Rothschild κατά Erdogan;

Η εφημερίδα Liberation, που ανήκει στους Rothschild, τους ιδρυτές του Ισραήλ, διαφημίζει διαμαρτυρία κατά του Ερντογάν, που είχε ορίσει τον Σιωνισμό ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Γαλλία: Διαμαρτυρία εναντίον του Τούρκου πρωθυπουργού

Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν  κατά του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Λυών της Γαλλίας, το Σάββατο, ενώ βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, ενόψει της αναμενόμενης υποψηφιότητάς του για την προεδρία στη χώρα του, αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η διαδήλωση στην οποία  συμμετείχαν περίπου 1.000 άτομα, οργανώθηκε από ομάδες πολιτών, για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας των μειονοτικών οργανώσεων στην Τουρκία.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν συγκεντρωθεί κοντά το κτήριο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου ο Ερντογάν συναντήθηκε με τους τοπικούς εκπροσώπους.

«Η κυβέρνηση είναι αυταρχική. Περιφρονεί τη δημοκρατία και προβαίνει σε βίαια καταστολή κάθε ειρηνικής διαδήλωσης και  είναι κατά των μειονοτήτων», δήλωσε ο Μεχμέτ Ντεμιρμπάς, επικεφαλής του τοπικού κέντρου των Αλεβιτών στη Λυών.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Όλα αποκτούν νόημα όταν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους….

times of israel

Σίγμα

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply