Τὸ ῥολόι κτυπᾶ γιὰ τὴν συμμορία τοῦ Σῶῤῥα.

Όταν ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το φαινόμενο Σώρρα (τότε ήταν οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής),  νόμιζα πως είχα να κάνω απλώς με ένα πελλό με κάποιες εμμονές, οι οποίες παρέσερναν και άλλο κόσμο, πάντα στα πλαίσια της λογικής πως η απελπισία μιας  χώρας σε βαθιά και μόνιμη οικονομική και κοινωνική κρίση προσφέρεται για τέτοια πράγματα.

Από τότε ο Σώρρας και η συμμορία του προχώρησαν σε άλλες δόξες! Μετά την Τράπεζα, εμφανίστηκαν τα ριάλια  που οφείλονται από το αμερικάνικο δημόσιο στον Σώρρα, γιατί τους πούλησε διαστημική τεχνολογία των αρχαίων ελλήνων! Και επειδή όταν έγινε η πράξη ο Ομπάμα δεν κρατούσε cash,  πλήρωσε τον απένταρο απατεώνα με ομόλογα, τα οποία μάλιστα ανανεώθηκαν ήδη μια φορά!

Μιλάμε για το αστρονομικό ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν κάποιος τους σφύριξε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν παλαβοί και στην Κύπρο, εμφανίστηκαν ξαφνικά άλλα 50  δισεκατομμύρια για να μας σώσουν και εμάς στην Κύπρο!

Από τότε τα κοπέλια έχουν ξεφύγει εντελώς και η μόνη υπηρεσία της Ελληνικής δημοκρατίας που μπορεί να βοηθήσει, είναι το τμήμα ψυχικής υγείας.

Η αναφορά σε «Παγκόσμιο καταπίστευμα» με τρισεκατομμύρια, και απιθανικομμύρια, για να θυμηθούμε και τον Σκρουτζ Μακ Ντακ,  ξέφευγε από κάθε λογική ανάλυση, ακόμα και ως έργο ενός απατεώνα.

Αν μη τι άλλο, αυτοί οι παλαβοί δεν αντιλαμβάνονται στοιχειώδη οικονομικά:   ακόμα και να υπήρχαν όλα αυτά τα λεφτά, θα δημιουργούσαν τόσο υπερπληθωρισμό που θα μας έκανε ξανά όλους φτωχούς!

Παλαβοί λοιπόν;

Για να δούμε.

Η συμμορία του Σώρρα λοιπόν ασχολήθηκε και με τις πρόσφατες εκλογές στην Ελλάδα, έκαναν μια προσπάθεια για πολιτική αξιοποίηση της τρέλλας τους, όπως είχαν προβλέψει πολλοί. Υποστήριξαν ένα σωρό  δημάρχους και δημοτικούς σύμβουλους. Εξ όσων γνωρίζω εξελέγη μόνο ένας δήμαρχος ο οποίος είχε φυσικά και την στήριξη πολλών άλλων.

Τα αποτελέσματα ηταν μάλλον απογοητευτικά, γιατί παρατηρήθηκε μια εσωστρέφεια, αποχωρήσεις και καυγάδες  στις διάφορες διαδικτυακές τους ομάδες.

Και εκεί που νόμιζες πως ηταν θέμα χρόνου να «πεθάνουν» οι διάφοροι πελλοί, τη στιγμή μάλιστα που διάφοροι ερευνητές στην Ελλάδα και την Αμερική (Λευτέρης Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης, Μιχάλης Ιγνατίου) απέδειξαν με ενδελεχείς έρευνες και στοιχεία το πλαστό και το τρελλό όλων των ισχυρισμών της συμμορίας, φαίνεται τώρα πως κάνουν  προσπάθειες για ανάκαμψη.

Κατ’ αρχάς βλέπω μια έντονη αναφορά στην Κύπρο, και ελπίζω αυτό να μη σημαίνει πως θα αρχίσουν να πολιορκούν δήμους και κοινότητες με τα εξωφρενικά τους σχέδια και προτάσεις. Ο ίδιος ο Σώρρας πάντως επισκέφτηκε πρόσφατα την Λεμεσό.

Ό,τι και να κάνουν φυσικά, ακόμα και τα δικά τους έγγραφα και μαρτυρίες, έχουν επάνω ημερομηνίες, και φαίνεται πως ο Αύγουστος είναι σημαντικός μήνας, αφού τα ομόλογα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων λήγουν τότε και φυσικά κάτι πρέπει να γίνει.  Το νούμερο ανέρχεται στο 4% του αμερικάνικου ΑΕΠ, άρα οποιαδήποτε πράξη πού αφορά τα ομόλογα πρέπει *και* να ανακοινωθεί *και* να καταγραφεί. Αυτό το λέω γιατί οι έξυπνοι της συμμορίας, μιλούν για «ανανέωση».

Κοπέλια, ό,τι και να πείτε, όπως και να παρουσιάσετε τα στοιχεία για την κυριότητα των ομολόγων (που λένε πως τα κατέθεσαν στον όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας), τυχόν πληρωμή ή έστω και ανανέωση, θα πρέπει να ανακοινωθεί. Αν δεν ανακοινωθεί, τότε απλώς δεν υπάρχουν τα ομόλογα, και είναι καλό, κάτι που ήδη ξέρουν όλοι οι άλλοι να το μάθετε και εσείς, γιατί ψήγματα μυαλού κάπου θα σας έχουν μείνει.

Για αυτό το θέμα, είπα να βοηθήσω τους παλαβούς!

Έχουμε τρεις ημερομηνίες:

  1. 1η Αυγούστου του 2014, όπως φαίνεται από αυτό το ομόλογο μαϊμού που κυκλοφορεί η συμμορία.

    Τα δις, με αποδείξεις!

  2. . 7 Αυγούστου που φαίνεται σε αυτό το έγγραφο, μέρος της πρότασης προς την Ελληνική Δημοκρατία (θα επανέλθω σε αυτό).

    Σοβαροφανές έγγραφο.

     

  3. 9 Αυγούστου στην οποία αναφέρεται ο υπέρλαμπρος αστέρας Εμμανουήλ Λαμπράκης σε αυτό το βίντεο.
     

    Θα θεωρήσω ως σωστή την τελευταία ημερομηνία, και θα τους χαρίσω ένα ρολόι, για να βλέπουν τις ημέρες και τις ώρες που λιγοστεύουν και θα λουθούν τα λεφτά:

    Το ρόλοι χτυπά για το Σώρρα!  (Κάνετε κλικ!) 

    Κάτι τελευταίο. Προσέξτε λίγο το έγγραφο στο 2 (Πηγή). Πέραν της ημερομηνίας που είναι φυσικά σημαντική, δείτε και την ουσία: εισηγούνται αυτοί οι παλαβοί, να ανταλλάξουν ομόλογα μαϊμούδες, που δεν αξίζουν ούτε το χαρτί επάνω στο οποίο είναι τυπωμένα, με ίσης ονομαστικής αξίας ομόλογα του ελληνικού κράτους!!!!

    Αυτό εγώ το ονομάζω «απάτη». Επιχειρούμενη ΑΠΑΤΗ σε βάρος του ελληνικού κράτους (πιθανότατα και σε βάρος του Κυπριακού κράτους).

    Νομίζω πως οι παλαβοί, οι πελλοί, οι φαιδροί της συμμορίας του Σώρρα, πρέπει να περιγραφούν με τη σωστή λέξη και να καταλήξουν εκεί που πρέπει:  οι απατεώνες στη φυλακή!

    Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, ή επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, κοιτάξτε πιο κάτω. Διαβάστε και τα πάρα πολλά σχόλια με παραπομπές σε ένα σωρό συνδέσμους και έγγραφα.

    Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους σχολιαστές με τους οποίους φτιάξαμε ένα άτυπο «μέτωπο» εναντίον του παραλογισμού και της απατεωνιάς που ονομάζεται Σώρρας.

    Στροβολιώτης

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Τὸ ῥολόι κτυπᾶ γιὰ τὴν συμμορία τοῦ Σῶῤῥα.

Leave a Reply