Ῥὲ σωτήρα…

Ρε Σωτήρα, 

 
έχεις την καλοσύνη να μου κανεις μια μικρή εξυπηρέτηση; Θα μου υποχρέωνες. Θα ήθελα να τσεκάρεις κάτι εκεί στο Λόντον που βρίσκεσαι.  
 
Ο Διαμαντόπουλος κατέθεσε στο περιβόητο δικαστήριο ότι κάποια Λονδρέζικη εταιρεία ονομαζόμενη RED PANTHER LIMITED είναι δικαιούχος των τρίλιονς οβ ντόλαρς με πληρεξούσιο τον Μάκη:
 

Το ίδιο είχε καταθέσει και ο Μάκης:

 Εδώ βλέπε το έγγραφο όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λονδρέζικης εταιρείας RED PANTHER LIMITED εξουσιοδοτεί τον Μάκη, όπως ακριβώς κατέθεσε ο Διαμαντόπουλος:

 
 
Το πρόμπλεμ είναι ότι το UK Companies House, δηλαδή το επίσημο μητρώο επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι η εν λόγω εταιρεία διαλύθηκε, κατέβασε τα ρολά, όπως θέλεις πες το, τον Μάιο του 2011, δηλαδή δυο χρόνια πριν γίνει το δικαστήριο:

 Θα μπορούσες να πεταχτείς εκεί που δήλωσε η εταιρεία την έδρα της να κοιτάξεις αν ακόμη υπάρχει, μήπως το UK Companies House κάνει λάθος;  Η διεύθυνση είναι:

 
46 WILSON CLOSE 
BISHOPS STORTFORD 
HERTFORDSHIRE 
 
Από το σπίτι σου μια ωρίτσα θα σου πάρει με τον αυτοκινητόδρομο M11:
 
 
Ζήτα κάποιον James Salmon. Είναι αυτός που εξουσιοδότησε τον Μάκη.  Αυτός είχε ιδρύσει την εταιρεία:

 

 

 

Αλλά πάλι, αυτός ο James Salmon έχει ιδρύσει αρκετές εταιρείες που έχουν διαλυθεί:
 
 
Βρε Σωτήρα, σε παρακαλώ, εξυπηρέτησε με.  Φαντάσου ο Μάκης και ο Διαμαντόπουλος στις ορκωτές καταθέσεις τους στο δικαστήριο να δήλωσαν ότι δικαιούχος των τρίλιονς οβ ντόλαρς που θα σώσουν των πλανήτη είναι μια εταιρεία η οποία είχε διαλυθεί δυο χρόνια νωρίτερα;
 
Φαντάσου.
 
 
ΥΓ. Αυτά είναι τα χάλια αυτού του μπουρδέλου που λέγεται κράτος που όχι μόνο σας αφήνει να κυκλοφορείτε ελεύθεροι αλλά και να καταθέσετε σε δικαστήριο “υπό όρκο” οποιαδήποτε μ@λ@κία σας κατέβει και μετά να σας αφήνει πάλι ελεύθερους.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply