Ὅλοι μαζὺ ἐνωμένοι καὶ πάντα …σταθερὰ ἐναντίον μας!!!

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ 3, επί Σαμαρά, ήταν πρώην Υπεύθυνος του Γραφείο του Ριζοσπάστη-ΚΚΕ, του Αγγελιοφόρου (Μπακατσέλου-Λαμπράκη-ΔΟΛ), Άνθρωπος του Μπουτάρη – Soros και …βολευτής των ημετέρων…
Όλοι μαζί ενωμένοι …σταθερά εναντίον μας!!!


Το βιογραφικό του «αντισυστημικού επαναστάτη» εδώ


Αρθρο από taxalia:

Αυτό είναι το νέο αφεντικό της “ΕΤ3” και είναι φυσικά ΠΑΣΟΚ και άνθρωπος του Μπουτάρη !

Εντάξει, η ΕΤ3 δεν υπάρχει πια, υπάρχει το Γραφείο Θεσσαλονίκης στο οποίο διορίστηκε νέος Διευθυντής, μετά την παραίτηση του Παντελή Σαββίδη. Ο Νέος Γενικός, ο Θεσσαλονικάρχης της Δημόσιας Τηλεόρασης, είναι ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΣΟΚ και αυτός (ε, δεν θα μπορούσε ο Σαμαράς να μη βάλει άνθρωπο του Μπουτάρη!). Αναλυτικά:

Τους νέους γενικούς διευθυντές της ανακοίνωσε η ΝΕΡΙΤ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ, ο πρόεδρος του ΔΣ επέλεξε τους εξής:

τον κ. Χρήστο Κουπελίδη, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών
Υπηρεσιών (Διαχείρισης)
τον κ. Βασίλειο Θωμόπουλο, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου
τον κ. Αρίστωνα Κοντιζά, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Τεχνολογίας
τον κ. Τραϊανό Χατζηδημητρίου (φωτο), για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη).
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ αποδεχόμενο την εισήγηση, τοποθέτησε τους προαναφερόμενους στις θέσεις των Γενικών Διευθυντών.
Όταν ο Χατζηδημητρίου, οργάνωνε το γραφείο τύπου του Μπουτάρη. Από την Παράλλαξη:

Πάντως δημοσιογράφος δεν είναι πια….

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply