Στὴν Ῥωσσία φροντίζουν νὰ μεγαλώνουν σωστὰ τὰ παιδιά τους!

Στὴν Ῥωσσία φροντίζουν νὰ μεγαλώνουν σωστὰ τὰ παιδιά τους!1Στη Ρωσσία ετοιμάζουν νόμο που θα απαγορεύει τη συμμετοχή μωρών και μικρών παιδιών σε καλλιστεία ομορφιάς, προκειμένου να προστατευθεί η προσωπικότητα και η ψυχολογία τους.
Επιπλέον μας θυμίζουν ότι η παρουσία μικρών παιδιών στους γνωστούς κύκλους της μόδας συνδέεται και με πολλά περιστατικά παιδοφιλίας, κάτι για το οποίο κανένας ποτέ δεν μίλησε στη χώρα μας. 

Στὴν Ῥωσσία φροντίζουν νὰ μεγαλώνουν σωστὰ τὰ παιδιά τους!3rt

Σημειώστε ότι στη Ρωσσία ο Πούτιν ζήτησε από τους Ρώσσους να κάνουν 3 παιδιά τουλάχιστον, ενώ στην Ελλάδα των σιωνιστών τοκογλύφων, τα παιδιά θεωρούνται ΤΕΚΜΗΡΙΟ και φορολογούνται.

Παρέδωσαν τα παιδιά τους στην εφορία ως… τεκμήριο!

Στὴν Ῥωσσία ἀπεφάσισαν νὰ προστατεύσουν τὰ παιδιὰ ἀπὸ τοὺς παιδοφίλους.2

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι τρίτεκνοι του Νομού Κορινθίας, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα για την υψηλή φορολογία και της σημαντικής μείωσης του αφορολόγητου ορίου. Πήγαν στην εφορία και είπαν ότι θα αφήσουν τα παιδιά τους στο γκισέ, όπως γίνεται και με τις πινακίδες των αυτοκινήτων που δεν μπορούν να συντηρήσουν οι ιδιοκτήτες τους…

Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι τρίτεκνοι του Νομού Κορινθίας, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα για την υψηλή φορολογία και της σημαντικής μείωσης του αφορολόγητου ορίου.

Συγκεκριμένα, όπως είπε στον ΣΚΑΪ 100,3 η πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Κατερίνα Μερκούρη, πήγαν στον έφορο – ο οποίος επίσης είναι τρίτεκνος – και είπαν ότι θα αφήσουν τα παιδιά τους στο γκισέ, όπως γίνεται και με τις πινακίδες των αυτοκινήτων που δεν μπορούν να συντηρήσουν οι ιδιοκτήτες τους.

Όπως είπε η κα. Μερκούρη, τα παιδιά αποτελούν πλέον τεκμήριο διαβίωσης, εξ αιτίας της υψηλής φορολογίας.

Τονίζεται ότι η κίνηση αυτή, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, ήταν συμβολική και οι γονείς δεν άφησαν τα παιδιά τους στην εφορία…

σκάι

Έτσι όχι μόνο είναι αδύνατο ένα νέο ζευγάρι να μείνει σε δικό του σπίτι, αλλά κι αν το καταφέρει δεν θα τολμήσει να κάνει παιδιά.
Στην Ρωσσία αποφάσισαν να επιτρέψουν στα παιδιά να μεγαλώσουν ως παιδιά κι όχι ως εμπόρευμα κι αντικείμενο διακόσμησης για την προώθηση προϊόντων και νέων ηθών.Στὴν Ῥωσσία φροντίζουν νὰ μεγαλώνουν σωστὰ τὰ παιδιά τους!4the telegraph
(Visited 67 times, 1 visits today)
Leave a Reply