Κι ἀπό ἐπάνω μᾶς ἐγκαλοῦν γιά …ἀδιαφορία;

Μετά που οι επικυρίαρχοι έριξαν τις ατομικές βόμβες στους αμάχους Γιαπωνέζους, έστειλαν επιστήμονες και δημοσιογράφους να …καταγράψουν το κακό που τους βρήκε.
Σήμερα οι επικυρίαρχοι, αφού μας κατέστρεψαν οικονομικά και αφού απαξίωσαν τον πλούτο μας, στέλνουν …δημοσιογράφους στην Ελλάδα να καταγράψουν το κακό που βρήκε εμάς.

Οι διανοούμενες πόρνες της δημοσιογραφίας καταγράφουν τις συνέπειες της «κρίσης» κι όχι αυτούς που …επινόησαν κι εκτέλεσαν το μεγάλο αυτό κόλπο,  με σκοπό να μας ληστέψουν.

Βλέπετε … η μεγάλη αυτή ληστεία θα ταΐσει όλα τα μέλη της συμμορίας των τοκογλύφων.
Και τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα επιστρέφει στα χρόνια της μεγάλης φτώχιας, που οι μητέρες εγκατέλειπαν τα παιδιά τους  με την ελπίδα να …υιοθετηθούν και να επιβιώσουν.

Φωτογραφίες Έλληνα φωτογράφου αναδημοσιεύουν οι New York Times.
Και το άρθρο ξεκινάει με επίθεση στα θύματα…
Σε εμάς δηλαδή που …κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα…!!!
«…«Τα ορφανά της λιτότητας στην Ελλάδα».
Με αυτόν τον τίτλο οι New York Times ανέβασαν φωτογραφίες του Νίκου Πηλού που καυτηριάζουν μια πραγματικότητα της χώρας μας, στην οποία εμείς οι πολίτες «κλείνουμε τα μάτια» μπροστά της…»
Η iefimerida …συγκλονίστηκε από τις εικόνες, αλλά μετά μπήκαν στον λογαριασμό τα μετρητά από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ, την ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ και την ΕΘΝΙΚΗ και …ξεσυγκλονίστηκε στο τσακ-μπαμ.
Με τα μετρητά να ρέουν στις τσέπες τους οι διανοούμενες πόρνες της δημοσιογραφίας μας …εγκαλούν για …αδιαφορία.
Δεν φτάνει που μας κλέβουν, πρέπει και να μας δέρνουν, για να μην αντιληφθούμε το ποιος έχει δίκιο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply