Ἐπαναφέρουν τὸ ἐπαίσχυντον… «σχέδιον Ἀνάν». Ποῦ εἶναι τά συλλαλητήρια;;;

Ἐπαναφέρουν τὸ ἐπαίσχυντον... «σχέδιον Ἀνάν». Ποῦ εἶναι τά  συλλαλητήρια;;;ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΓΝΩΡΙΖΟΝ ΚΑΛΩΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΟ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ!
ΕΓΝΩΡΙΖΟΝ ΤΑΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ! ΕΓΝΩΡΙΖΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗΝ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΔΟΣ ΘΕΑΣ ΜΑΣ!
ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΘΑ ΕΙΣΕΤΙ (ΑΚΟΜΗ) ΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ-ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑΣ
ΚΑΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΨΥΧΟΣ ΩΝ, ΕΠΕΤΑΞΕΝ ΕΙΣ ΤΑ «ΜΟΥΤΡΑ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΤΟΥΡΚΩΝ» ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΥΝΑΝ-ΑΝΑΝ»!
…ΚΑΙ ΗΡΝΗΘΗ ΝΑ ΠΕΡΙΑΓΑΓΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΜΑΣ ΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΥΠΟ …ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΝ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ, ΙΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΩ 212 μ.Ά.Τ. ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΦΙΑΣ ΘΕΑΣ ΜΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ!
ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΝ ΑΥΤΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ!
ΤΟΥΤΩΝ ΕΝΕΚΑ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΡΕΣΧΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΔΗΝ ΤΗΝ «ΕΝ ΛΕΥΚῼ» ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ;;;

ΕΝ ΠΑΣΗΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΡΩΤΩΜΕΝ:
ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΟΧΙ ΠΡΟΣ…«ΣΥΖΗΤΗΣΙΝ», ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΡΟΥΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΑΥΤΟΥ «ΣΧΕΔΙΟΥ», ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΕΜΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ, ΕΛΛΑΔΙΚΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ;;;
ΑΝ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗ ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ!
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΩΜΕΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑΝ ΤΟΥ 1950 ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΙΠΟΤΕ ΠΡΟΔΩΣΑΣΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ-ΣΛΑΥΟΔΟΥΛΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ!
ΤΩΡΑ;
ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΧΟΜΕΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ…ΑΚΡΟΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΉΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΟΤΕ ΔΕΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΑΓΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΗΜΕΙΣ ΠΡΟΕΚΑΛΕΣΑΜΕΝ (ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ,ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΟΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ);
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΘΩΜΕΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΙΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ

ΕΝΤΡΟΠΗΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ, ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΚΟΓΚΛΑΒΙΟΥ» ΤΩΝ ΕΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝΙ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΩΝ;;;


Βασίλειος Γούσιος Πελασγός

Ἐν Θερμαίδι τῇ 7ῃ Ἐλευσινίου 2014 μ.Ά.Τ.

φωτογραφία

(Visited 25 times, 1 visits today)
Leave a Reply