Τὰ μεταλλικὰ σκουπίδια ποὺ βαπτίζονται …ἐξοπλιστικά!!!

Τριάντα (30) Δισεκατομμύρια σε εξοπλιστικά, από την μεριά της Ελλάδας…
Και ποιος ξέρει άλλα πόσα, από την μεριά της Τουρκίας…
…δεν εγκρίνονται εύκολα, χωρίς να έχει προηγηθεί η κατάλληλη συναισθηματική προετοιμασία, αυτών που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει «αυθόρμητα» να απαιτήσουν αγορές νέων οπλικών συστημάτων ή τουλάχιστον να ΜΗΝ αντιδράσουν ακούγοντας τα τερατώδη ποσά που θα ξοδευτούν.

Η παράσταση πρέπει να περιλαμβάνει ΑΙΜΑ και ΤΡΟΜΟ για να είναι αληθοφανής.
Τἐσσερις-πέντε «αναλώσιμοι» στρατιωτικοί, συνήθως από φτωχές οικογένειες, χωρίς πολιτική επιρροή, θα …θυσιαστούν για να ξεκινήσει το πανηγύρι των εξοπλισμών.
Και μιλάμε για κανονικό πανηγύρι, καθώς πρόκειται για σωρεία ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ αγορών, για μεταλλικά ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που βαφτίζονται και πληρώνονται ως δήθεν υπερσύγχρονα όπλα.

Αν κάποιος στρατιωτικός …τολμήσει να δημοσιοποιήσει οικονομικό σκάνδαλο, θα πληρώσει ακριβά την αυθάδειά του με ΚΑΚΕΣ μεταθέσεις και με αποστρατεία το συντομότερο δυνατόν.

Κατόπιν φυσικά αναλαμβάνουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ να προκαλέσουν ρίγη φόβου κι εθνικής ντροπής και λίγο μετά ακούμε για αγορές όπλων πολλών δισεκατομμυρίων, που θεωρούμε «απαραίτητα»,  για να μην ξαναζήσουμε αυτές τις τραγικές στιγμές. 

Εκατοντάδες ένστολα «υπερήφανα» γεράκια στα Ελληνικά και τα Τουρκικά στρατιωτικά επιτελεία, θα ξεπλύνουν τα ματωμένα τους χέρια  με βροχή εκατομμυρίων δολαρίων, από …μίζες!!!Βέβαια τα εκατομμύρια είναι ψίχουλα, σε σχέση με τα ΔΙΣεκατομμύρια, που θα αρπάξουν οι σιωνιστές έμποροι όπλων, οι οποίοι ελέγχουν και τα ελληνόφωνα ΜΜΕ, τα οποία επίσης θα τσιμπολογήσουν μερίδιο από τις σάρκες μας.

Και μετά, αυτοί οι ίδιοι έμποροι όπλων, με τις καταθέσεις των Δισεκατομμυρίων, θα μας κουνούν  και το δάκτυλο  και θα μας καταγγέλουν για …αντισημιτισμό, διότι η τακτική του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης», έχει πάντα επιτυχία.

Για τα ένστολα λαμόγια του στρατού, που έχαιραν πολιτικής και νομικής προστασίας, που οι καριέρες τους απογειώνονταν αναλόγως των δισεκατομμυρίων που …«έσπρωχναν» στις βιομηχανίες όπλων, οι οποίες  επίσης ελέγχονται από τους τοκογλύφους, δεν θα μάθουμε πολλά.

Θα επιστρέψουν κάποια στιγμή στα πόστα τους, για να συνεχίσει το γαϊτανάκι της κλοπής, καθώς έχουν τοποθετηθεί εκεί με εντολές ΕΞΩΘΕΝ από τα γνωστά Λόμπι,  που αποφασίζουν από την Νέα Υόρκη το ΠΟΙΟΣ θα κάνει καριέρα και ΠΟΙΟΣ θα μπει φυλακή!!!

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τὰ μεταλλικὰ σκουπίδια ποὺ βαπτίζονται …ἐξοπλιστικά!!!

Leave a Reply