Φαινόμενο Σῶῤῥας

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η Πατρίδα καταρρέει μετά από παρατεταμένη 40χρονη υπονόμευση θεσμών και αξιών, αφού η μεταπολιτευτική πολιτική ηγεσία που προέκυψε ήταν δοτή, δέσμια προδοτικών ενεργειών κατά της πατρίδος και αδιάφορη για το μέλλον αυτού του τόπου.

Η Ελλάδα κυβερνήθηκε από διεφθαρμένους και στιγματισμένους που πλαισιώνονταν από όψιμους αντιστασιακούς, αριβίστες και ιδιοτελείς πολιτικάντηδες, που αποδομούσαν αντί να κτίζουν μια νέα Ελλάδα.

Οι ελάχιστοι σοβαροί υπέρμαχοι ενός αμιγούς Δημοκρατικού Συστήματος έφυγαν από την ζωή τελείως απογοητευμένοι, μη πιστεύοντες στα μάτια τους, ότι η Ελλάδα για την οποίαν αγωνίσθηκαν, κατήντησε μία τριτοκοσμική μαφιόζικη χώρα.

Κομματισμός, συναλλαγή, ανυπακοή, χαλάρωση θεσμών, ατιμωρησία, αναξιοκρατία, γραφειοκρατία -κρατισμός, αποδυνάμωση δικαιοσύνης , ναρκωτικά, χρηματισμός, χρηματιστήριο, ΜΚΟ, ποδηγέτηση ΜΜΕ, αδιαφάνεια, παραθρησκευτικές, αποκρυφιστικές, κοινωνικές, φασιστικές, επαγγελματικές , ποδοσφαιρικές οργανώσεις πολιτικά ελεγχόμενες, κρατικοδίαιτοι κατασκευαστές, διάβρωση παιδείας, διαφθορά δημοσίου, αποβιομηχάνιση της χώρας, προδοσία και πολλά άλλα είναι τα καλούδια που έφερε το σαθρό μεταπολιτευτικό μας πολιτικό σύστημα.

Σήμερα θα αναφερθώ στο φαινόμενο Σώρρα, για δύο λόγους :

1. Αρχίζει να επηρεάζει αρνητικά την πολιτική ζωή του τόπου, σε μια περίοδο που καταβάλλεται προσπάθεια να απαλλαγούμε από το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο

2. Για να ενημερώσω τους καλόπιστους φίλους και συμπατριώτες μας για τους κινδύνους που διατρέχουν με το να παρέχουν ενυπογράφως προσωπικά στοιχεία και τίτλους κυριότητας περιουσιακών στοιχείων.

Το συνημμένο που επισυνάπτω (http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/draseis/anakoinoseis/politiki-apateones-tazoun-katapistevmata-ke-vazoun-ipopsifious-dimarchous-na-orkizonte/) αποτελεί ένα μικρό δείγμα λειτουργίας της ομάδος Σώρα.

Τον Αύγουστο του 2012 παρευρέθηn σε ομιλία του κ. Σώρρα, που έγινε σε περιοχή των Μεσογείων.

Στην ομιλία του ο κ. Σώρρας έκαμνε μνεία για ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου αξίας 600 δις$, που σύμφωνα με τον κύριο Σώrρα περιήλθαν στην κυριότητα του μετά την πώληση υψηλής Αρχαιοελληνικής τεχνογνωσίας στη ΝΑΣΑ. Τα ομόλογα αυτά σύμφωνα με τον κ. Σώρρα πρόκειται να ρευστοποιηθούν τον Αύγουστο του 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

Η απάντηση στην απορία που διατυπωθηκε για την μη αντίδραση της Κυβέρνησης κατά του φαινομένου Σώρrα είναι απλή. «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Η Κυβέρνηση δεν νοιάζεται για τις 5.500 αυτοκτονίες, θα ενδιαφερθεί για τον κ. Σώrρα, που θα αρχίζει να κακολογεί την «ενάρετη» Κυβέρνηση;

Άτομα που έδωσαν Τραπεζικούς τους Λογαριασμούς σε κάποιους που ήθελαν να βγάλουν τα χρήματά τους από χώρες της Αφρικής, βρέθηκαν στα δικαστήρια.

Οι Δημότες, που οι Δήμαρχοι τους παρέχουν στοιχεία αναγκαίων έργων στο Σώrρα, να προσέχουν.

Ο Καλλικράτης παρέχει εργαλεία αυτονόμησης και υποδούλωσης του Δήμου και του Λαού. Ο πλέον ανώδυνος ρόλος του Σώρρα, είναι αυτός του μεσίτη, που δεν νομίζω ότι οι Δήμαρχοι τον χρειάζονται.

Τέλος μη ξεχνάτε τι λέει ο Λαός: «Το χρήμα και ο Έρωτας δεν κρύβονται» και στη περίπτωση μας δεν βλέπω να υπάρχει έρωτας…

Η αλήθεια είναι αυτό που όλοι χρειαζόμεθα, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

ΜΘΠΧ

Στέργιος Σμυρλής

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply