Κακλαμάνης: «Ἠλία ποῦ εἶναι οἱ κασέτες;‏ Ἐγὼ παρατήρησα ὅτι ὁ κ. Σαμαρᾶς στὴν συνέντευξή του στὸν Ant1 ξαφνικὰ ἀλάζει θέση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τον Υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη και συγκεκριμένα για τις απειλές του περί νέων κασετών τύπου Μπαλτάκου μίλησε ο Νικήτας Κακλαμάνης στην εκπομπή “Ανασκόπηση Σήμερα” του Action24 που παρουσιάζει ο Βασίλης Ταλαμάγκας.
“Τότε που έσκασε η ιστορία Μπαλτάκου θυμάστε το σόου του Κασιδιάρη με σωρεία κασετών που απειλούσε; Που είναι αυτές οι κασέτες; Εγώ παρατήρησα ότι ο κ. Σαμαράς στην συνέντευξή του στον Ant1 ξαφνικά αλλάζει θέση και λέει ότι δεν είναι υπέρ του να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, κάποιοι που το λέγαμε καιρό πριν, λέγανε ότι σαμποτάρουμε την παράταξη” υπογράμμισε ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης.
“Ηλία που είναι οι κασέτες”; αναρωτήθηκε με νόημα ο κ. Κακλαμάνης.” Ή υπάρχουν και κακώς δεν τις έχει βγάλει ή δεν υπάρχουν και έχεις πει ψέμα, διαφορετικά ευλόγως μπορεί να οδηγηθεί κανείς σε άλλα συμπεράσματα.”, κατέληξε.
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply