προκαλείται από τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα των εμβολίων.

Μία πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει για μια φορά ακόμα, ότι τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα, προκαλούν αυτοάνοσες φλεγμονώδεις αντιδράσεις, με απλά λόγια είναι υπεύθυνα για διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα.

Η έρευνα έγινε από τους

Colafrancesco S , C Perricone , Tomljenovic L , Shoenfeld Υ.

Στο Zabludowicz Κέντρο Αυτοάνοσων Νοσήματων Sheba Medical Center , Τελ – Hashomer , στο Ισραήλ  και

στην Μονάδα Ρευματολογίας ,

στο Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας και Ιατρικών Ειδικοτήτων , στο Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης , Ιταλία

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23902317

Τα μεταεμβολιακά, δηλαδή μετά τον εμβολιασμό, αυτοάνοσες καταστάσεις  είναι μια σημαντική πτυχή του αυτοάνοσου φλεγμονώδους συνδρόμου που επάγεται από τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα ( ΑSIA ) και διαφορετικά εμβόλια, περιλαμβανομένου και του HPV , έχουν ταυτοποιηθεί ως πιθανές αιτίες .

Συλλέχθηκε και ερευνήθηκε  το ιατρικό ιστορικό  τριών νεαρών γυναικών που παρουσίασαν  δευτεροπαθή αμηνόρροια μετά από τον εμβολιασμό για HPV  η οποία δεν επανήλθε ακόμη και μετά από εξειδικευμένη ορμονοθεραπεία.

Ἐσεῖς τά στειρώσατε τά κορίτσια σας;

Και οι τρεις ασθενείς ανέπτυξαν δευτεροπαθή αμηνόρροια μετά από HPV εμβολιασμό , η οποία δεν επανήλθε ακόμα και  μετά από θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης .

Ορολογικές εξετάσεις έδειξαν χαμηλά επίπεδα οιστραδιόλης και αυξημένη FSH ωοθυλακοτροπίνη και LH ωχρινοτρόπο   και σε δύο περιπτώσεις ανιχνεύθηκαν , ειδικά αυτοαντισώματα ( αντι-ωοθηκικά και αντι θυρεοειδικά ) , γεγονός που υποδηλώνει ότι το εμβόλιο HPV προκάλεσε μια αυτοάνοση απόκριση .

Σημειωτέον ότι οι παραπάνω ορμόνες παράγονται από την υπόφυση, που σημαίνει ότι το εμβόλιο επηρεάζει και την λειτουργία της υπόφυσης.

Οι ορμόνες που «ελέγχουν» τις γυναίκες

Και οι τρεις ασθενείς παρουσίασαν μια σειρά κοινών μη ειδικών συμπτώματων μετά τον εμβολιασμό , συμπεριλαμβανομένων ναυτίας, κεφαλαλγίας , διαταραχές ύπνου , αρθραλγίας και ένα φάσμα γνωστικών και ψυχιατρικών διαταραχών .

Σύμφωνα με αυτά τα κλινικά χαρακτηριστικά , η διάγνωση της πρώιμης ωοθηκικής ανεπάρκειας ( ΠΩΑ )  προσδιορίστηκε και τα  ίδια τα συμπτωμάτα, πληρούν επίσης τα απαιτούμενα κριτήρια για το σύνδρομο των ανοσοενισχυτικών (ASIA) .

Ποιο ήταν το συμπἐρασμα της έρευνας ;

Ότι λόγω  του δυναμικού του εμβολίου HPV  να προκαλέσει αυτοάνοσες πάθησεις (παράγει αυτοαντισώματα  αντι-ωοθηκικά και αντι θυρεοειδικά) και λόγω του  αυξανόμενου αριθμού παρόμοιων αυτοάνοσων περιστατικών και  λόγω της αβεβαιότητας των μακροπρόθεσμων κλινικά οφελών του εμβολιασμού HPV  είναι ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας που χρήζει περαιτέρω αυστηρή έρευνα .

There is no evidence that Gardasil or Cervarix can prevent cancer better than a decent screening program. There is strong evidence that they can produce severe and life-threatening harm. This report by 4 scientists documents how science has been corrupted & misused to promote these life-devastating vaccines.

Ἡ φαρμακευτικὴ ἀπάτη τῶν ἐμβολίων.

Μια άλλη αυτοάνοση διαταραχή μπορεί να ωφείλεται στο εμβόλιο HPV .

Η ιδιοπαθής θρομβοκυτταροπενία πορφύρα (ITP), μια διαταραχή του αίματος που προκαλεί ανώμαλη αιμορραγία.

 Από τότε που το Gardasil είχε εγκριθεί για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες , υπήρξαν

682 αναφορές   για ITP μετά τη χορήγηση του εμβολίου, 126 από αυτές τις εκθέσεις εμφανίστηκαν μετά τα εμβόλια HPV . Αν όλα τα εμβόλια παρέχουν τον ίδιο κίνδυνο , θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο 18 αναφορές ιδιοπαθής θρομβοπενικής πορφύρας μετά από τη χρήση του εμβολίου HPV .

Γιατί οι αναφορές της ITP , μετά Gardasil και το Cervarix επταπλασιάστηκαν ;

Is Rare Blood Disorder Caused by HPV Vaccines?Σε αυτὀ έρχεται να προστεθεί, ότι το εμβόλιο HPV , μαζύ με το εμβόλιο του τετάνου και της γρίππης συνδέονται πλέον με την πρόκληση μιας θανατηφόρας αυτοάνοσης ασθένειας που είναι γνωστή σαν  σύνδρομο Hughes και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο ( APS ) (γεμίσαμε από σύνδρομα).

Η χούντα των εμβολίων δεν είναι μόνο αδιάφορη για τις  ασθένειες που προκαλούνται από τα εμβόλια , αλλά ετοιμάζει μαζικούς εξοπλισμούς εμβολίων ενάντια στην ανθρώπινη φυλή. Είναι γνωστό ότι το εμβόλιο του τετάνου προκαλεί μια νέα ασθένεια ,το  αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο .

Τα νέα ανοσοενισχυτικά  έκδοχα αποτελούνται από φωσφολιπίδια , μια πιθανή καταστροφή.

Το εμβόλιο του τετάνου προκαλεί μια νέα ασθένεια γνωστή και ως σύνδρομο Hughes και αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο ( APS ) .

Είναι μια αυτοάνοση πάθηση που επιτείθεται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος , αν και είναι περισσότερο γνωστή για τα εμφράγματα και τον θανάτο των εμβρύων .

Είναι πιθανό ότι το APS , θα γίνεται όλο και πιο συχνό  με τη νέα γενιά τώρα των εμβολίων  που παράγονται .

Οι πάσχοντες από ( APS ) είναι κυρίως γυναίκες  και όπως είναι χαρακτηριστικό των νέων ασθενειών , η έρευνα επικεντρώθηκε στην εξεύρεση γενετικής αιτίας , παρά το γεγονός ότι η σύνδεση με τα εμβόλια είναι γνωστή και επιστημονικά με έρευνες τεκμηριωμένη.

Όπως υποδηλώνει το όνομα , το APS είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα φωσφολιπίδια , φυσικές και αναγκαίες ουσίες που απαιτούνται από κάθε μέρος του σώματος , θεωρούνται ως ένας μολυσματικός παράγοντας από το ανοσοποιητικό σύστημα . Έτσι , αυτή η ουσία που υπάρχει σε κάθε κύτταρο υπόκειται σε επιθέσεις . Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν :

Τύφλωση
Καρδιαγγειακές :
Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση ( θρόμβοι στις φλέβες )
Φλεβίτιδα
Θρομβοκυτταροπενία ( ανεπάρκεια των αιμοπεταλίων του αίματος, προκαλώντας αιμορραγία και μώλωπες )
Αθηροσκλήρωση
Πνευμονική εμβολή (θρόμβοι στους πνεύμονες)
Aνωμαλίες καρδιακής βαλβίδας
Εγκεφαλικό
Πονοκέφαλοι και ημικρανίες
Αποβολές
Νευρολογικές διαταραχές :
Επιληψία
Χορεία ( Ξαφνικές ανεξέλεγκτες κινήσεις εκνευρισμού )
Εγκάρσια μυελίτιδα (φλεγμονή του νωτιαίου μυελού )
Πολλαπλή σκλήρυνση
Γνωστική δυσλειτουργία
Διαταραχές του δέρματος , συμπεριλαμβανομένων ποικιλία αποχρώσεων , έλκη και νέκρωση
Το APS μπορεί επίσης να διαγνωστεί  και σαν   ερυθηματώδης λύκος , η οποία είναι άλλη μια κατάσταση που προκαλείται από το εμβόλιο .

APS και εμβόλια

Μια μελέτη ονομάζει το σύνδρομο Hughes  «κλασικό αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο » [ 1 ] .

Η μελέτη αναφέρεται σε ομοιότητες μεταξύ των πρωτεϊνών του πλάσματος βήτα- 2 – γλυκοπρωτεΐνης Ι – ( β2GPI ) , η οποία δέχεται επίθεση στο APS , και στο εμβόλιο του τετάνου. Δηλαδή, το αντιγόνο του τετάνου (το αντιγόνο που σχηματίζεται μετά τον εμβολιασμό) έχει τμήματα που είναι σχεδόν ταυτόσημα με την β2GPI , η  οποία βρίσκεται σχεδόν παντού στο σώμα.

Ένα άλλο έγγραφο μιας μελέτης εξηγεί πώς μπορεί να επαχθεί APS σε εργαστηριακά ζώα με τον εμβολιασμό του τετάνου [ 2 ] .

Ενας μεγάλος αριθμός άλλων μελετών διερευνούν και τεκμηριώνουν  τη σχέση μεταξύ εμβολίων και αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου [ 3,4,5,6,7,8 ] .

Οι μελέτες αυτές δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία ότι το APS προκαλείται από τα εμβόλια.

Αυτό δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη , δεδομένου ότι εντοπίστηκε για πρώτη φορά ως μια ασθένεια κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 .

Αν η ασθένεια αυτή υπήρχε πριν από εμβόλια , ήταν τόσο σπάνια που ήταν άγνωστη .

Τώρα , μπορεί να πάρει τη θέση της ανάμεσα σε μια αυξανόμενη λίστα ασθενειών που προκαλούνται από τα εμβόλια , όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα , φλεγμονώδης μυοπάθεια (macrophagic myofasciitis ), σκλήρυνση κατά πλάκας , ο αυτισμός , και σιλίκωση (ασθένεια των πνευμόνων που οδηγεί σε χρόνια πνευμονική ανεπάρκεια)  .

Ο κατάλογος συνεχίζει να αυξάνεται και πολλοί πιστεύουν ότι όλες αυτές οι ασθένειες θα  πρέπει να περιληφθούν με ένα ενιαίο όνομα , αυτοάνοσο φλεγμονώδες σύνδρομο που  προκαλείται από τα ανοσοενισχυτικά έκδοχα των εμβολίων, ή ASIA όπως λέγεται κοινά.

Επιμέλεια

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Msc

βιβλιογραφία

Tetanus Vaccine Causes New Disease: New Vaccines Worse?

 

  1. When APS (Hughes syndrome) met the autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants (ASIA)”Lupus, M Blank, E Israeli, Y Shoenfeld, doi: 10.1177/0961203312438115.
  2. Vaccine model of antiphospholipid syndrome induced by tetanus vaccineLupus, L Dimitrijević, I Živković, M  Stojanović, V Petrušić, S Živančević-Simonović, doi: 10.1177/0961203311429816.
  3. β2 glycoprotein 1 (β2GPI), the major target in anti phospholipid syndrome (APS), is a special human complement regulatorBlood, Katharina Gropp, Nadia Weber, Michael Reuter, Sven Micklisch, Isabell Kopka, Teresia Hallström and Christine Skerka, doi:10.1182/blood-2011-02-339564.
  4. Anti-β2 glycoprotein I (β2GPI) autoantibodies recognize an epitope on the first domain of β2GPIPNAS, G. Michael Iverson, Edward J. Victoria, and David M. Marquis.
  5. Anti-phospholipid antibodies following vaccination with recombinant hepatitis B vaccineClinical and Experimental Immunology, J Martinuč Porobič, T Avčin, B Božič, M Kuhar, S Čučnik, M Zupančič, K Prosenc, T Kveder, and B Rozman, doi:  10.1111/j.1365-2249.2005.02923.x
  6. Immunomodulatory and physical effects of phospholipid composition in vaccine adjuvant emulsions.
  7. ‘ASIA’ – autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants.
  8. Infections and vaccines in the etiology of antiphospholipid syndrome.
  9. The Antiphospholipid Story, from the APS Foundation of America website
  10. Hughes Syndrome Foundation
  11. Antiphospholipid syndrome
  12. Learning About Antiphospholipid Syndrome (APS)
  13. The antiphospholipid syndrome (Hughes’ syndrome)

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply