Ποιός παίζει μέ τήν τιμή τοῦ χρυσοῦ;

Μεγάλες απώλειες είχαν όσοι επένδυσαν σε Χρυσό, καθώς η πτώση της τιμής του ήταν μεγάλη. 

Φυσικά…
…ΟΥΤΕ οι επενδυτές του Χρυσού ενδιαφέρθηκαν να μάθουν με ΠΟΙΟΝ μηχανισμό γίνεται η εκτίμηση του Χρυσού και ΟΥΤΕ κάποιος δημοσιογράφος ή οικονομολόγος απεκάλυψε ποτέ, στο ευρύ κοινό, ότι η τιμή του ΧΡΥΣΟΥ ορίζεται στα γραφεία των Rothschild, με την συμμετοχή δικών τους Τραπεζών.

Η διαδικασία δεν λαμβάνει υπόψιν της ΚΑΜΜΙΑ χρηματιστηριακή συναλλαγή, ούτε φυσικά υπολογίζει κάποια τιμή με βάση, την προσφορά και την ζήτηση.

Με λίγα λόγια οι Rothschild εδώ και πολλές δεκαετίες αποφασίζουν για την τιμή του Χρυσού, αναλόγως τωνπαιχνίδιών που κάνουν, σε παγκόσμιο επίπεδο, πάντα σε συνεργασία με τα ΜΜΕ, που φροντίζουν προσεκτικά να …σπρώχνουν τον κόσμο να επενδύει όπου βολεύει τους τοκογλύφους.

Κι αφού ο κόσμος παραδώσει τον ιδρώτα του, παίρνοντας για αντάλλαγμα χαρτιά (μετοχές) ή Χρυσό,  μετά μαθαίνει ότι αυτά που έχει στα χέρια του …ΕΧΑΣΑΝ την αξία τους.
Σ’ αυτή την απάτη, που λαμβάνει χώρα εδώ και δεκαετίες, η δικαιοσύνη αφήνει απροστάτευτους τους επενδυτές, γιατί, ως γνωστόν, από τα κλεμμένα έχει να …φάει όλο το σύστημα.

Κι ενώ ο γαμπρός των Rothschild, που είναι και πρόεδρος στην BARCLAYS των Rothschild, αλλά και Διευθυντής  στο BBC, έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για απάτες εκατοντάδων εκατομμυρίων, παραμένει Πρόεδρος των Τραπεζιτών της Αγγλίας και είναι κι αυτός επίσης υπεύθυνος για την τιμή του Χρυσού. 

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply