Ἔχουμε δολοφόνο! Ἔχουμε καταδίκη… ἀλλὰ τὰ Μ.Μ.Ε. σφυρίζουν ἀδιάφορα!

Πέντε (5) φορές ισόβια, σε επαγγελματία δολοφόνο, που το έπαιζε κι αντιεξουσιαστής, ύποπτος και για την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια του «τρωκτικού» και το LIFO-Soros δεν τολμάει ούτε να προφέρει το όνομά του.

Δεν βολεύει να διαδίδονται τα ονόματα και οι φάτσες των δολοφόνων-πρακτόρων που δήθεν σκοτώνουν για ιδεολογικούς λόγους.
Κάθε φόνος ενέχει τεράστιο ρίσκο που παίρνει κανείς ΜΟΝΟ για πάρα πολλά λεφτά. και όχι φυσικά στο όνομα οποιασδήποτε ιδεολογίας.
Μέσω των προκηρύξεων, τα συμβόλαια θανάτου που γίνονταν κατά παραγγελία ξένων υπηρεσιών και ξένων συμφερόντων…
…το σύστημα κατάφερνε να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη .
Για να μην διανοηθεί ο κοσμάκης να σκεφτεί ότι πίσω από ανεξήγητες δολοφονίες υπήρχαν τεράστια οικονομικά συμφέροντα.
Για να μην συνδυάσει τους φόνους με την παραλαβή του C4I, με την αλλαγή ιδιοκτησίας μεγάλων επιχειρήσεων, με πολιτικές αποφάσεις για ανάθεση μεγάλων έργων κλπ.

Ασχέτως αν τον ονομάζουν και τον δείχνουν τα διάφορα ΜΜΕ … το LIFO Θέλει να προστατεύσει την “τιμή” του δολοφόνου… μιας και εκτελώντας 5 ανθρώπους σε 5 δευτερόλεπτα …για ΛΕΦΤΑ… δεν σημαίνει ότι είναι και …φασίστας … οπότε δεν του αξίζει η διαπόμπευση…

Σίγμα

Στον αμερικανικό στρατό ανήκει όπλο με πιθανή σχέση με Σέχτα

Σε μιά πολύ σημαντική αποκάλυψη οδήγησε η έρευνα στην Κύπρο για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, το καλοκαίρι του 2012. Το όπλο τύπου Glock, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση των 5 σωματοφυλάκων Κύπριου επιχειρηματία, ανήκει στον Στρατό των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις Κυπριακές Αρχές, το φονικό στην Αγία Νάπα έγινε από τον ελλαδίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ο οποίος έχει καταγραφεί από τις κάμερες να εκτελεί μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, πέντε ανθρώπους, ρίχνοντας 14 σφαίρες οι οποίες βρήκαν όλες το στόχο τους (κεφάλι, καρδιά, πνεύμονες). Το σημαντικότερο όμως είναι πως σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα στον ανακριτή της Κύπρου, ο Μαμαλικόπουλος σχετίζεται με τη Σέχτα Επαναστατών και ήταν επίσης ο εκτελεστής του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια (στο HOT DOC που κυκλοφορεί, τεύχος 34, υπάρχουν όλα τα αποκαλυπτικά στοιχεία).

Παρότι υπήρχαν από την αρχή ενδείξεις για σχέση των εκετελέσεων στην Αγία Νάπα με τη Σέχτα, οι Ελληνικές Αρχές, δεν έδειξαν ούτε περίεργες να διευκρινίσουν τι συμβάινει, ούτε πρόθυμες να συνεργαστούν με τις Κυπριακές. Είναι χαρακτηριστικό πως ως σήμερα, ένα χρόνο μετά την πενταπλή δολοφονία, η ελληνική εισαγγελία και αστυνομία, δεν έχουν συνδράμει στα αιτήματα της Κυπριακής Αστυνομίας. Ούτε στο πιο απλό που αφορά τη γνωστοποίηση των τηλεφώνων με τα οποία μίλησε ο φερόμενος ως εκτελεστής στην Ελλάδα.

Ούτε το νέο εγκληματολογικό στοιχείο, της αποκάλυψης της ταυτότητας του όπλου το εκτελεστή, συγκινεί τις Ελληνικές Αρχές, οι οποίες τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Γκιόλια, δεν έχουν καν επίσημη δικογραφία για τη δολοφονία του. Το όπλο της εκτέλεσης των 5 στην Αγία Νάπα της Κύπρου, είχε αγοραστεί από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις μαζί με μεγάλο ακόμη αριθμό όπλων ίδιου τύπου (Glock). Στη συνέχεια το όπλο ταξιδεύει με τον Αμερικανικό Στρατό στο Ιράκ και στη συνέχεια εντοπίζεται ως όπλο δολοφονίας των 5 και πιθανόν σχετιζόμενο με την Σέχτα.

Αν ο φερόμενος ως εκτελεστής των 5 σωματοφυλάκων είναι, όπως καταθέτει ο μάρτυρας, και ο εκτελεστρής του Σωκράτη Γκιόλια, τότε η υπόθεση «Σέχτα» δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα για την ύπαρξη της «οργάνωσης», τη δράση της αλλά και την ικανότητα να προμηθεύεται ακόμη και όπλα του αμερικανικού στρατού. Απάντηση μπορεί να δώσει σε όλα αυτά μόνο έρευνα από τις ελληνικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν να μην είναι πρόθυμες, ακόμη και μπροστά σε οφθαλμοφανή στοιχεία.
Όπως έχει αποκαλύψει το HOT DOC, ο αδελφός του δολοφονημένου από τη Σέχτα, Σωκράτη Γκιόλια, έχει καταθέσει πως ο αδελφός του πριν εκτελεστεί είχε εκφράσει την άποψη πως «θα τον σκοτώσει ο γνωστός δημοσιογράφος … και θα το εμφανίσει ως εκτέλεση από τη Σέχτα». Επίσης, η οικογένεια εμπλέκει άμεσα στην υπόθεση αξιωματικό της Αστυνομίας. Σημαντικό είναι το στοιχείο, πως η προκήρυξη της Σέχτας είναι αναπαραγωγή άρθρου του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που απέδιδε ευθύνες και διασυνδέσεις στον Σωκράτη Γκιόλια με συμφέροντα. Κανένα από τα στοιχεία αυτά αλλά και όσα προέρχονται από την Κύπρο, δεν έχουν εξεταστεί από την Εισαγγελία στα πλαίσια ουσιαστικής έρευνας. Ο φάκελος Γκιόλια παραμένει στην Αντιτρομοκρατική «ανοιχτός». Έτσι, συντελούνται δύο πράγματα. Πρώτον, δίνεται η εντύπωση μιας έρευνας που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και δεύτερον, δεν έχει κανένας πρόσβαση στα στοιχεία αυτά.

κουτί Πανδώρας

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἀπαντῆστε

Ἡ ἠλεκτρονική σας διεύθυνση δὲν θὰ δημοσιευθεῖ. Τὰ ὑποχρεωτικὰ πεδία σημειώνονται μὲ *