Προσοχὴ στὴν ἀντι-ἰσλαμικὴ προπαγάνδα!!!

Προσοχή στην αντι-ισλαμική προπαγάνδα σιωνιστικής προελεύσεως. 
Οι εννιάχρονες που οδηγούνται αλυσοδεμένες στους γέρους γαμπρούς είναι είδηση …ΑΠΑΤΗ.
Η φωτογραφία αφορά εθιμική αναπαράσταση του μαρτυρικού θανάτου ενός ήρωα του Ισλάμ, του Husayn ibn Ali, ο οποίος μαρτύρησε μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του (γυναίκες και παιδιά). 

wikipedia

Κατά την ημέρα της ASHURA οι γυναίκες αλυσοδένονται και οι άντρες αυτοχαρακώνονται γεμίζοντας αίματα παντού. 
Στις φωτογραφίες τα κοριτσάκια με την πράσινη φορεσιά φωτογραφήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.Γι’ αυτούς είναι ένας τρόπος να αποδείξουν την μεγάλη πίστη τους αλλά σίγουρα δεν σε αφορά γάμους και παιδοφιλία, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και τέτοια τριτοκοσμικά περιστατικά. 
Άλλωστε και στην Ελλάδα έχουμε τέτοια φαινόμενα γάμων μεταξύ εφήβων, σε νομαδικές κοινότητες τα οποία σιγά-σιγά εκλείπουν.

Η απάτη-είδηση αυτή θυμίζει παλιότερη απάτη που διέπραξε Ισραηλινή δημοσιογράφος, παρουσιάζοντας τα παρανυφάκια από τους μαζικούς γάμους της Χαμάς στη Γάζα, ως δήθεν …υποψήφιες νύφες για παιδόφιλους Παλαιστίνιους. 
Το ψέμμα διαδόθηκε άμεσα παγκοσμίως, αλλά η διάψευση του Άγγλου ρεπόρτερ, που έβγαλε και τις φωτογραφίες, δεν ήταν θέμα για …τζίρο και σχεδόν θάφτηκε!!!
Μάλιστα ο ΙΟΣ της Mossad (;) της Ελευθεροτυπίας, έσπευσε να κατηγορήσει για την απάτη κάποιον ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ κι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ (τι άλλο;) όταν με λίγο ψάξιμο και κυρίως από τα γραφόμενα του ρεπόρτερ του SKY, έβρισκε κανείς αμέσως την βασική υπεύθυνη τσούλα της εντεταλμένης σιωνιστικής δημοσιογραφίας που λεγόταν Debbie Schlussel, εκλεκτής φυλής κι αυτή. 

Εδώ για λεπτομέρειες:

Η παραποίηση της αλήθειας από τους ΙΟΥΣ της απόκρυψης

Ο ΙΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, που ειδικεύεται στην ξεπεσμένη και αστεία πλέον “καλλιτεχνική προπαγάνδα”, αναφέρεται στην απατηλή υπόθεση των 450 γάμων με ανήλικες και την υποτιθέμενη παιδοφιλία της Χαμάς.
Από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνισή του το γελοίο e-mail, εξηγήσαμε…
 
περί τίνος πρόκειται και πρώτοι στην Ελλάδα, αποκαλύψαμε με στοιχεία το γελοίον του πράγματος, όπως πάντα με αντικειμενική ματιά,χωρίς προκαταλήψεις.
Ολόκληρη η ιστορία εδώ (παρακάτω) με τα σχετικά links, στα προηγούμενα δημοσιεύματά μας.
Η αλήθεια είναι ότι το παραμύθι εμπνέυστηκε η Εβραία Debbie Schlussel.
Το “Εβραία”, δεν υποδηλώνει τίποτε το ιδιαίτερο, είναι μια πραγματικότητα. Και φυσικά οι ασήμαντοι ανόητοι γκεμπελίσκοι, θα σπεύσουν να μας πουν “αντισημίτες” (κλάιν μάιν), επειδή αναφέρουμε το θρήσκευμα της κυρίας.
Θα το κάνουν οι συνήθεις γραφικοί ΙΟΙ, οι οποίοι θα ξεχάσουν ότι οι ίδιοι γράφουν ψευδώς:
“Η πλαστή είδηση για ομαδικούς γάμους “παιδοφίλων” στη Γάζα κατασκευάστηκε από ένανακροδεξιό χριστιανό φονταμενταλιστή στις ΗΠΑ”
Όπως βλέπετε υπάρχει η αγαπημένη λέξη κάθε μπαχαλάκια: ακροδεξιός! και μάλιστα συνεπικουρούμενη από κάτι ακόμη εντυπωσιακότερο! χριστιανός!
Τα γνωστά απύθμενα συμπλέγματα των γραφικών ΙΩΝ.
Παρακάτω διαβάζουμε:
“Πώς συντάχτηκε ο μύθος
Γνωρίζοντας το όνομα του ανθρώπου που εμπνεύστηκε το μύθο μπορούμε εύκολα να βρούμε και την πρώτη δημοσίευση από όπου ξεκίνησε η διεθνής καριέρα του πλαστογραφήματος. Ηταν 7 Αυγούστου 2009, όταν ο κ. Williams ανήρτησε στο ιστολόγιό του The Last Crusade “
 
Μάλιστα: ο ακροδεξιός χριστιανός, Williams ήταν ο πρώτος που έκανε δημοσίευση στις 7 Αυγούστου 2009 κατά τον ΙΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

Δεν είδαν οι ΙΟΙ του μίσους, ότι η είδηση ξεκίνησε από τη Schussel, στις 31 Ιουλίου 2009 !

http://www.debbieschlussel.com/5787/the-hamas-marries-450-child-brides-video-of-the-dayb/

Αλλά η Schussel είναι Εβραία και αριστερή ! Δεν βόλευε λοιπόν!

Άτιμο taxalia, που δεν αφήνεις τους ΙΟΥΣ να εκτονωθούν ανακαλύπτοντας “ακροδεξιούς χριστιανούς” και στον …Πλούτωνα….
Για τους Χριστιανοταλιμπάν ….”παντού υπάρχει ένας …ακροδεξιός χριστιανός” ! Τι μίσος!!!!

πηγή

Προσοχή λοιπόν…γιατί είναι πολύ βολικό για τους επικυρίαρχους να στρέφουν τα θύματά τους σε αλληλοσπαραγμό.

Η αναπαράσταση της ημέρας της ASHURA είναι διαφορετική από χώρα σε χώρα. 
Κάποιοι φανατικοί Χριστιανοί στην Ασία …σταυρώνονται πραγματικά και σήμερα ως ένδειξη μεγάλης πίστης.
Για λεπτομέρειες διαβάστε σχετικά με την ημέρα της Ashura και την αναπαράσταση διαβάστε εδώ:


wikipedia
Και μην ξεχνάτε…
Υπάρχουν και Χριστιανοί που σταυρώνονται στην πραγματικότητα ως απόδειξη της πίστης τους/ Φωτογραφία από την Μανίλα, με εσταυρωμένο χωρίς πολλά δόντια, αλλά με ασύρματη αναμετάδοση του πόνου στα ΜΜΕ (δείτε το ασύρματο μικρόφωνο στη ζώνη του). 


rt

Προσοχή λοιπόν.
Δεν χρειαζόμαστε ψέμματα…
Την αλήθεια πρέπει να ξετρυπώνουμε.

Σίγμα

Υπόθεση μαζικών γάμων με ανήλικες της Χαμάς. Σφυρίξτε λήξη

Σε αυτό το blog, ασχολούμαστε πολύ, με τους “αστικούς μύθους” και τα απατηλά e-mails, που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο ιντερνετ. Όχι για κανένα άλλο λόγο, παρά μόνο επειδη το να παίρνεις ένα βλακώδες e-mail, 50 φορές την ημέρα, συνοδευόμενο από κραυγές όπως “διαδώστε το”, ετικέτες όπως “σοκαριστικό” κ.λ.π., χωρίς οι διακινητές να βασανίσουν το μυαλουδάκι τους ή να κάνουν μια στοιχείωδη έρευνα, είναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ. Είναι κουραστικό.
Για παράδειγμα η υπόθεση με το μαζικό γάμο 450 ανήλικων και τους παιδόφιλους παλαιστίνιους. Εξηγήσαμε πρώτοι, εδώ στο taxalia, άμεσα και λιτά -μετά από πρόχειρη έρευνα- εδώ

Μαζικός γάμος παιδόφιλων στη Γάζα: Παραμύθια της Χαλιμάς το αβάσιμο του e-mail.

Τα δημοσιεύματα όμως συνεχιζόταν κι εμείς παίρναμε το e-mail, κατά ριπάς.
Επανήλθαμε αναλυτικότερα και πιό τεκμηριωμένα, εδω
Θα κουραστούμε πολύ με την ανοησία των “παιδόφιλων της Χαμάς”;

όπου δίνουμε το σημαντικότερο link, δηλαδή το ρεπορτάζ του Ρωσικού πρακτορείου RIA, που γράφτηκε από τη Γάζα, σε ανύποπτο χρόνο, πριν τα αστεία δημοσιεύματα και ξεκαθαρίζει ότι οι νύφες φορούσαν μαύρα, βάλαμε και σχετικά βίντεο, οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Στο τέλος εδώ

Ομαδικός γάμος 450 ζευγαριών στη Γάζα με νύφες 4, 5, 6 έως 12 ετών!

καλέσαμε τον Αδέσμευτο Τύπο και τη συντάκτριά του να είναι πιό προσεκτική. Και το κάναμε πολύ ευγενικά και συγκρατημένα όπως πάντα. Η κ. Τάνια Μυλωνά έκανε απλά ένα ανθρώπινο λάθος. Σιγά μην την κρεμάσουμε κιόλας!
Για αυτό λοιπόν δεν χρειάζονται περισσότερες επιθέσεις σε κανέναν. Λάθη κάνουμε όλοι, όλοι κάποια στιγμή πέφτουμε θύματα ενός καλοστημένου παραμυθιού, που διακινείται με e-mail.
Επεκτάσεις του θέματος, για “σιωνιστική προπαγάνδα” ή για “αντιισλαμισμό”, δεν χρειάζονται.
Μια φάρσα (hoax), μιας σαλταρισμένης Αμερικανίδας ήταν και τίποτε παραπάνω.
Αυτό που θέλουμε εμείς να επισημάνουμε, είναι ότι στείλαμε τη φωτο που λείπει, από την ίδια τελετή (και που δείχνει ότι τα κοριτσάκια ήταν παρανυφάκια), την οποία απέκρυπταν οι διακινητές, αλλά οι προχειράντζες αναπαραγωγοί, δεν έκαναν τον κόπο να τη συμπεριλάβουν στις δημοσιεύσεις τους ή να βάλουν το μυαλο τους να σκεφτεί !

Για την αυλαία της υπόθεσης, η

Ανακοίνωση της πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων για το email που διακινείται στο Διαδίκτυο και αφορά τον ομαδικό γάμο στη Γάζα με δήθεν ανήλικα κοριτσάκια, σας δηλώνουμε ότι πρόκειται για μια νοσηρή απόπειρα αμαύρωσης της εικόνας του παλαιστινιακού λαού, των εθίμων και των παραδόσεών του, με προφανείς στόχους από τους εμπνευστές της, και εκφράζουμε τη λύπη μας για την αβασάνιστη διακίνηση του σχετικού email χωρίς διερεύνηση της αλήθειας.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το περιεχόμενο του συγκεκριμένου email και τις παραπλανητικές φωτογραφίες που το συνοδεύουν, και διευκρινίζουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα κοριτσάκια που εμφανίζονται στις φωτογραφίες δεν είναι οι νύφες στον ομαδικό γάμο, αλλά τα παρανυφάκια. Τα ντυμένα παρανυφάκια είναι μια συνηθισμένη τοπική παράδοση σε πολλούς Ισλαμικούς γάμους, και συνήθως είναι οι μικρές αδελφές ή οι μικρές ανιψιές του γαμπρού ή της νύφης. Οι νύφες παραμένουν σε ξεχωριστό χώρο κατά τη διάρκεια της ομαδικής τελετής, και για τον λόγο αυτό δεν εμφανίζονται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.
Διευκρινίζουμε επίσης ότι οι ομαδικοί γάμοι δεν συνηθίζονται καθόλου στην Παλαιστίνη, και ο συγκεκριμένος ομαδικός γάμος διοργανώθηκε για να διευκολυνθούν οι νέοι και νέες της Γάζας από το οικονομικό βάρος του ξεχωριστού ατομικού γάμου, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που υποφέρει ο Παλαιστινιακός λαός στη Λωρίδα της Γάζας και που οφείλεται στον συνεχιζόμενο παράνομο κι απάνθρωπο Ισραηλινό αποκλεισμό.
Τονίζουμε επίσης ότι η Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή έχει υπογράψει όλες τις διεθνείς συνθήκες για την προστασία του παιδιού και της γυναίκας, με πιο πρόσφατη τη συνθήκη CEDAW που υπέγραψε ο Πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς τον Μάρτιο του 2009.
Ο Παλαιστινιακός λαός είναι φορέας πολιτισμού χιλιάδων χρόνων και η Παλαιστίνη είναι η γενέτειρα των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών. Οι Παλαιστίνιοι, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί, αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες για την ελευθερία της πατρίδας τους από την Ισραηλινή κατοχή και για την ίδρυση ενός ανεξάρτητου δημοκρατικού κράτους, ώστε να επικρατήσει η ειρήνη στην περιοχή».

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Προσοχὴ στὴν ἀντι-ἰσλαμικὴ προπαγάνδα!!!

Leave a Reply