Πραξικόπημα στὴν Βουλὴ καὶ στὸ βάθος Προεδρικὴ Ἐκλογή!

netakias

Οπως κατήγγηλε η Ραχήλ Μακρή η κυβέρνηση κάνει απόπειρες να δώσει παράτυπως προνόμια στη ομάδα των βουλευτών που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί !

Η κίνηση αυτη είναι καταρχάς παράνομη γιατί δεν μπορεί να αναγνωριστεί κόμμα αν δεν έχει εγκριθεί πρώτα από το Πρωτοδικείο !

Κατά δεύτερον αυτό το “κόμμα” θα μπεί εμβόλημα στην Βουλή ως τέταρτο, ενω δεν θα είναι κόμμα ! Ενω τότε οι βουλευτές του θα έχουν δικαίωμα να μιλούν στη Βουλή, πριν από εκείνους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι βάσει του εκλογικού αποτελέσματος του Ιουνίου 2012, είναι τέταρτο κόμμα !

Η κίνηση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο έκτος αντιπρόεδρος της Βουλής, θέση την οποία κατέχει σήμερα η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια, και τη θέση να πάρει βουλευτής ο οποίος έχει προσχωρήσει στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που έχει δημιουργηθεί.

Απίστευτες μεθοδεύσεις τις Δημοκρατίας, στο Ναο της Δημοκρατίας/

Το άρθρο 120 εχει ήδη ενεργοποιηθεί !

netakias

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply