Ὅταν ἡ δικαιοσύνη περιθάλπῃ τὸ …ἔγκλημα, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ἀκόμη καὶ πολῖτες ἄσχετοι μὲ τὸ …«ἔγκλημα»!!!

Ὅταν ἡ δικαιοσύνη περιθάλπῃ τὸ ...ἔγκλημα, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ἀκόμη καὶ πολῖτες ἄσχετοι μὲ τὸ ...«ἔγκλημα»!!!1Σ’ αυτή την Δικαιοσύνη, που βγάζει τα προσωπικά δεδομένα των οπαδών της Χρυσής Αυγής στην δημοσιότητα, που μοιράζει ιδιωτικές συνομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις εφημερίδες, που αποφυλακίζει τύπους σαν τον Λαυρεντιάδη, ενώ είναι κατηγορούμενος, ως εντολέας δολοφονίας επιχειρηματία…
…έπαψε να πιστεύει μεγάλο μέρος των πολιτών αυτής της χώρας.

Το σύστημα όμως βασίζεται στην πίστη των ανθρώπων στους θεσμούς…
Κι όταν αυτή εξαφανίζεται, μόνον ένα …πραξικόπημα επαναφέρει την τάξη!!!

Σίγμα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η δημοσίευση απεσύρθη, προφανώς μετά την αναστάτωση και τις διαμαρτυρίες, αλλά σχετικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

“ΜΑΚΕΛΕΙΟ”-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ “ΤΡΩΚΤΙΚΑ” ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΣΑΝ “1700 ΠΟΛΙΤΕΣ” ΩΣ “ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α” ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ- ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ-ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ- ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΟΥ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ(ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ)

Τα έχουμε πει πολλές φορές μέσα από το “Μakeleio.gr” και το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ4″ για το ρόλο που παίζουν  ΚΥΠατζήδες και “τρωκτικά” του παρακράτους. Λαμόγια που πρόσκεινται στην αυλή του προδότη Σαμαρά και των ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν. Όλους αυτούς που έχει βάλει για να παρακολουθούν τους πολίτες. Τα τηλέφωνα τους και την προσωπική τους ζωή.

To παιχνίδι χόντρυνε και έχει αρχίσει εδώ και καιρό και γίνεται επικίνδυνο. Από μία διαβολική σύμπτωση, γνωστός δικηγόρος από πληροφορίες που είχε εδώ και μέρες, αντιλήφθηκε ότι σε πρακτόρικο και ύποπτο blog στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί και εξακολουθούν να υπάρχουν κρεμασμένα 1700 ονόματα πολιτών με την ένδειξη “υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής”. Τα ονοματεπώνυμα είναι κατανεμημένα με τις ενδείξεις όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο. Σαν να ανήκουν σε λίστες παρακολούθησης υπηρεσίας ασφαλείας, να έκαναν ένα απλό copy όσοι διαχειρίστηκαν με κακουργηματικό τρόπο προσωπικά δεδομένα και να τα διοχέτευσαν στο ίντερνετ. Ρωτάμε: Πως είναι δυνατόν επαγγελματίες, έμποροι, γνωστοί επιχειρηματίες, δικηγόροι, γιατροί, πολιτικά πρόσωπα ακόμα και νοσηλευτές νοσοκομείων να έχουν φακελωθεί με τόσο άγριο και αδίστακτο τρόπο από βρώμικα χέρια;

Αυτή τη φορά διακινούν λίστα με τους υποτιθέμενους “1700 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής”, προκειμένου να στοχοποιήσουν πολίτες.

Με λίγα λόγια λόγια στοχοποιούν πολίτες στην κάνη των πολυβόλων ένοπλων ομάδων του Αντάρτικου Πόλης.

Δείτε τη μήνυση που κατέθεσε ένας εκ των πολιτών που το πήρε χαμπάρι, ο Γιάννης Δαραβίγκας στο site pastebin.com για δημοσιοποίηση και στοχοποίηση!

Μπήκε και αυτός στο στόχαστρο των ΚΥΠατζήδων και των “Τρωκτικών” του Παρακράτους. Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Δαραβίγκας απομακρύνθηκε από την άμισθη θέση που είχε στον ΟΚΑΝΑ επειδή ήταν “ΠΑΝΕΛΙΣΤΑΣ”  .Ὅταν ἡ δικαιοσύνη περιθάλπῃ τὸ ...ἔγκλημα, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ἀκόμη καὶ πολῖτες ἄσχετοι μὲ τὸ ...«ἔγκλημα»!!!2

Τη μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος.

Σε λίγο περισσότερα για το εξαιρετικά ανησυχητικό θέμα.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια ιστοσελίδα πρακτόρικης μορφής διακινήθηκαν και τα απόρρητα έγγραφα του Σνόουντεν

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 Η δικαιοσύνη-τσίρκο για την οποία λέγαμε παραπάνω….Ὅταν ἡ δικαιοσύνη περιθάλπῃ τὸ ...ἔγκλημα, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ἀκόμη καὶ πολῖτες ἄσχετοι μὲ τὸ ...«ἔγκλημα»!!!3

 

Ὅταν ἡ δικαιοσύνη περιθάλπῃ τὸ ...ἔγκλημα, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ἀκόμη καὶ πολῖτες ἄσχετοι μὲ τὸ ...«ἔγκλημα»!!!4

Πλούσιο υλικό από συνομιλίες μελών της Χρυσής Αυγής

Πλούσιο υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους ανακριτές της υπόθεσης «Χρυσή Αυγή» προκύπτει από τους τηλεφωνικούς διαλόγους που κατέγραψε με εντολή Εισαγγελέα η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Υλικό που απεικονίζει επαρκώς τις δραστηριότητες της οργάνωσης αλλά και την αντίληψη μελών και στελεχών της. Από τις συνομιλίες προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση προκύπτουν συγκεκριμένες δράσεις της οργάνωσης, όπως «προστασία» νυχτερινών κέντρων, εμπόριο όπλων, εκβιάσεις και επιθέσεις κατά αλλοδαπών και ημεδαπών.

Εντύπωση προκαλούν καταθέσεις γειτόνων των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο βουλευτές «άδειασαν» τα σπίτια τους μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ξεκινούσε η δικαστική διερεύνηση στον ‘Αρειο Πάγο για τη δράση της Χρυσής Αυγής. Στη μαρτυρική κατάθεση του, πρόσωπο που διέμενε πάνω από το σπίτι του Χρήστου Παππά ανέφερε ότι την περασμένη Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου (ημέρα που διατάχθηκε η δικαστική έρευνα), αιφνιδιαστικά ο βουλευτής με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους φορτώσανε τα πράγματα από το διαμέρισμά τους στη Μιχαήλ Γρηγορίου, αριθμός 21, σε τρία φορτηγά και μετακόμισαν. Αντίστοιχα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια σπιτιού που νοίκιαζε ο Ηλίας Παναγιώταρος στου Παπάγου, ο βουλευτής στις 21 Σεπτεμβρίου εγκατέλειψε το διαμέρισμα χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού στο Κερατσίνι, καθώς σε μία από αυτές καταφέρεται σε βάρος της συζύγου του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «με τις μα.. που κατέθεσε», τον έβαλε «δέκα χρόνια μέσα ακόμη».

-Γ. Η άλλη να πούμε, η χαζή μού τα έκανε μαντάρα, με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη, να πούμε, με τις μ..ς της.

-Χ. Ποια βρε; -Γ. Η γυναίκα μου με τις μ..ς που πήγε και κατέθεσε. -Χ. Γιώργο, είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το’Α χεις πάρει χαμπάρι; -Γ. Ρε, κατάλαβες τι σου’Α πα; δεν είναι αυτό… Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς, για να μην τα κάνουν κ..ς το σπίτι, όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και τα έδωσε αλλού. Τη μια λέει ότι τα έκαψε, την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους, και πήγανε στο σπίτι τους, γιατί να τους μπλέξει τους άλλους πού πήγε τα πράγματα.

Σε συνομιλίες εμπλεκομένων στην υπόθεση αναφέρεται επίσης ως «φάουλ» της οργάνωσης ότι δεν έβαλαν «δικό τους» ιατροδικαστή ώστε να «φανεί» ότι ο Ρουπακιάς ήταν χτυπημένος και επομένως σε άμυνα αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αφού ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε αμέσως μετά τη σύλληψη δεν εντόπισε σημάδια συμπλοκής.

Συγγενικό πρόσωπο, επίσης, του Γιώργου Ρουπακιά αναφέρει σε τηλεφωνική συνομιλία ότι ο κατηγορούμενος τη νύχτα που μαχαίρωσε τον μουσικό ήταν με άλλους δύο στο αυτοκίνητο. Λέει όμως ότι δεν μπορεί «να μπλεχτεί» και να το πει γιατί οι δύο συνεπιβαίνοντες «είναι μακρινοί συγγενείς μου».

Σε συνομιλίες άλλων εμπλεκομένων γίνεται λόγος για τους «σαλιάρηδες» της Μεσογείων (σ.σ. τα κεντρικά γραφεία του κόμματος), στους οποίους καταλογίζεται ότι έχουν καιρό να βγουν για δράση, «έστω για εφημερίδες, όχι ξύλο και τέτοια».

Στην επίμαχη συνομιλία αναφέρεται ότι ο Ρουπακιάς «πήγε στο κυλικείο στη Μεσογείων γιατί σε αυτό της Νίκαιας δεν πληρωνότανε». Ακούγεται ακόμα ότι στη θέση αυτή ο κατηγορούμενος μπήκε με «εντολή του Λαγού» καθώς ο Ρουπακιάς «έχει κουμπαριά με τον Π..», κατηγορούμενο στην υπόθεση, πυρήναρχη της οργάνωσης στη Νίκαια.

Σε άλλη συνομιλία μελών της οργάνωσης γίνεται αναφορά στον «Νίκο τον κοντό» ο οποίος κανόνισε ώστε κάτοικοι του Κερατσινίου να πετροβολούν, δίπλα στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, πολίτες που συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο μετά τη δολοφονία.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται επιπλέον ανώνυμη επιστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, που έφθασε στις 24 Σεπτεμβρίου, στην οποία ο γράφων που αναφέρει ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, δίνονται στοιχεία συγκεκριμένων προσώπων, κατηγορούμενοι ήδη, ως ενεργά μέλη. Αναφέρεται δε, ότι τα έσοδα της οργάνωσης προέρχονται από πωλήσεις όπλων, εκβιάσεις, λαθρεμπόριο και παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

Ενδεικτική πάντως της κινητικότητας μελών της οργάνωσης αμέσως μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι είναι η σωρεία κλήσεων στις οποίες στελέχη μιλούν μεταξύ τους. Όπως προκύπτει, ο Νίκος Μιχαλολιάκος την επομένη της δολοφονίας τηλεφώνησε 15 φορές στον συγκατηγορούμενό του πλέον για εγκληματική οργάνωση, Γ. Π., επικεφαλής της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, και «πυρηνάρχη» κατά το κατηγορητήριο.

Σε συνομιλία συγγενικού προσώπου του Ρουπακιά, επίσης λίγο μετά τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, επικρίνεται η δήλωση Κασσιδιάρη, ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής: -Α .. Τέλος πάντων, αυτοί οι άνθρωποι απ’ ό,τι βγήκε στην τηλεόραση έχουν τάγματα παντού, έχουν τάγματα ασφάλειας κρούσης, δεν ξέρω πώς τα λένε, κρούσης εφόδου, δεν ξέρω πώς τα λένε.

-Β: Εφόδου λέγεται.. -Α: Εφόδου… απ’Α αυτό. Λοιπόν, όταν βλέπεις ένα τέτοιο πράγμα κι όταν, δηλαδή, εγώ τον Κασιδιάρη τον έβλεπα που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε κι έλεγε «εγώ δεν τον ξέρω» και ο άλλος ότι «είναι τρελός», δηλαδή μου ήρθε να πάω εκεί να τον πιάσω από το λαιμό και να του πω «ρε κερατά, ποιος τους εκπαίδευσε γι’Α αυτό το θέμα, ποιος τους έκανε να γίνονται δολοφόνοι; Πες μου ποιος; Εγώ; Εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τους απαρνείσαι».

πηγή

Προφυλακιστέος για την απόπειρα δολοφονίας του Ανδριαδάκη ο ΛαυρεντιάδηςὍταν ἡ δικαιοσύνη περιθάλπῃ τὸ ...ἔγκλημα, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ἀκόμη καὶ πολῖτες ἄσχετοι μὲ τὸ ...«ἔγκλημα»!!!5

Η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη θα κρατήσει, όπως φαίνεται, προσωρινά κρατούμενο το Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Και αυτό γιατί λήγει το 18μηνο προσωρινής κράτησης του προφυλακισμένου επιχειρηματία για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank.

Ήδη ο εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκισή του για την υπόθεση αυτή με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα προτείνει: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου,απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του. Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που κρατούνται για την ίδια υπόθεση δηλαδή τους Δημ. Σαραμαντη, Αντώνη Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίτζα και Σμαραγδα Λιαρμακοπουλου η πρόταση του εισαγγελέα είναι να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα.

Ακόμη και με τη λήξη πάντως του 18μηνου, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δεν πρόκειται να …απολαύσει την ελευθερία του, καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδακη τον Ιούνιο του 1012.Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης φέρεται να συντόνιζε με το κινητό του τηλέφωνο την απόπειρα δολοφονίας, και να διέταξε την αποστολή του πακέτου-βόμβα που έφτασε τις πρωινές ώρες της 15ης Ιουνίου του 2012 στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βουλιαγμένη. Ο επιχειρηματίας το παρέλαβε από υπάλληλο ανθοπωλείου και μαζί υπήρχε ένα δέμα σε συσκευασία δώρου, μ’ ένα λευκό φάκελο, στον οποίο αναγράφονταν το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνση κατοικίας του, με πέντε μόνο λέξεις: «Από έναν παλιό σου φίλο». Όταν τελικά ο 43χρονος μπήκε στο σπίτι του κι άνοιξε το μεταλλικό κουτί, η χειροβομβίδα εξερράγη.

Η έκρηξη ήταν τόσο μεγάλη, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του Ανδριαδάκη στην κοιλιακή χώρα, στη λεκάνη και στα κάτω άκρα. Για πολλούς μήνες, ο ξενοδόχος έμεινε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε απανωτές εγχειρήσεις, ενώ υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων στα κάτω άκρα.

ΖΟΥΓΚΛΑ

Αποφυλακίζεται ο Λαυρεντιάδης με εγγύηση 500.000 ευρώ

Την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.Ὅταν ἡ δικαιοσύνη περιθάλπῃ τὸ ...ἔγκλημα, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ἀκόμη καὶ πολῖτες ἄσχετοι μὲ τὸ ...«ἔγκλημα»!!!6

  To βούλευμα κάνει δεκτό το αίτημα του επιχειρηματία που στηριζόταν κυρίως στα σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει.

Στις αρχές Ιουνίου άλλωστε ο εισαγγελέας είχε προτείνει την αποφυλάκισή του ενόψει της λήξης του 18μηνου προσωρινής κράτησης (13 Ιουνίου), με αυστηρούς όρους για την υπόθεση της Proton Bank, ωστόσο ο επιχειρηματίας θα παρέμενε ακόμη στην φυλακή καθώς κρατείται για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας επιχειρηματία.

Έτσι υποβλήθηκε νέο αίτημα που αφορούσε το 18μηνο προσωρινής κράτησης σχετικά με αυ την υπόθεση δολοφονίας, το οποίο έγινε δεκτό από το Συμβούλιο εφετών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply