Ὑπογράφουμε γιὰ τὴν συμμετοχὴ τῆς Συρίας στὴν διάσκεψη ποὺ ἀφορᾶ στὴν Συρία.

Ὑπογράφουμε γιὰ τὴν συμμετοχὴ τῆς Συρίας στὴν διάσκεψη ποὺ ἀφορα στὴν Συρία.Καὶ νὰ διωχθοῦν γιὰ ἐγκλήματα πολέμου οἱ ὑπαίτιοι τῆς μισθοφορικῆς εἰσβολῆς, ποὺ ξέρει ὅλος ὁ πλανήτης ποίοι ἀκριβῶς εἶναι ἐκτὸς ἀπὸ τὸν ΟΗΕ. Στὸν ΟΗΕ δὲν ξέρουν, δὲν εἶδαν, δὲν ἄκουσαν…

Πέρσεια Ἑκάτη

Συλλογή ὑπογραφῶν:

http://www.avaaz.org/en/syria_ray_of_hope_greek/?bEZowgb&v=34563

 

Έκκληση για βοήθεια απ’τη Συρία


«Προς όλα τα μέλη της συνδιάσκεψης «Γενεύη 2»:
Σας ζητάμε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για να ακούσετε τις φωνές και τις ανάγκες του λαού της Συρίας και να εφαρμόσετε τοπικές και εθνικές εκεχειρίες για να σταματήσουν αμέσως οι δολοφονίες αθώων και αμάχων πολιτών.»

Κατάγομαι από τη Homs, μια πόλη της Συρίας σε κατάσταση πολιορκίας όπου παιδάκια και μωρά έχουν υποστεί βασανιστήρια και βομβαρδισμούς. Όταν ζεις μέσα σ’αυτή την κόλαση είναι πραγματικά δύσκολο να συνεχίζεις να τρέφεις οποιαδήποτε ελπίδα. Τώρα όμως διακρίνω μια ευκαιρία και γι’αυτό σας καλώ επειγόντως να βοηθήσετε.

Μέσα στις επόμενες 24 ώρες, οι μεγάλες δυνάμεις που εμπλέκονται σ΄αυτό τον πόλεμο θα συναντηθούν για πρώτη φορά. Ισχυρίζονται ότι θέλουν να ακούσουν τα αιτήματα του λαού της Συρίας και προσπαθούν να αποδείξουν ότι έχουν την πρόθεση να βρουν μια λύση. Δες λοιπόν πως με τη βοήθειά σου θα εξασφαλίσουμε μια ‘θέση’ στο τραπέζι των διαβουλεύσεων: θα αναθέσουμε μια δημοσκόπηση για να ακουστούν οι φωνές του λαού της Συρίας, κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων θα μεταδώσουμε ζωντανά μηνύματα από πολίτες της Συρίας τα οποία θα απευθύνουν ξεκάθαρα αιτήματα στους διαπραγματευτές και ένα εκατ. από εμάς θα τους ζητήσουμε κατάπαυση του πυρός.

Χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια αιματοχυσίας για να αποφασιστεί αυτή η συνδιάσκεψη. Τώρα μας μένουν μόνο λίγες ώρες για να κάνουμε τις φωνές μας να ακουστούν. Αν συσπειρωθούμε τώρα και απαιτήσουμε ανακωχή και στη συνέχεια εμφανιστούμε στις οθόνες κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, μπορούμε να βοηθήσουμε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη. Όσο περισσότεροι από εμάς συμμετέχουμε στο κάλεσμα, τόσο μεγαλύτερη προσοχή θα αποσπάσουμε και τόσο μεγαλύτερη πίεση θα ασκήσουμε στους διαπραγματευτές για να δώσουν μια λύση. Κάνε κλικ για κατάπαυση του πυρός στη Συρία τώρα.

<

p>

(Visited 17 times, 1 visits today)
Leave a Reply