Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» …«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!

Πορεία κατά του bullying, μέσω sms, πραγματοποιήθηκε στις Βόρειες Επαρχίες του ΙΡΑΚ.Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!1

Χιλιάδες μαυροφορεμένοι ακτιβιστές μάζεψαν μικρά αγριολούλουδα, σε μία συμβολική κίνηση που θα συζητηθεί.
Η Παγκόσμια Κοινότητα επικρότησε και στήριξε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!2

ΣΟΚ έχει προκαλέσει όμως η απίστευτη περίπτωση νεαρού μαθητή, που αρνήθηκε πεισματικά να φορέσει φούστα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τις μεγαλύτερες αντιρατσιστικές οργανώσεις του πλανήτη.

Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!5

Απάντηση στην ακραία αυτή συμπεριφορά δίνουν ακτιβιστές, σε όλες τις πρωτεύουσες του πολιτισμένου κόσμου.
Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!10

Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!4Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!
Οι τοκογλύφοι πρέπει να διασκεδάζουν απίστευτα βλέποντας πόσο εύκολα βρίσκονται χιλιάδες πίθηκοι μασκαράδες,Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!9έτοιμοι να εκτελέσουν με υπερηφάνια και σοβαρότητα …όποια μαϊμουδιά κι αν τους ζητηθεί. 
Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!7

Οι υπόλοιποι, απλά κοιτούν …αποχαυνωμένοι όλα αυτά τα ακατανόητα που συμβαίνουν, βάσει σεναρίου, αδυνατώντας να σκεφτούν ή να αντιδράσουν.

Σίγμα

Υ.Γ. Σάτυρα είναι. Τις φούστες φόρεσαν μαθητές στην Γαλλία ενάντια στον σεξισμό. Οι ορδές των μισθοφόρων του Ισραήλ …θα παγώσουν όταν δουν τα παλληκάρια με τις γόβες.

Αγόρια στη Γαλλία πήγαν με φούστες στο σχολείο -Μία διαμαρτυρία για τον σεξισμό που προκάλεσε [εικόνες&βίντεο]

Την έντονη αντίδραση τόσο βουλευτών της Δεξιάς, όσο και οργανώσεων που αντιτίθενται στο γάμο ομοφυλοφίλων στη Γαλλία προκάλεσε η κίνηση περίπου 100 αγοριών να πάνε για μάθημα με φούστες. Οι μαθητές του λυκείου στη Ναντ της δυτικής Γαλλίας με αυτό τον τρόπο ήθελαν να καταγγείλουν συμβολικά τον σεξισμό στο πλαίσιο μιας εκστρατείας που υποστήριξαν οι σχολικές αρχές και που προκάλεσε διαμάχη.

«Τη δανείστηκα από την αδελφή μου», «εμένα μου τη δάνεισε η μητέρα μου» εξήγησαν οι μαθητές στην είσοδο του λυκείου Κλεμανσό, οι οποίοι φόραγαν φούστες μπλε, μοβ, μαύρες ή εμπριμέ, με βολάν, ακόμα και σκοτσέζικα κιλτ.Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!10

 

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στόχος σωρείας επικρίσεων από βουλευτές της Δεξιάς, όπως επίσης και από οργανώσεις που αντιτίθενται στο γάμο ομοφυλοφίλων, που κατέστη νόμιμος το Μάιο του 2013 και άλλους.

Ο υπουργός Παιδείας Μπενουά Χαμόν, απαντώντας την Τετάρτη στη βουλευτή του συντηρητικού UMP Βερονίκ Λουαζί που κατήγγειλε «μια επιχείρηση συστηματικής κατεδάφισης των σημείων αναφοράς που συγκροτούν τη δομή των παιδιών μας» κατήγγειλε με τη σειρά του τα «ψέματα που διαδίδουν οι ακραίες οργανώσεις».Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!

 

Σε μια διαδήλωση εναντίον του σεξισμού μπροστά από ένα λύκειο της Νάντης, σημειώθηκαν συμπλοκές και χρειάστηκε η επέμβαση των δυνάμεων επιβολής της τάξης.Πιθηκοειδῆ μᾶς σέρνουν σὲ «ἐκδηλώσεις» ...«διαμαρτυρίας» κι ἐμεῖς ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ νὰ «διαμαρτυρηθοῦμε»!!!12

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply