Μᾶθε κι ἐσὺ πῶς νὰ παίρνῃς τὴν γῆ ἑνὸς ἄλλου λαοῦ.

Μᾶθε κι ἐσὺ πῶς νὰ παίρνῃς τὴν γῆ ἑνὸς ἄλλου λαοῦ.Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ «ΗΘΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ»
=ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ «ΗΘΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ!
= ΕΝΟΣ ΑΠΕΙΡΩΣ «ΗΘΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΠΟΥ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ή ΜΑΘΕ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!
= ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΔΡΑΜΑ:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ (κυρίως οἱ  Ἑλληνίζοντες «Ἕλληνες», «ἐθνικοί», κλπ τὸ ἀποδιοπομποῦν καὶ τὸ χλευάζουν), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΩΣ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ -ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΗΡΩΪΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΗΣΜΟΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ), ΕΙΝΑΙ, ΛΕΓΩ, Η ΕΛΛΑΣ, Η Νο. 1 ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΑΧΘΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΜΑΧΙΣΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
=ΠΑΡΑΞΕΝΗ «ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ»: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ», ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΙ ΚΚΕδες, ΟΙ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ», ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ «ΕΘΝΙΚΟΙ» (αὐτοὶ κυρίως) ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ «ΕΛΛΑΣ», «ΕΘΝΟΣ», «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ», ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥΣ!
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΓΚΑΡΩΝΤΥ:
=ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ!! ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΗΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΩΝΤΥ (ΟΧΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΞΕΧΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚ ΓΑΛΛΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ!
=ΗΘΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ», «ΦΑΣΙΣΤΑΣ», «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ», ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ ΚΛΠ;
Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!
=Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΣ ΕΞΑΓΑΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Παναγιώτης Μαρίνης

(Visited 90 times, 1 visits today)
Leave a Reply